- 12 Aralık 2018
- 1.424
- 2.030
-
- Konu Sahibi Graveyardgoat
O zevk için evlendıgını itiraf ediyor da, siz ne için evlendiniz Allah askına, aileden habersiz evlenmek nıye??? Nasıl guvenıyorsunuz ya?Konu çok uzun, olabildiğince kısa kesmek istiyorum ama her şeyden önce çok hassas bi dönemde olduğumu ve beni yargılayacak sözlerinizi normalden daha fazla canımı yakacağını bilin çünkü psikolojim hiç iyi değil.
Ben 3 hafta evvel ailemden habersiz evlendim. Eşim askeri personel. İzine gelince düğün, ev tutma vs işlerini halledeceğini söyledi. Bana Bi alyans bile almadı. Evlendik. Evlendiğimiz gün göreve gitti, ben ailemin evinde onu beklerken gittiği 2. Gün bana buz gibi davranmaya başladı. Telefonlarımı açmıyor, açsa da hemen kapatmak için bahaneler arıyor vs. En sonunda bu böyle olmayacak bari Bi ev tutalım aileme izah edelim dedim BANANE, SANA EV Mİ TUTUCAM BİDE, NE HALİN VARSA GÖR DEDİ. annesinin durumdan haberi oldu, onu aradım BEN NAPİM ARANIZDA HALLEDİN dedi. En sonunda da bana ZATEN Bİ ZEVK İÇİN BAŞIMA BUNLAR GELDİ dedi, beni terk etti.. Dünyam başıma yıkıldı. Üstelik sen kesin beni aldatmışsındır nereden bileyim ne bok yediğini Ben uzaktayım, seni öldürürüm diye tehdit etti. Ben bu kişiye hukuki yollarla elimden gelen her türlü zararı vermek istiyorum çünkü hayatımla oynadı. Tazminat, nafaka, hapis artık ne gelirse hukuk çerçevesinde zarara uğratmak istiyorum ama haklı çıkar mıyım yoksa boşuna mı uğraşırım veya bunun dışında ne yapmam gerekir lütfen bana BENİ YARGILAMADAN yardımcı olun çünkü ben zaten sabaha kadar uyumayıp bu kişiye güvendiğim için kendimi suçluyorum.
Askeriyede böyle şeyler yüz kızartıcı suç olarak adlandırılır ve meslekten atılmaya kadar olay gider. Aile bütünlüğü önemlidir.Ne yapabilirki askeriye anlamdim adam acele tarafindan "cinsellik icin " evlenmis bosanmak istiyor bunun askerlikle ne alakasi var
Henüz 1 günlük evliyken göreve gitmiş, ne sorumluluğu almış ki ağır gelsin. Ev kurmamış, düğün yapmamış. Siz resmi nikahla mı evlendiniz yoksa sadece imam nikahı mı var?İnanın yok. Sorumluluk ağır geldi ya da bilmiyorum başka bişey ama içine şeytan girmiş gibi oldu
Allah korusun yıllarca tırnağına taş değmesin diye ugrastigim evladım böyle yaparsa dünyam yıkılır sorunuzabgelecek olursak önce bu kişiyi askeri personel oldugunicin cimere şikayet edin çünkü özel hayatindada duzgunnolmak zorunda ikincisi nekadar yazışma. Falan var ise delillerle avukata gidin maddi manevi tazminat talep edinSöylersek senin ailen sıkıntı çıkarır, ben her şeyi halledicem bana bırak vs dedi.
Askerlikle normal hayatindada düzgün olmak zorunda sen hiç gördün mü sürekli alkol alıp gece sabahlara kadar gezen asker yada böyle herkesden gizli evlenip ortada bırakan birisiNe yapabilirki askeriye anlamdim adam acele tarafindan "cinsellik icin " evlenmis bosanmak istiyor bunun askerlikle ne alakasi var
Alkol alip etrafa ve insanlara zarar vermek baska evlenip anlasamayip bosanmak baska asker olmasi evlenmesine engel degil kaldiki burda butun sorumluluk sadece o karaktersizde degil tek başına evlenmedi yani peki sen hic gordunmu gel ailelerden gizli evlenelim diyen birini ...konu sahibi bacagina sıkmış denilenden hata yapmis artik bosanmaktan baska care yok ...Askerlikle normal hayatindada düzgün olmak zorunda sen hiç gördün mü sürekli alkol alıp gece sabahlara kadar gezen asker yada böyle herkesden gizli evlenip ortada bırakan birisi
1 sene dolmadigi için anlaşmalı boşanma kabul olmuyormuş belki yardımcı olurum diye biraz araştırdım konu sahibi adına yani bu süreç uzar aslında evlenmek bu kadar zor kolay olmamalı ama boşanmak kolay olmalı konu sahibinin işi gerçekten zor aileden habersiz evlenince heleki daha da sıkıntı yaşı küçük sanırımvak
Resmi maalesef. O zaman bu değişimin sebebi ne bilmiyorumHenüz 1 günlük evliyken göreve gitmiş, ne sorumluluğu almış ki ağır gelsin. Ev kurmamış, düğün yapmamış. Siz resmi nikahla mı evlendiniz yoksa sadece imam nikahı mı var?
Elimden geldiğince yazıyorumHem konu açıp hem yazılanlara cevap vermiyorsunuz. Ben de bunu anlamıyorum. Madem öyle neden konu açtınız? Size yardımcı olmak için araştırma yapan bile var burada. Neyse...
Beni öldürmekle vs tehdit etti.Allah korusun yıllarca tırnağına taş değmesin diye ugrastigim evladım böyle yaparsa dünyam yıkılır sorunuzabgelecek olursak önce bu kişiyi askeri personel oldugunicin cimere şikayet edin çünkü özel hayatindada duzgunnolmak zorunda ikincisi nekadar yazışma. Falan var ise delillerle avukata gidin maddi manevi tazminat talep edin
Resmi maalesef. O zaman bu değişimin sebebi ne bilmiyorum
Mecburen söylicemAilenin haberi olmadan nasıl mücadele vereceksin peki
Beni psikolojik olarak manipüle etti, hatta evlenirken nikah memuru çok ağladığım için nikahı kıymayacaktı, bu da memuru ikna etti ben göreve gideceğim işin ağlıyor dediNe kadar zamandır birlikteydiniz evlenmeden önce? İşin içinde rızanız dışında gelişen bir durum varsa lütfen üstünü örtmesine izin vermeyin.
Ne alaka asker polis vs alkol tabi ki alıp geziyor. Onlar insan değil mi? Zaten adam resmi nikah yapmış neyini şikayet edicek anca davada tehtit etti vs diye kanıt sunar ki konu sahibi nikah iptali istemeli biran önceAskerlikle normal hayatindada düzgün olmak zorunda sen hiç gördün mü sürekli alkol alıp gece sabahlara kadar gezen asker yada böyle herkesden gizli evlenip ortada bırakan birisi
Beni psikolojik olarak manipüle etti, hatta evlenirken nikah memuru çok ağladığım için nikahı kıymayacaktı, bu da memuru ikna etti ben göreve gideceğim işin ağlıyor dedi