3 haftalık evliyim terk edildim

O zevk için evlendıgını itiraf ediyor da, siz ne için evlendiniz Allah askına, aileden habersiz evlenmek nıye??? Nasıl guvenıyorsunuz ya?

Konuyu tam olarak anlatmadığınız için yorum yapmak çok zor. Bence adamın ailesine ulaşacağınıza kendi ailenizden yardım isteyin. Bir cahillik yaptığınızı ve şimdi yardıma ihtiyacınız olduğunu söylerseniz yumuşarlar. Sonra ailenizle avukata gidip yasal süreci başlatırsınız.

Adamın canını yakma fikrinden de vazgeçin. Belli ki anormal bir tip.

Ne yapabilirki askeriye anlamdim adam acele tarafindan "cinsellik icin " evlenmis bosanmak istiyor bunun askerlikle ne alakasi var
Askeriyede böyle şeyler yüz kızartıcı suç olarak adlandırılır ve meslekten atılmaya kadar olay gider. Aile bütünlüğü önemlidir.
Konu sahibi yerinizde olsam askeriyeye bu durumu bildirir ve boşanma davasını açardım.

İnanın yok. Sorumluluk ağır geldi ya da bilmiyorum başka bişey ama içine şeytan girmiş gibi oldu
Henüz 1 günlük evliyken göreve gitmiş, ne sorumluluğu almış ki ağır gelsin. Ev kurmamış, düğün yapmamış. Siz resmi nikahla mı evlendiniz yoksa sadece imam nikahı mı var?

Söylersek senin ailen sıkıntı çıkarır, ben her şeyi halledicem bana bırak vs dedi.
Allah korusun yıllarca tırnağına taş değmesin diye ugrastigim evladım böyle yaparsa dünyam yıkılır sorunuzabgelecek olursak önce bu kişiyi askeri personel oldugunicin cimere şikayet edin çünkü özel hayatindada duzgunnolmak zorunda ikincisi nekadar yazışma. Falan var ise delillerle avukata gidin maddi manevi tazminat talep edin

Ne yapabilirki askeriye anlamdim adam acele tarafindan "cinsellik icin " evlenmis bosanmak istiyor bunun askerlikle ne alakasi var
Askerlikle normal hayatindada düzgün olmak zorunda sen hiç gördün mü sürekli alkol alıp gece sabahlara kadar gezen asker yada böyle herkesden gizli evlenip ortada bırakan birisi

Askerlikle normal hayatindada düzgün olmak zorunda sen hiç gördün mü sürekli alkol alıp gece sabahlara kadar gezen asker yada böyle herkesden gizli evlenip ortada bırakan birisi
Alkol alip etrafa ve insanlara zarar vermek baska evlenip anlasamayip bosanmak baska asker olmasi evlenmesine engel degil kaldiki burda butun sorumluluk sadece o karaktersizde degil tek başına evlenmedi yani peki sen hic gordunmu gel ailelerden gizli evlenelim diyen birini ...konu sahibi bacagina sıkmış denilenden hata yapmis artik bosanmaktan baska care yok ...

Henüz 1 günlük evliyken göreve gitmiş, ne sorumluluğu almış ki ağır gelsin. Ev kurmamış, düğün yapmamış. Siz resmi nikahla mı evlendiniz yoksa sadece imam nikahı mı var?
Resmi maalesef. O zaman bu değişimin sebebi ne bilmiyorum

Beni öldürmekle vs tehdit etti.

Ne kadar zamandır birlikteydiniz evlenmeden önce? İşin içinde rızanız dışında gelişen bir durum varsa lütfen üstünü örtmesine izin vermeyin.
Beni psikolojik olarak manipüle etti, hatta evlenirken nikah memuru çok ağladığım için nikahı kıymayacaktı, bu da memuru ikna etti ben göreve gideceğim işin ağlıyor dedi

Ne alaka asker polis vs alkol tabi ki alıp geziyor. Onlar insan değil mi? Zaten adam resmi nikah yapmış neyini şikayet edicek anca davada tehtit etti vs diye kanıt sunar ki konu sahibi nikah iptali istemeli biran önce

Son düzenleme:
Yaşınız gerçekten 26 mı? Sevgili kardeşim öyleyse çok küçük de değilsiniz.

Neyse olan olmuş. Ailenize hemen haber verin. Avukat tutun. O eş dediğiniz hasta adamla iletişime geçsin siz geçmeyin. Çekişmeli başlar, sonra anlaşmalıya çevirir boşanırsınız hızlıca. Manevi tazminat alabilirsiniz bu durumda.

Sevgilinizden ayrılmış gibi düşünün. Üzülünecek bir durum yok çoğu insan sevgilisini daha iyi tanıyor/daha uzun yaşıyor. Çabucak unutursunuz gider.

Beni psikolojik olarak manipüle etti, hatta evlenirken nikah memuru çok ağladığım için nikahı kıymayacaktı, bu da memuru ikna etti ben göreve gideceğim işin ağlıyor dedi

Umarım elinizde nikah iptali için geçerli sebepler vardır ve nikahınız iptal olur. Bunu da bir hayat dersi olarak kabul edip yolunuza devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…