- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Ben tanımamazdan gelirim korkmaBaşka kim yapar kiraz yaprağı sarması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tanımamazdan gelirim korkmaBaşka kim yapar kiraz yaprağı sarması
Haklısın kardiş bir an gaza gelecektim nerdeysekızım boşver çekemiyorlar seni,sen şampiyonluğun tadını çıkar. gaza gelme
Birde o var kabak gibi ortadaBen tanımamazdan gelirim korkma
Herkes son günleri bekliyor demek kiAz olacak zaten
4-5 sene önce karaca bi ramazan sofrası yarışması yaptı sitesinde.ona katıldı.en son seri yemek takımı kazandıÇağır gelsin Herkes akrabalarını getirse bayağı kalabalık oluruz
Ya gelmezseHerkes son günleri bekliyor demek ki
ben benimkileri 3 e bölerim kiraz diye kakalarımBaşka kim yapar kiraz yaprağı sarması
Senin yeğenin olup beceriksiz olur muNeyse bebeler büyüsün sonra gelsin4-5 sene önce karaca bi ramazan sofrası yarışması yaptı sitesinde.ona katıldı.en son seri yemek takımı kazandı
benim hediyeleri gördükçe hevesleniyor ama 2 tane bebesi var katılamaz :)
üye toplayalım yaYa gelmezse
Yok kabak gibi ortaya çıkar diyorumÖyle pişmiyor sulu oluyor bizim sarma yoğurtlu:)ben benimkileri 3 e bölerim kiraz diye kakalarım
bi ara katıl demiştim galiba şifresini unutmuş :)Senin yeğenin olup beceriksiz olur muNeyse bebeler büyüsün sonra gelsin
Bakalım cumaya kadar ne olacak en az 7-8 olur:)üye toplayalım ya
İnşaallah:)bi ara katıl demiştim galiba şifresini unutmuş :)
büyüsünler gelirim dedi
fotosu var mı merak ettim:)Yok kabak gibi ortaya çıkar diyorumÖyle pişmiyor sulu oluyor bizim sarma yoğurtlu:)
gelsin gelsinBende bacını iknaya çalışıyorum beni bulaştırma çok hırslıyım diyo
Yeni yok ama önce siteye eklemiştim:)fotosu var mı merak ettim:)
inşallah :)Bakalım cumaya kadar ne olacak en az 7-8 olur:)
katılım az diye mi kazen sofra istemiyorBakalım cumaya kadar ne olacak en az 7-8 olur:)
Sahurda sofra istemediler canım:)katılım az diye mi kazen sofra istemiyor