Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 haftalık hamilelik idrar testinde belli olur mu?
Sık idrara çıkma, gogus hassasiyeti ve çok yorgun hissediyodum ama belirtilere göre test yapmadım her ay alıskanlık olmustu test yapmak bebek istedigimiz icin:)
İyi geceleer adetime 6 gün kala erken gwbelik test yaptım çıkmadı. 3 gün falan kaldı adetime acaba kaset test alsam mı yarın hiç bekleyesim yok bu arada arkadaşınız test yaptı mı merak ettim bende, hayırlısı olsun
Ben adet olmadan 5 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sonra normal test yaptım pozitif.Bir halta yaramıyor o erken gebelik testi.Benim adetten 5 gün önce silik vardı.Adetten sonra belirginleşmeye başladı.Psikolojik olabilir mide bulantısı hemen başlamıyor ki daha adete 10 gün varsa ohooo bence kesin psikolojik belirtiler hissediyor
Merhaba uzun süre olmuş bu konuda ama size önemli ve acil sorularım var lütfen bana cevap verir misiniz ? Benim adetim 18 Ekim'de başladı 23 Ekim'de bitti korunmasız ama geri çekilme ile ilişkiye girdik eşimle. Sıradaki reglime net 1 hafta civarı var. Göğsüme dokunduğumda acı hissediyorum, genellikle akşam saatlerinde bel karın ve kasık ağrısı var normalden fazla gaz şikayetim var. Sizce hamile olabilir miyim? Testi ancak 2 gün sonra yapabilme imkanım var. İdrarda gebeysem net çıkar mı veya sağlık ocağı kan alıyor mu? Bu sorularıma cevap verebilir misiniz zor durumlardan geciyorum bu soruların cevaplarına ihtiyacım var.