Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa alinda yine gri olmuş@Elalis senin kız hep banlı kime çekmiş yahu
Konuyu bi görelim.
Nice senelere ablacımm, huzurla sağlıklabugün evlilik yıldönümümüz,güzelleşmeliyim
hunharca kapmayın tarifleri emi
Sen zaten güzelsinbugün evlilik yıldönümümüz,güzelleşmeliyim
hunharca kapmayın tarifleri emi
Maşallah ablacımamiiinamiiinnnnnnn
21.yılı devirdik çok şükür ❤darısı başınıza
Kolay canım:)Konuyu bi görelim.
Öyle canım çabucak geldi geçiyor çok şükür Nasılsın canım kızımız nasıl durumlar iyi miVay be son yarışma son hafta :) ne çabuk geçti ramazan
Şükür ablacım iyiyiz, oruç tutmak iyi geldi midem de yanmıyor :) sen nasılsın?Öyle canım çabucak geldi geçiyor çok şükür Nasılsın canım kızımız nasıl durumlar iyi mi
Maşaallah canım İyiyim canım çok şükür Günler gelip geçiyor.Uyku sorunu dışında iyi gidiyoruz.Geç yatıp geç kalkmak düzenimiizi bozdu..Erken kalkınca tüm gün baş ağrısı oluyor:)Şükür ablacım iyiyiz, oruç tutmak iyi geldi midem de yanmıyor :) sen nasılsın?
Uykuyu alamayınca baş ağrısı çok normal abla, gündüz öğle vakti kısa bir kaylule yapsan daha dinç olursun inşallah :) tarif kolaysa aklıma bişey de gelirse ben de katılayım ( bu konuda tam bir özür var bende ) eşim 2 tane 400 grlık pınar labne almış taMaşaallah canım İyiyim canım çok şükür Günler gelip geçiyor.Uyku sorunu dışında iyi gidiyoruz.Geç yatıp geç kalkmak düzenimiizi bozdu..Erken kalkınca tüm gün baş ağrısı oluyor:)
Ayy heyecan dorukta tarif alıcaz dimi4. konuyu açtım onay bekliyor bilginiz olsun:)
Blue_Peri
@deynepnaz
@Minik Meleklerim
@Sabr-Sukur-Dua
N Nana
@Canfeb
@MigiMadid
@evlaefe
@alimiyon
@Ozlemesra
retro_hippo
@Youlost16
@Dahliadivin
@Elalis
@TurkuazKrampon
Bal0ncuk
İşte gündüz uyuma adetim yok keşke uyuyabilsem:)Bugün 4-5 saat ancak uyudum hatta ramazanın son günleri bir gün uymadan düzene girmeyi planlıyorumUykuyu alamayınca baş ağrısı çok normal abla, gündüz öğle vakti kısa bir kaylule yapsan daha dinç olursun inşallah :) tarif kolaysa aklıma bişey de gelirse ben de katılayım ( bu konuda tam bir özür var bende ) eşim 2 tane 400 grlık pınar labne almış ta
Evet canım tarif alacaksınız:)Ayy heyecan dorukta tarif alıcaz dimi
Kazen belki uğramaz:)Yaa nevroş işim vardı şimdi konu bekliciem
Ya uğrarsa iftar hazırlığındayım yaa..Kazen belki uğramaz:)
Bir gün hiç uyumamak mıİşte gündüz uyuma adetim yok keşke uyuyabilsem:)Bugün 4-5 saat ancak uyudum hatta ramazanın son günleri bir gün uymadan düzene girmeyi planlıyorum
Kategori tam senlik buralarda ol
Yani hep bu saatlerde açtığım için açtım canım:)Ya uğrarsa iftar hazırlığındayım yaa..