- 14 Ocak 2016
- 37
- 54
- 28
- Konu Sahibi MahidevranSultan
20 kasımdı, adet günümde belki bi umut çıkar diye yapmıştım:))Merhaba sizin son adet tarihiniz ne zamandı ve erken gebelik testini ne zaman yaptınız acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 kasımdı, adet günümde belki bi umut çıkar diye yapmıştım:))Merhaba sizin son adet tarihiniz ne zamandı ve erken gebelik testini ne zaman yaptınız acaba
Aldım canım beta hcg değerim 12.4 çıktı dünAllah herkese nasip etsin inşallah şimdi kan değeri takibi yapıcaz yarın da gidicem kan vermeye artış oldu mu diyeHayrlısı olsn canm Aldın mı sonuclarını güzl haberler ver
benim bat 2 aralık bende femara kullandım beklemedeyim aşırı bel ağrım oldu dün gece oldumuydu sizin bir belirtinizAldım canım beta hcg değerim 12.4 çıktı dünAllah herkese nasip etsin inşallah şimdi kan değeri takibi yapıcaz yarın da gidicem kan vermeye artış oldu mu diye
Benim bir haftadır zaten sol kasık ağrım vardı ordan da anladım özellikle bekledim son 6 gün kala test yapayım dedim ama tek belirtim bu ne meme hassasiyetim ne de akıntım oldu benim sadece sol kasık ağrısı var benim Femara nedir acaba ben bilmiyorumbenim bat 2 aralık bende femara kullandım beklemedeyim aşırı bel ağrım oldu dün gece oldumuydu sizin bir belirtiniz
Hayırlı olsun Allah sağ salim kavuştursun Neler yaptınız peki kan değerleriniz arrttı mı kese göründü mü acaba20 kasımdı, adet günümde belki bi umut çıkar diye yapmıştım:))
yumurta geliştirici ondan mı acaba bilmiyorum benimde belim ağrıyor.Benim bir haftadır zaten sol kasık ağrım vardı ordan da anladım özellikle bekledim son 6 gün kala test yapayım dedim ama tek belirtim bu ne meme hassasiyetim ne de akıntım oldu benim sadece sol kasık ağrısı var benim Femara nedir acaba ben bilmiyorum
Yumurtalık geliştirme ilaçları ağrı yapıyor canım hevesini kırmak istemem ama bendede olmuştuyumurta geliştirici ondan mı acaba bilmiyorum benimde belim ağrıyor.
O kadar erken idrar testinde cikiomu benim adetime 5 gün var yapsam cikarmiki2+6 iken öğrendim ben, 5 ₺lik test ile
Yumurtlamanın 11. Günüydü.
Benm yumurta catladktan 10 gün sonra testte silik cizgi cıktı adetime 3 gün vardı canmO kadar erken idrar testinde cikiomu benim adetime 5 gün var yapsam cikarmiki
Benim yarın adet günüm ayy çok heycan var ama bı yandanda cikmicak test yapsam da dio offf rabbim hayırlara çıkar bu mübarek günün hürmetine banada bu güzel duyguyu yaşat insALLAHBenm yumurta catladktan 10 gün sonra testte silik cizgi cıktı adetime 3 gün vardı canm
Bence iyi canım, önemli olan iki günde ne kadar arttığı:))iki katına çıkmalıKızlar kan verdim 3 günm gecti degerim 400 cıktı norml mi sizce
Aynn canm da malum sebeplerden korkuyorz hastamelere gitmeye bakalm pazrtesi tekrr vericm hayrlısı herseynBence iyi canım, önemli olan iki günde ne kadar arttığı:))iki katına çıkmalı
Canm bişe daha sorucam 4+5 olucam yarn ama arada bel ve kasık agrısı dısnda pek bi belırtm yok korkuyorm bulantı için de erkn sanrm sizin ne zamn basladıBence iyi canım, önemli olan iki günde ne kadar arttığı:))iki katına çıkmalı
Bulantı için erken daha canım,6-7.hafta da başlar genelde korkulacak birşey yok yani, hatta bazılarında hiç bulantı olmuyor en çok onlara özeniyorum yakın zamanda başlarsa da keşke başlamasaydı diyebilirsin ben çok çektim bu bulantıdan tadını çıkarCanm bişe daha sorucam 4+5 olucam yarn ama arada bel ve kasık agrısı dısnda pek bi belırtm yok korkuyorm bulantı için de erkn sanrm sizin ne zamn basladı