Yöresel Tarif 3.Hafta Pınar Labneli İftar Sofraları Yarışması Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Sen bazi kiyafetlerine takanlardansin ozaman 😃 cok sevip surekli giyenlerden:) ben oyle degilim giydigim seyi uzun sure giymemeye dikkat ederm 😂
Ben takarım canım :KK70:
Bazılarını 1-2 defa giyerim dolapta bekler:KK70:Ama şöyle işe yarıyor farklı bir ortamda yeni gibi oluyor.Kalıyor dolapta çünkü:KK70:

Ahaha bende iste daha iki gun once anneler gununde bisey aldirdim soz verdim baska bise aldirmiycam diye bugun yine baska bisey aldirdim bikti artik 😂 her gun kargo geliyo ayni bizde
Ben netten kıyafet hiç almadım beden olmaz diye çekiniyorum:)Ben dar sevmiyorum mesela illa bir beden büyük olacak:)

Yok tasarimci tasarliyor ben kaliplarini yapiyorum bilgisayarda sonra dikim asamalarini uretim asamalarini takip ediyorum iste.a bazi calistigim yerlerde tasarim yaptigim oldu ama esas isim tasarim degil :)
Ne güzel ya :KK68: üretim e söyle de büyük beden de sıkıntı yasiyorlarmis de :KK53: hep mi küçük bedeni kalır kıyafetin askıda Allah askina :KK53:

Ahaha bende iste daha iki gun once anneler gununde bisey aldirdim soz verdim baska bise aldirmiycam diye bugun yine baska bisey aldirdim bikti artik 😂 her gun kargo geliyo ayni bizde
Anneler gününde vurgun yaptım ben daha haberi yok:KK70:hediyemin yanina bir çeyrek ekledim:confused:

Ne güzel ya :KK68: üretim e söyle de büyük beden de sıkıntı yasiyorlarmis de :KK53: hep mi küçük bedeni kalır kıyafetin askıda Allah askina :KK53:
Onlarin hesaplamasi var en cok giden beden fazla uretiliyor digerleri ona gore oranlaniyor falan filan ama Genede ufak bedenler hep kaliyor ama onlarda mecbur olmak zorunda 😂

Ben netten kıyafet hiç almadım beden olmaz diye çekiniyorum:)Ben dar sevmiyorum mesela illa bir beden büyük olacak:)
Bildigin markalari alabilirsin ben tesetturlu oldugum icin zaten dar giyinmiyorum markalarimda hep bellidir o yuzden herseyi alabiliyorum :)

X