- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- Konu Sahibi MahidevranSultan
Evet maalesef umarım tatlı bir bebişi olurYaa öyle mi dersiniz olabilir çok istiyor ya sürekli düşünüyor ondan galiba:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet maalesef umarım tatlı bir bebişi olurYaa öyle mi dersiniz olabilir çok istiyor ya sürekli düşünüyor ondan galiba:)
Ya öyle mi diyorsunuz:)) çok teşekkür ederim ileteceğim kendisineBildiğim kadarıyla 3 haftalık hamilelik gerçek olarak 1 haftalık hamile oluyor ve beta hcg salınımı hızlıysa kana karışırsa kan da öğrenir idrar da biraz zor çok silik olabilir oda yanıltır hem erken öğrenmek hiç iyi değil , tavsiyemiz beklesin arkadaşınız
Birkaç gün daha beklemeye karar verdi,haber veririm benYaptımı arkadaşın test merak ettim
Yaa teşekkür ederim inşallah öğrenirOgrenir ben kaset testle regle 1 hafta varken öğrendim idrar verdim çıktı
Gec döllenme değilse kesin öğrenirYaa teşekkür ederim inşallah öğrenir
Hamilemi arkadaşınız merak ettimYaa teşekkür ederim inşallah öğrenir
Adet gününü bekliyor canım o zaman bir konu daha açacağım büyük ihtimalleHamilemi arkadaşınız merak ettim
Rabbim yüzüne gülsün inşallah sende sağlıkla kavuş miniğine inşallahAdet gününü bekliyor canım o zaman bir konu daha açacağım büyük ihtimalle
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunRabbim yüzüne gülsün inşallah sende sağlıkla kavuş miniğine inşallah
Çook teşekkür ederimBenim 3 haftalıkken idrar testinde cıkmıstı
Merhaba sizin son adet tarihiniz ne zamandı ve erken gebelik testini ne zaman yaptınız acabaBenim 3 haftalıkken idrar testinde cıkmıstı
Bende bugun erkn gebelik testi alıp yapmayı düşünyrm sanrm sizde almayı düşünyorsnz kimisi gereksiz dems norml testler daha iyi yazms ama bilemiyrm tabi benm 4 gün var yapsam cıkar mı acabaMerhaba sizin son adet tarihiniz ne zamandı ve erken gebelik testini ne zaman yaptınız acaba
Benim adetim 1-2 aralıkta ancak bugün sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı kasık ağrım var kan testi verdim sonuçlarını bekliyorum ekran başındaBende bugun erkn gebelik testi alıp yapmayı düşünyrm sanrm sizde almayı düşünyorsnz kimisi gereksiz dems norml testler daha iyi yazms ama bilemiyrm tabi benm 4 gün var yapsam cıkar mı acaba
Ama benim gibi silik ikinci çizgi yapıp kan testinde negatif gelen biri vardı o yüzden beklemedeyim ben de kan testim inş bugün sisteme düşerBende bugun erkn gebelik testi alıp yapmayı düşünyrm sanrm sizde almayı düşünyorsnz kimisi gereksiz dems norml testler daha iyi yazms ama bilemiyrm tabi benm 4 gün var yapsam cıkar mı acaba
Ama benim gibi silik ikinci çizgi yapıp kan testinde negatif gelen biri vardı o yüzden beklemedeyim ben de kan testim inş bugün sisteme düşer
Hayrlısı olsn canm Aldın mı sonuclarını güzl haberler verBenim adetim 1-2 aralıkta ancak bugün sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı kasık ağrım var kan testi verdim sonuçlarını bekliyorum ekran başında