- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
tamamKazen buradaysa açılır yoksa beklersiniz:)Benden tarif ayırtacaksınız ona göre:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamKazen buradaysa açılır yoksa beklersiniz:)Benden tarif ayırtacaksınız ona göre:)
sonra bizi naparlar tahminin var mıYok 4. Labneyi dedim ben goremedim de konuyu tarif alabiliyosak alalim
Yok canim ben onu demek istemedim zaten yani baktim konu acilmamis konunun onaylanmasini bekliyoruz dimi demek istemistim oyle istemem haksizlik olmasin :)İşte konu görünmeden vermiyorum bir sefer burada söyledim başıma gelmeyen kalmadı az bekleyin
Ya ben onu demek istemedim de yanlis anlasildim bensonra bizi naparlar tahminin var mı
Sağol canımBugün çok erken uyandım:)Geç yatınca sıkıntı oluyor:)Kafam almıyorYok canim ben onu demek istemedim zaten yani baktim konu acilmamis konunun onaylanmasini bekliyoruz dimi demek istemistim oyle istemem haksizlik olmasin :)
Mutluluğunuz daim olsun nice yıllarabugün evlilik yıldönümümüz,güzelleşmeliyim
hunharca kapmayın tarifleri emi
Daha nice,mutlu, güzel yıllar geçirirsiniz inşaallahbugün evlilik yıldönümümüz,güzelleşmeliyim
Olsun ya ben biri okur yanlis anlar diye aciklama yaptim zaten :)Sağol canımBugün çok erken uyandım:)Geç yatınca sıkıntı oluyor:)Kafam almıyor
Vaaay bir ömür mutluluklar ablaacimbugün evlilik yıldönümümüz,güzelleşmeliyim
Mutluluğunuz daim olsun nice yıllara
Daha nice,mutlu, güzel yıllar geçirirsiniz inşaallah
amiiinnnnnnnVaaay bir ömür mutluluklar ablaacim
Sağol canım benim :)Benim anlayamadığımı anlarlarOlsun ya ben biri okur yanlis anlar diye aciklama yaptim zaten :)
Abuuuuyyyyy eline sağlık abla4. konuyu açtım onay bekliyor bilginiz olsun:)
Blue_Peri
deynepnaz
Tenceresiz kaldim anne
S Sabr-Sukur-Dua
N Nana
Canfeb
@MigiMadid
evlaefe
alimiyon
WunderLost
retro_hippo
Youlost16
Dahliadivin
Elalis
TurkuazKrampon
Bal0ncuk
Benden 1 yıl önce evlenmişsin bizim 18 bitecek:)2 yaş var aramızdaamiiinnnnnnn
21.yılı devirdik çok şükür ❤darısı başınıza
Unuttuklarım varsa haber salınAbuuuuyyyyy eline sağlık abla
Elhan ablamı unutmadım ama hasta yormayalım ,yanlış anlamasın beni dedim sağolasın