6. Günde cikar bencede ya banada yazarmisin canim sonucu aldığında3. Gün embriyosu canım. Bugün çok çok sinir stres var üzerimde nedense. Çok bunaldım yarın kan vereyim diyorum 6. Günüm oluyor çıkar herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6. Günde cikar bencede ya banada yazarmisin canim sonucu aldığında3. Gün embriyosu canım. Bugün çok çok sinir stres var üzerimde nedense. Çok bunaldım yarın kan vereyim diyorum 6. Günüm oluyor çıkar herhalde
Tabi ki inşallah güzel haber veririm6. Günde cikar bencede ya banada yazarmisin canim sonucu aldığında
Tabi ki inşallah güzel haber veririm
[/QUOT Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin
Benim de bugün galiba başladı kasik ağrısı öğleden beri var sanki ayy emin olamıyorum ki birşeydenamin teşekkür ederim 7 gün bir şey yoktu 8.gün aşırı göğüslerim sızlamaya başladı test yaptım silik çıktı zaten akşamına da kasık ağrılarım başladı
Merhabalar benımde 3gün embrıyosu 2 adet transfer edıldı. Doktorum 5.gün hormon testı vermemı soyledı. Ve ovitrelle dıye bı ıgne vuruldum. İğneden Mısır nedır başım ağrıdı sinir tepemde yeter dıyıp koşup gitmek ıstedım resmen3. Gün embriyosu canım. Bugün çok çok sinir stres var üzerimde nedense. Çok bunaldım yarın kan vereyim diyorum 6. Günüm oluyor çıkar herhalde
Ağlamayın benim 2. Denemem ilkinde kimyasal gebelik geçirdim yanlış iğne kullanılmış dedi yemi doktorum yumurta sayım çok az her seferinde 4 toplanıyor 2tramsfer oluyor geri kalanı gelişmiyor benim de psikolojim bozuldu ama Allahtan Ümit kesilmez O herşeyi bilendir Dua etmekten ona siğınmaktan başka çaremiz yok perşembe transfer oldum test yapmaya korkuyorum şimdi sonucu görmek beni korkutuyor yaşımda küçük maddi durumum da bitti her seferinde 20 bin para gidiyor şimdi bu da olmazsa tekrar toplama Allah’a şükredin Neler varneler kızlarBen de bugün ağlama krizleri devam ediyor anlamadım. Gözlerim şişti ağlamaktan. Ben bu kadar zor süreç olduğunu tahmin edemedim
Hayırlı olsun canım.tranfer günü sayılmaz. Ertesi günü 1 .gün oluyor.8. gün yap daha erken çıkmıyor.3.gun embriyosundaM Minikbirmucizemeselesi Merhaba
Bende 2 adet 3.gün embriyo transferi oldum test yapmak. İçin transfer günü sayılıyor mu iadrar testi yapsam çıkar mı perşembe transfer olmuştum
transferden sonraki 8.gün çok silikte olsa çıkıyorM Minikbirmucizemeselesi Merhaba
Bende 2 adet 3.gün embriyo transferi oldum test yapmak. İçin transfer günü sayılıyor mu iadrar testi yapsam çıkar mı perşembe transfer olmuştum
Betahcg artış degerlerınız nasıldıBen hem de 2 tane transfer edilmişti, ikisi de tuttu. Biri 8 biri 7 hücreliydi ve iyi kalite demişlerdi
Benım 8.gün 97 10.gün 111 çıktı be şuan çok umutsuzum. Sızın nasıldı acaba değerlerinizin artışı6.gün çıkmaz zaten en erken 8. 9.gün çıkar benim 8.gün akşamı 32 çıkmıştı boşuna strese girme negatif çıkar
merhaba 8.gün 32 10.gün 108 idi. aynı saatte aynı yerde mi yapıldı?Benım 8.gün 97 10.gün 111 çıktı be şuan çok umutsuzum. Sızın nasıldı acaba değerlerinizin artışı
8.gün saat 10.40 tok karınamerhaba 8.gün 32 10.gün 108 idi. aynı saatte aynı yerde mi yapıldı?
aç tok farketmiyor aslında 8.güne göre yüksek çıkmış ama 10.gün artmamış inşallah yükselir doktorunuz daha iyi bilir8.gün saat 10.40 tok karına
10. Gün saat 8.30 aç kanına aynı yerde yaptırdım
Canım benim sağol desteğin için. İnşallah rabbim tekrar mecbur bırakmasınAğlamayın benim 2. Denemem ilkinde kimyasal gebelik geçirdim yanlış iğne kullanılmış dedi yemi doktorum yumurta sayım çok az her seferinde 4 toplanıyor 2tramsfer oluyor geri kalanı gelişmiyor benim de psikolojim bozuldu ama Allahtan Ümit kesilmez O herşeyi bilendir Dua etmekten ona siğınmaktan başka çaremiz yok perşembe transfer oldum test yapmaya korkuyorum şimdi sonucu görmek beni korkutuyor yaşımda küçük maddi durumum da bitti her seferinde 20 bin para gidiyor şimdi bu da olmazsa tekrar toplama Allah’a şükredin Neler varneler kızlar
Yumurta çatlatma iğnesi olarak hangisini kullandınız birde doktorunuz kim8.gün saat 10.40 tok karına
10. Gün saat 8.30 aç kanına aynı yerde yaptırdım
Ovitrelle mı neydı adı sanırımYumurta çatlatma iğnesi olarak hangisini kullandınız birde doktorunuz kim
Ben daha önce kimyasal gebelik geçirdim 2 ay önce yanlış çatlama iğnesi kullanıldı dendi şuan lik doktorum o kadar iyiki perşembe geçen hafta transfer oldum sabah silik te olsa çift çizgiyi gördüm İstanbul da Sait Halil bey bi araştırın derim adam mükemmel Allah bin kere razı olsunOvitrelle mı neydı adı sanırım
Doktorum izmir kent Hastanesı Dilek Aslan