- 21 Ocak 2018
- 8.231
- 20.225
- 32
Ay hic hazir degilim dunku muhabbetten sonra dedim aman gene baska bahara kaldi heralde4. yarışmaya hazır mıyız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hic hazir degilim dunku muhabbetten sonra dedim aman gene baska bahara kaldi heralde4. yarışmaya hazır mıyız
vicdansız nevoş 4.haftayı söyleyeydin alışveriş yapardık.şimdi 4 gün tarif bekleOlabilir
ben çok hazırım4. yarışmaya hazır mıyız
Asinda tabaklar falan farkli olsa bile bazilari kendi ruhundan cikamadigi icin yansiyor ben mesela asimetrik yada duzensiz koyamiyorum farkli malzeme kullansamdaAynen tanıyorlar ama farklı şeyler koymaya çalışınca sıkıntı oluyor:)
Evde labne varsa yapilir belki yavicdansız nevoş 4.haftayı söyleyeydin alışveriş yapardık.şimdi 4 gün tarif bekle
Açtım:)ben çok hazırım
Ya başka eller karışınca bazen düzen bozulabiliyor:)Sonra farkediyorsunAsinda tabaklar falan farkli olsa bile bazilari kendi ruhundan cikamadigi icin yansiyor ben mesela asimetrik yada duzensiz koyamiyorum farkli malzeme kullansamda
Cuma oylama öncesi açıyorum ve açtım:)Aa labnenin yeni konusu bugunmu acilicakti yarınmı?
kız yeni geldim daha eve,bi daha mı çıkıcamAçtım:)
E senin kizlarin var bende oyle bir sorun yokYa başka eller karışınca bazen düzen bozulabiliyor:)Sonra farkediyorsun
Labne olsa yeter canım:)vicdansız nevoş 4.haftayı söyleyeydin alışveriş yapardık.şimdi 4 gün tarif bekle
Onaylanmasini bekliyoru ozaman :)Cuma oylama öncesi açıyorum ve açtım:)
Evde mutlaka malzeme vardır tatlı falan değil,börek falanda değil:)kız yeni geldim daha eve,bi daha mı çıkıcam
O gece gelecek sofralar var iftar geçmeden oylama olmaz:)Onaylanmasini bekliyoru ozaman :)
o var :) gidip bakayım neymişLabne olsa yeter canım:)
Kazen buradaysa açılır yoksa beklersiniz:)Benden tarif ayırtacaksınız ona göre:)o var :) gidip bakayım neymiş
Yok 4. Labneyi dedim ben goremedim de konuyu tarif alabiliyosak alalimO gece gelecek sofralar var iftar geçmeden oylama olmaz:)
konu yok ondan güldün dimio var :) gidip bakayım neymiş
İşte konu görünmeden vermiyorum bir sefer burada söyledim başıma gelmeyen kalmadı az bekleyinYok 4. Labneyi dedim ben goremedim de konuyu tarif alabiliyosak alalim