Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katıl be kim tutarŞimdi ben gaza gelip 3.pınarada katıldım di mi
Katıl be kim tutar
Nasıl olsa fasulyeyim değil miBugün oylama basliyüüür aksammi acilcak oylama ,
Kiz fasillelik yok sanırım bunda ay bende meraktayimNasıl olsa fasulyeyim değil mi
Akşam geç saatte başlar
Çok merak ettim sofraları
Fasulye biri bu kategoriye katılınca oluyor, hediye alıyor.Kiz fasillelik yok sanırım bunda ay bende meraktayim
Doğruya unutmuşumFasulye biri bu kategoriye katılınca oluyor, hediye alıyor.
Benim 2 birinciliğim vardı, geçen pınardan aldığım farklı sayılıyor, rozeti farklı. O manada 3 birinciliğim olmadı yani. Bir kere daha normal kategoride kazanmam lazım 1.olmak için.
Fakat fairy yada pınardan birinde birinci olan, diğer pınar ve fairy yarışmasında 1.olsa da sayılmıyor, fasulye oluyor.
Gece başlarız iftar sonrası gelecek varBugün oylama basliyüüür aksammi acilcak oylama ,
Pınarda fasulyesin zaten bizim için sorun yokŞimdi ben gaza gelip 3.pınarada katıldım di mi
Ben deAkşamı heyacan ile bekliyorum
Olsun, fasulye de olsam beğenin masamıPınarda fasulyesin zaten bizim için sorun yok
Sofran güzel mutlaka beğenen olurBen de
Olsun, fasulye de olsam beğenin masamı
Bizi yansıtmayabilir çünkü yine tanınmama çabası var:)Bu yarismanin sofralarini cok merak ediyorum diger taraf gibi sinirlandirma olmadigi icin kimin zevki nasilmis onu gormek istiyorum:) ve tabi bu sefer oylayan kisiler nasil bir tercihte bulunacak en onemlisi gene sasiracakmiyiz
Bu yarismanin sofralarini cok merak ediyorum diger taraf gibi sinirlandirma olmadigi icin kimin zevki nasilmis onu gormek istiyorum:) ve tabi bu sefer oylayan kisiler nasil bir tercihte bulunacak en onemlisi gene sasiracakmiyiz
Tanınmıcaz diye göbeğim çatladı acaba diyorum 4.fairy i oğlanın çalışma masasına mı kursamBizi yansıtmayabilir çünkü yine tanınmama çabası var:)
OlabilirTanınmıcaz diye göbeğim çatladı acaba diyorum 4.fairy i oğlanın çalışma masasına mı kursam
Ya ben bu sefer oyle bir cabaya girmedim aslinda :) zaten eninde sonunda taniyoruzBizi yansıtmayabilir çünkü yine tanınmama çabası var:)
Bende balkona sehpaya iki tabak koyucam en son yarismaya diyorum kendi kendime sinirleniyorum bazenTanınmıcaz diye göbeğim çatladı acaba diyorum 4.fairy i oğlanın çalışma masasına mı kursam
Aynen tanıyorlar ama farklı şeyler koymaya çalışınca sıkıntı oluyor:)Ya ben bu sefer oyle bir cabaya girmedim aslinda :) zaten eninde sonunda taniyoruz