- 4 Nisan 2019
- 5.666
- 6.111
Belirti 6. Haftada başladı canım mide bulantısı kaşık ağrısı.tranferden sonra estroferm kullanıyorsan o göğüslerde ağrı yapıyor. Bhcg çok yükselince belirti başlıyor. Diğer herşey ilaç etkisi . Belirti bekleme 5-6 haftalık olana kadar.insallah pozitif sonuç alırsın.amin canım inşallah rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinTavsiyen için teşekkürler canım, seni de çok çok tebrik ediyorum maşallah diyelim sağlıcakla da ilerlesin gebeliğin. Sen de belirti var mıydı onu merak ediyorum. Ben de belirti falan yok gibi. Tutmadı mı nedir ölecek sitresten. P.tesi kan vermem gerekiyyor
Evet canım onu veriyorlar bı de ekstra haftada bir prolutan veriyorlarBana dr. Progestan dex verdi göbekten yaılandan günde iki doz yapıyorum. Rahat oluyor öyle acı sızı da olmuyor
Tamam kuzum sağol. Kimi de öyle diyor ilaçlarda yapıyor yan etki diyor. Benim vücut sanırım dirayetli ilaçalara karşıYani belirtiler vardı tabi ama hepsi ilaçların etkisiydi aşırı göğüs hassasiyetim vardı eğilince bile ağrıyordu ama sonuç negatif . Estrofemin etkileriudi sanırım . Sen belirti arama özellikle de stres yapma
Taze tranfer rahim dinlendirmeye gerek görmedi doktorum. 3. gün emriosu.. Ataşehir memorıalNerde tedavi gördün canim doktorun kimdi ? Embriyo dondurulmuş muydu taze transfer mi oldun
o tutununca veriliyor heralde bana verilmedi çünküEvet canım onu veriyorlar bı de ekstra haftada bir prolutan veriyorlar
Çok sağol canım tşk ederim. Yok bende anacım göğüs haassasiyeti falan. Estrofem günde 3 tane içiyorum evet.Belirti 6. Haftada başladı canım mide bulantısı kaşık ağrısı.tranferden sonra estroferm kullanıyorsan o göğüslerde ağrı yapıyor. Bhcg çok yükselince belirti başlıyor. Diğer herşey ilaç etkisi . Belirti bekleme 5-6 haftalık olana kadar.insallah pozitif sonuç alırsın.amin canım inşallah rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Direk transfer günü vurdular canım sonrada hafta da bir devam ettimo tutununca veriliyor heralde bana verilmedi çünkü
Ay ne güzel işte inşallah hep belirtisiz gider rahat edersin gebeligindeÇok sağol canım tşk ederim. Yok bende anacım göğüs haassasiyeti falan. Estrofem günde 3 tane içiyorum evet.
İyimiş aslında belki de çok etkisi oldu sendeDirek transfer günü vurdular canım sonrada hafta da bir devam ettim
Olabilir canim şifa Allah tan. İnşallah sizinkiler de sıkıca tutunurİyimiş aslında belki de çok etkisi oldu sende
Amin canım İnşallah.Olabilir canim şifa Allah tan. İnşallah sizinkiler de sıkıca tutunur
Hadi hayırlısı inşallah tutunsun bebişin sanaTaze tranfer rahim dinlendirmeye gerek görmedi doktorum. 3. gün emriosu.. Ataşehir memorıal
Ya benim normalde de adetim yaklaşınca da göğüslerim hassaslasiyordu yani bunu takma kafana ben pcso yum hormonlar tavanÇok sağol canım tşk ederim. Yok bende anacım göğüs haassasiyeti falan. Estrofem günde 3 tane içiyorum evet.
Amin canım inşallahHadi hayırlısı inşallah tutunsun bebişin sana
benim yokki o nedi uygulamamıYa benim normalde de adetim yaklaşınca da göğüslerim hassaslasiyordu yani bunu takma kafana ben pcso yum hormonlar tavanekstra alınca daha da siddetlenmiati ama bak sonuç negatif olmuştu yinede . Hiç belirtisi olmayan ama gebe kalan birsuru arkadaş var . Bide telegramda grubumuz var Tüp bebek bayanlar kulubu diye orda da tedavi gören bir sürü arkadas var birbirilerine danisiyorlar sende katıl istersen orda adım Rabia
Evet canim telegram indir telefonuna arama kısmına tüp bebek bayanlar kulubu yaz cikiyorbenim yokki o nedi uygulamamı
amin teşekkür ederim 7 gün bir şey yoktu 8.gün aşırı göğüslerim sızlamaya başladı test yaptım silik çıktı zaten akşamına da kasık ağrılarım başladıBelirtileriniz var mıydı peki? TEbrikler bu arada Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
3. Gün embriyosu canım. Bugün çok çok sinir stres var üzerimde nedense. Çok bunaldım yarın kan vereyim diyorum 6. Günüm oluyor çıkar herhaldeEn az 10. Günde yap bence 4. Günde asla çıkmazkaçıncı gün embriyosuydu seninki ?
Ayy ne güzel darısı bizlere dua edin de.insalllahamin teşekkür ederim 7 gün bir şey yoktu 8.gün aşırı göğüslerim sızlamaya başladı test yaptım silik çıktı zaten akşamına da kasık ağrılarım başladı
6.gün çıkmaz zaten en erken 8. 9.gün çıkar benim 8.gün akşamı 32 çıkmıştı boşuna strese girme negatif çıkar3. Gün embriyosu canım. Bugün çok çok sinir stres var üzerimde nedense. Çok bunaldım yarın kan vereyim diyorum 6. Günüm oluyor çıkar herhalde