- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dovseydin kankim katilsin istiyorum o cok zevklidir susler pusler herseyi buraya kendini bi kaptirsa vazgecemez biliyorumda bi baslamasi lazimBende kardeşime üye ol dedim oldu velet bana oy vermedi
Etiketlesene Nevreste gazozlari getir benceDovseydin kankim katilsin istiyorum o cok zevklidir susler pusler herseyi buraya kendini bi kaptirsa vazgecemez biliyorumda bi baslamasi lazim
Yok etiketlemiyim ben watsaptan baski yapiyorum zaten o burayi uzaktan takip ediyorEtiketlesene Nevreste gazozlari getir bence
Dovseydin kısmını cvplamamisim ben genelde ablam i döverdim kız kardeşimle iyi anlaşırız
Demek sende var çok kıskandım ben hep siyah almışımHihihi fuşya sitilettosu bile yok hihihi, bende var , ben sadece mağaza mağaza dolaşacağım bedava
Ben disari cikip pinar labne alana kadar kesin yarisma biterİftar sofrası tek resim:)
Masada pınar labne kutusu olacak:)
Cuma iftar sonrası bitiyor canım belki yetişirsin:)Ben disari cikip pinar labne alana kadar kesin yarisma biter
aynı konuyu 5 dk önce konuştuk bizde :)Tras makinasi siparis ettik zaten eşim bile bundan sonra evde olacağım diyor :)) Nevreste
iyi hadi yürümeyi unutmamışsınız :)1 saat yürüdük sonra sitede oturduk.Kardeşimde geldi:)
Hatta bu psikoloji ile kendimi bile onlara emanet edebilirim kafamı 3 e vurdursam nasıl olur acabaaynı konuyu 5 dk önce konuştuk bizde :)
bi daha gitmem berbere diyo :)
Aynen unutmamışız hava çok sıcak oruç zorluyor:)iyi hadi yürümeyi unutmamışsınız :)
oh ne güzel
kumaşçıda hep düz desenler vardı ama renk renkKeşke o çiçekli böcekli kumaşı ben bulsam, bende dikeceğim , sade mavi ve gri kumaş bulabildim pamuklu
Ben en son ne zaman saç kestirmeye kuaföre gittim hatırlamıyorum:)Hatta bu psikoloji ile kendimi bile onlara emanet edebilirim kafamı 3 e vurdursam nasıl olur acaba
Sen böyle diyince aklıma geldi arkadaşımın oğlu 4 yaşında aşağı bahçeye inmisler iner inmez çocuk çime düşmüş ve kolu kırılmışiyi hadi yürümeyi unutmamışsınız :)
oh ne güzel
Düz renkte güzel:)kumaşçıda hep düz desenler vardı ama renk renk
Ben evde kendim makas atıyorum arada kaşimi falan cizsemmi acaba aklıma geldi hem içimde kaldı hevesBen en son ne zaman saç kestirmeye kuaföre gittim hatırlamıyorum:)
Her şeyin hayırlısı:)Sen böyle diyince aklıma geldi arkadaşımın oğlu 4 yaşında aşağı bahçeye inmisler iner inmez çocuk çime düşmüş ve kolu kırılmış
Oda çocuğu için yürümeyi unuttu galiba diyordu
kız allah seni ben de dedim öyleHatta bu psikoloji ile kendimi bile onlara emanet edebilirim kafamı 3 e vurdursam nasıl olur acaba
Geç kaldın iki ay önce yapsaydınBen evde kendim makas atıyorum arada kaşimi falan cizsemmi acaba aklıma geldi hem içimde kaldı heves