- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
Benim kargo mu getirmediker kapiiya bende gidip inadına almadım geri gidecek sanırımBenim bu ara kargoların biri gidiyor biri geliyor ama hepsi ihtiyaç, eşim isyanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kargo mu getirmediker kapiiya bende gidip inadına almadım geri gidecek sanırımBenim bu ara kargoların biri gidiyor biri geliyor ama hepsi ihtiyaç, eşim isyanda
Klorak bulassa bile benim için hala olmemistirSen bazi kiyafetlerine takanlardansin ozaman cok sevip surekli giyenlerden:) ben oyle degilim giydigim seyi uzun sure giymemeye dikkat ederm
Ahaha bende iste daha iki gun once anneler gununde bisey aldirdim soz verdim baska bise aldirmiycam diye bugun yine baska bisey aldirdim bikti artik her gun kargo geliyo ayni bizdeBenim bu ara kargoların biri gidiyor biri geliyor ama hepsi ihtiyaç, eşim isyanda
Ben takarım canımSen bazi kiyafetlerine takanlardansin ozaman cok sevip surekli giyenlerden:) ben oyle degilim giydigim seyi uzun sure giymemeye dikkat ederm
Elbet cikicazEvde kalınca lazım tabi ki
Ben netten kıyafet hiç almadım beden olmaz diye çekiniyorum:)Ben dar sevmiyorum mesela illa bir beden büyük olacak:)Ahaha bende iste daha iki gun once anneler gununde bisey aldirdim soz verdim baska bise aldirmiycam diye bugun yine baska bisey aldirdim bikti artik her gun kargo geliyo ayni bizde
Sıkılırsın yaElbet cikicaz
Ne güzel ya üretim e söyle de büyük beden de sıkıntı yasiyorlarmis de hep mi küçük bedeni kalır kıyafetin askıda Allah askinaYok tasarimci tasarliyor ben kaliplarini yapiyorum bilgisayarda sonra dikim asamalarini uretim asamalarini takip ediyorum iste.a bazi calistigim yerlerde tasarim yaptigim oldu ama esas isim tasarim degil :)
Benimde öyle renklerini aldığım olmuşturBnenim eşim de bir t-shirt i sevdi mi acun gibi ondan çokça alıyor
Saglam olduktan sonra sikinti yok ben sıkılıyorum ayni seyden yoksa giyerdim sıkılmasaydimKlorak bulassa bile benim için hala olmemistir
Anneler gününde vurgun yaptım ben daha haberi yokhediyemin yanina bir çeyrek ekledimAhaha bende iste daha iki gun once anneler gununde bisey aldirdim soz verdim baska bise aldirmiycam diye bugun yine baska bisey aldirdim bikti artik her gun kargo geliyo ayni bizde
Sıkılmaya sıkılıyoruz ama rahatsa bağ bahçe sokak gezeceksem rahat istiyorum:)Saglam olduktan sonra sikinti yok ben sıkılıyorum ayni seyden yoksa giyerdim sıkılmasaydim
Ben bile alıyorum abla ya sen daha fitsinBen netten kıyafet hiç almadım beden olmaz diye çekiniyorum:)Ben dar sevmiyorum mesela illa bir beden büyük olacak:)
Onlarin hesaplamasi var en cok giden beden fazla uretiliyor digerleri ona gore oranlaniyor falan filan ama Genede ufak bedenler hep kaliyor ama onlarda mecbur olmak zorundaNe güzel ya üretim e söyle de büyük beden de sıkıntı yasiyorlarmis de hep mi küçük bedeni kalır kıyafetin askıda Allah askina
İşte illa kumaşına dokunacağım,bedeni bana uyacak:)Yoksa net daha uygun:)Ben bile alıyorum abla ya sen daha fitsin
Ara şikayet et ben öyle yapmıştım ertesi gün geri dönen kargom kapidaydiBenim kargo mu getirmediker kapiiya bende gidip inadına almadım geri gidecek sanırım
Aman iyi yaptin bende cok guzel bisey aldim gelse diye heycanla bekliyorum kendim kiyip alamazdim anneler gunu iyi olduAnneler gününde vurgun yaptım ben daha haberi yokhediyemin yanina bir çeyrek ekledim
Yok yok zaten giyemediklerimden alıyorum bir beden küçükSıkılırsın ya
Ya kilo veremezsenYok yok zaten giyemediklerimden alıyorum bir beden küçük
Bildigin markalari alabilirsin ben tesetturlu oldugum icin zaten dar giyinmiyorum markalarimda hep bellidir o yuzden herseyi alabiliyorum :)Ben netten kıyafet hiç almadım beden olmaz diye çekiniyorum:)Ben dar sevmiyorum mesela illa bir beden büyük olacak:)