3 haftalık evliyim terk edildim

olan olmuş ailenize anlatın yardim isteyin.

Basta size kızarlar ama olan olmus artık sizi kurtarmaya çalısırlar bu adamın elinden.

Yaşınız gerçekten 26 mı? Sevgili kardeşim öyleyse çok küçük de değilsiniz.

Neyse olan olmuş. Ailenize hemen haber verin. Avukat tutun. O eş dediğiniz hasta adamla iletişime geçsin siz geçmeyin. Çekişmeli başlar, sonra anlaşmalıya çevirir boşanırsınız hızlıca. Manevi tazminat alabilirsiniz bu durumda.

Sevgilinizden ayrılmış gibi düşünün. Üzülünecek bir durum yok çoğu insan sevgilisini daha iyi tanıyor/daha uzun yaşıyor. Çabucak unutursunuz gider.
Aslında ondan ayrılığım için hiç üzülmüyorum. Düğünsüz derneksiz rezil olduğum için üzülüyorum ama bunu da hukuksal yolla tazmin edersem içim bir nebze soğur. Bu kişi hayat boyu beni manipüle etti. Bunun yüzünden estetik ameliyat bile oldum bedenimle alay edip beni buna zorladı. Çok salak mıyım saf mıyım neyim bilmiyorum ama bunların hiçbirini hak etmedim

Askerlikle normal hayatindada düzgün olmak zorunda sen hiç gördün mü sürekli alkol alıp gece sabahlara kadar gezen asker yada böyle herkesden gizli evlenip ortada bırakan birisi
Ben buna katılmıyorum
Adam kimsenin kimseye kolay yapmadığı bi şeyi yapmış
Gitmiş resmi nikah kıymış
Dini nikah kıyıp cinsellik yaşadıktan sonra ortada bırakmamış ki

Konu sahibi de tehditle silah zoruyla masaya oturtulmamış
Gayet karşılıklı istekle olmuş
Ha sonrasında işler istediği gibi iyi gitmemiş
Adamın karaktersizliği
Ama konu sahibi de 15 yaşında küçük kız değil ki komple kandırılmış muamelesi görüyor
Bu şartlar altında boşanacaklar başka ne yapacaklar?
Eşiyle boşandı diye askeriye niye soruşturma açsın insana?

Ben buna katılmıyorum
Adam kimsenin kimseye kolay yapmadığı bi şeyi yapmış
Gitmiş resmi nikah kıymış
Dini nikah kıyıp cinsellik yaşadıktan sonra ortada bırakmamış ki

Konu sahibi de tehditle silah zoruyla masaya oturtulmamış
Gayet karşılıklı istekle olmuş
Ha sonrasında işler istediği gibi iyi gitmemiş
Adamın karaktersizliği
Ama konu sahibi de 15 yaşında küçük kız değil ki komple kandırılmış muamelesi görüyor
Bu şartlar altında boşanacaklar başka ne yapacaklar?
Eşiyle boşandı diye askeriye niye soruşturma açsın insana?
Ama bana her şey güzel olacak güven bana deyip gittikten 2 3 gün sonra gırtlağını keserim Bi de sana ev mi tutucam diyeceğini nereden bilebilirdim. Benim tek suçum saf gibi Bi erkeğe körü körüne inanmak.

Aslında ondan ayrılığım için hiç üzülmüyorum. Düğünsüz derneksiz rezil olduğum için üzülüyorum ama bunu da hukuksal yolla tazmin edersem içim bir nebze soğur. Bu kişi hayat boyu beni manipüle etti. Bunun yüzünden estetik ameliyat bile oldum bedenimle alay edip beni buna zorladı. Çok salak mıyım saf mıyım neyim bilmiyorum ama bunların hiçbirini hak etmedim

Böyle şeyleri kanıtlamak çok zor. Boşu boşuna yıllarca adamla muhatap olmak zorunda kalırsınız.

