- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
İ
İyi bende eee daha daha nasılsın çoluk çocuk nasıllarİyiyim canım sağol sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bende eee daha daha nasılsın çoluk çocuk nasıllarİyiyim canım sağol sen nasılsın
Sen biliyomusun dikis? Dikis makinasi singerdir benim singer yillardir kullaniyorum bir kere bile bozulmadi canim :)@Elalis bekliyoruz dikişi nasıl öğrendin ne ile başladın dikiş makina nin markası falan ne
İyiler canım senin çocuklar nasıl:)İ
İyi bende eee daha daha nasılsın çoluk çocuk nasıllar
Benide soran yok ama ben ortadan girip cikiyorum ara siraBeni zaten soran yk ama buralardaym
Aynen sormaya ne hacet Beni de kimse sormuyorBenide soran yok ama ben ortadan girip cikiyorum ara sira
Sende mi biliyorsun ben bilmiyorum ama annemin Singer vardı küçükken bebeklerime kıyafet dikmeye çalışırdımSen biliyomusun dikis? Dikis makinasi singerdir benim singer yillardir kullaniyorum bir kere bile bozulmadi canim :)
İ
İyi bende eee daha daha nasılsın çoluk çocuk nasıllar
Aynen sormaya ne hacet Beni de kimse sormuyor
Nana'm hoşgeldin nasılsın
Pinarda ucmustur bu hatunlar kesinSofralar hızla geliyor 9. sofra geldiAma diğer yarışmada daha 7 oldu
Ama sen sordun herkes gelip sadece beni mi soruyor.Yani tüm bölüm beni sormuyor ben hep buradayım
Aynen sormaya ne hacet Beni de kimse sormuyor
Aynen sofralar farklıPinarda ucmustur bu hatunlar kesin
İyi bizimkiler de tablet ele geçti mi evde bir sessizlik oluyorİyiler canım senin çocuklar nasıl:)
Sofrada labneli bir yemek olması gerekmiyor:)Nevroş tamamen örnek için soruyorum labnede sade muhallebi(labneli) bile kabul mu ille yemek tarzı falan gerekmiyor değil mi
Terbiyesiz bunlar sorsanız aAma sen sordun herkes gelip sadece beni mi soruyor.Yani tüm bölüm beni sormuyor ben hep buradayım
Kızlar gündüz oruç olunca akşam ders yapıyorlar odalarındalar:)İyi bizimkiler de tablet ele geçti mi evde bir sessizlik oluyor
Değil mi Oruç hepimizi vurduTerbiyesiz bunlar sorsanız a