Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa alinda yine gri olmuş@Elalis senin kız hep banlı kime çekmiş yahu![]()
Konuyu bi görelim.
Nice senelere ablacımm, huzurla sağlıklabugün evlilik yıldönümümüz,güzelleşmeliyim
hunharca kapmayın tarifleri emi![]()
Sen zaten güzelsinbugün evlilik yıldönümümüz,güzelleşmeliyim
hunharca kapmayın tarifleri emi![]()
Maşallah ablacımamiiinnnnnnn
21.yılı devirdik çok şükür ❤darısı başınıza![]()
Kolay canım:)Konuyu bi görelim.![]()
Öyle canım çabucak geldi geçiyor çok şükürVay be son yarışma son hafta :) ne çabuk geçti ramazan![]()
Şükür ablacım iyiyiz, oruç tutmak iyi geldi midem de yanmıyor :) sen nasılsın?Öyle canım çabucak geldi geçiyor çok şükürNasılsın canım kızımız nasıl durumlar iyi mi
![]()
Maşaallah canımŞükür ablacım iyiyiz, oruç tutmak iyi geldi midem de yanmıyor :) sen nasılsın?![]()
Uykuyu alamayınca baş ağrısı çok normal abla, gündüz öğle vakti kısa bir kaylule yapsan daha dinç olursun inşallah :) tarif kolaysa aklıma bişey de gelirse ben de katılayım ( bu konuda tam bir özür var bendeMaşaallah canım![]()
İyiyim canım çok şükür
Günler gelip geçiyor.Uyku sorunu dışında iyi gidiyoruz.Geç yatıp geç kalkmak düzenimiizi bozdu..Erken kalkınca tüm gün baş ağrısı oluyor:)
Ayy heyecan dorukta tarif alıcaz dimi4. konuyu açtım onay bekliyor bilginiz olsun:)
Blue_Peri
@deynepnaz
@Minik Meleklerim
@Sabr-Sukur-Dua
N Nana
@Canfeb
@MigiMadid
@evlaefe
@alimiyon
@Ozlemesra
retro_hippo
@Youlost16
@Dahliadivin
@Elalis
@TurkuazKrampon
Bal0ncuk
İşte gündüz uyuma adetim yok keşke uyuyabilsem:)Bugün 4-5 saat ancak uyudum hatta ramazanın son günleri bir gün uymadan düzene girmeyi planlıyorumUykuyu alamayınca baş ağrısı çok normal abla, gündüz öğle vakti kısa bir kaylule yapsan daha dinç olursun inşallah :) tarif kolaysa aklıma bişey de gelirse ben de katılayım ( bu konuda tam bir özür var bende) eşim 2 tane 400 grlık pınar labne almış ta
![]()
Evet canım tarif alacaksınız:)Ayy heyecan dorukta tarif alıcaz dimi![]()
Kazen belki uğramaz:)Yaa nevroş işim vardı şimdi konu bekliciem![]()
Ya uğrarsa iftar hazırlığındayım yaa..Kazen belki uğramaz:)
Bir gün hiç uyumamak mıİşte gündüz uyuma adetim yok keşke uyuyabilsem:)Bugün 4-5 saat ancak uyudum hatta ramazanın son günleri bir gün uymadan düzene girmeyi planlıyorum
Kategori tam senlik buralarda ol![]()
Yani hep bu saatlerde açtığım için açtım canım:)Ya uğrarsa iftar hazırlığındayım yaa..