Ama bana her şey güzel olacak güven bana deyip gittikten 2 3 gün sonra gırtlağını keserim Bi de sana ev mi tutucam diyeceğini nereden bilebilirdim. Benim tek suçum saf gibi Bi erkeğe körü körüne inanmak.
Hayatım boyunca beni manipüle etti demediniz mi biraz önce?
O kadar da iyi gelmiyormuş size işte
Ona rağmen evlenmeyi seçmişsiniz
Ayrıca güven bana diyecek tabi ki ne diyecek adam?
Evlendikten 3 hafta sonra ben boşarım ona göre evlenelim demeyecekti zaten
Her bana güven diyene güvenmiyoruz sonuçta

Adam suçsuz değil
Kastettiğim bu değil yanlış anlaşılmasın
Ama siz de olayların bu kadar dışında tamamen mağdur durumunda değilsiniz

3 haftaya sığacak şeyler değil gibi bunlar. Enteresan yani. Ne ara adam soğuk davranmaya başlayacak kadar bıktı senden, ne ara daha evlilik hayatına giriş yapmadığı kişiyi bir de aldatmakla itham edip öldürmek tehdidinde bulunuyor. Çok soru işareti oluştu kafamda konunuza dair.
Uzun zamandır sevgiliydiniz sanırım bıkkınlık oradan mı geliyor nedir

Böyle şeyleri kanıtlamak çok zor. Boşu boşuna yıllarca adamla muhatap olmak zorunda kalırsınızhayır

Hayatım boyunca beni manipüle etti demediniz mi biraz önce?
O kadar da iyi gelmiyormuş size işte
Ona rağmen evlenmeyi seçmişsiniz
Ayrıca güven bana diyecek tabi ki ne diyecek adam?
Evlendikten 3 hafta sonra ben boşarım ona göre evlenelim demeyecekti zaten
Her bana güven diyene güvenmiyoruz sonuçta

Adam suçsuz değil
Kastettiğim bu değil yanlış anlaşılmasın
Ama siz de olayların bu kadar dışında tamamen mağdur durumunda değilsiniz
Valla ben elimden gelen her şeyi yaptım
Aglarken nasil evet dedin ve neden agliyordun
Çok mutsuzum bu şekilde evlenmek istemiyordum gizli saklı

Söylersek senin ailen sıkıntı çıkarır, ben her şeyi halledicem bana bırak vs dedi.
İşte hiç kimseye ailenizden fazla değer vermeyeceksiniz
Bu tavrınızla siz de onun gözünde değerinizi kaybetmişsiniz

Evlilik bu çocuk oyuncağı mı? Gelin kendi isteklerini hiçe sayarsa damadın annesi mi değer verecek..
Sakın geri adım atmayın avukatla görüşüp gerekeni yapın bundan sonraki ilişkilerinizde kolay lokma olmayın

3 haftaya sığacak şeyler değil gibi bunlar. Enteresan yani. Ne ara adam soğuk davranmaya başlayacak kadar bıktı senden, ne ara daha evlilik hayatına giriş yapmadığı kişiyi bir de aldatmakla itham edip öldürmek tehdidinde bulunuyor. Çok soru işareti oluştu kafamda konunuza dair.
Uzun zamandır sevgiliydiniz sanırım bıkkınlık oradan mı geliyor nedir

Kesinlikle!
Her insan çalıştığı kurumun kurallarını bilir
Askeriye bu konuda çok hassas adam buna cesaret edemez bence
Attığı mesajları gösterebilirim neden fake hikaye yazayım çıkarım ne bundan

Bir an önce boşanıp bu adamdan kurtulmaya bakın. Hukuki süreç nasıl işliyor bilmiyorum, o yüzden adamdan intikam alma konusunda bir şey diyemeyeceğim ama en önemli şey bence onu hayatınızdan çıkarmanız şuan. Ölüm tehdidi yapması, sizi bu denli manipüle etmesi tehlikeli göründü bana. Çok geçmiş olsun.

X