- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Guzel haberlerini bekliyoruz. Kacinci gun senin?Ben de sabah teste gidiyorum, hadi inşallah güzel haberler veririz buradan
Evet canim 5. Gun oluyor ama olsunn hosgeldin sen de aramizaa
beraber bekleyelim diye yaptim bu sayfayiii herseyimizi paylasabilirizz bu arada hosgeldin canimm
selam kızlar bazı doktorlar 3. gün embiriyosunda 2 tane konulması daha mı iyi acaba?5. gün tek embriyodan?Guzel haberlerini bekliyoruz. Kacinci gun senin?
Canim bilemiyorum. Ama benim bir onceki denememde ikitane 5.gun embriyo transferi yapildi ve tutmadi. Ben tutacagi varsa tutuyor diye dusunuyorumselam kızlar bazı doktorlar 3. gün embiriyosunda 2 tane konulması daha mı iyi acaba?5. gün tek embriyodan?
batım 9 mart nasip işte hazirene kadar yolu var. haziranda bende dondurulmuş embriyo deneyeceğim.bana 1 tane 5. gün kondu tutmadı.Canim bilemiyorum. Ama benim bir onceki denememde ikitane 5.gun embriyo transferi yapildi ve tutmadi. Ben tutacagi varsa tutuyor diye dusunuyorum
Guzel haberlerini bekliyoruz. Kacinci gun senin?
İnşallah güzel haberlerle gelirsin11.gün bugün, 1 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Birazdan çıkıp kan vereceğim, heyecandan ölmezsem tabi :)
Hayırlısı olsun üzme kendini belki daha zamanı wardır inşallah hakkımızda en hayırlısı nasip olurBenim sonucum negatif çıktı, olmadı maalesef
Doktor ilaçları kesebilirsin dedi. Belki 2-3 ay sonra son kalan 2 dondurulmuşla yine deneriz.
Allah bekleyen herkese kolaylıklar versin, umarım her şey gönlünüze göre olur.
Kaç canım değerin? İkiye katladıysa umut var.kızlar cok bi artış olmamıs benımm gebelık var ama carsambayı bekleyelim tekrar bakalımm dedi
Ben de çok üzgünüm ama bir şeyi değiştirmiyor işteBenim sonucum negatif çıktı, olmadı maalesef
Doktor ilaçları kesebilirsin dedi. Belki 2-3 ay sonra son kalan 2 dondurulmuşla yine deneriz.
Allah bekleyen herkese kolaylıklar versin, umarım her şey gönlünüze göre olur.
yok canım 11,4 cıktı canımKaç canım değerin? İkiye katladıysa umut var.
İnşallah mucize olur canımGünaydın kızlar sonucu bilsem de bugün test tarihimdi yine kan werdim hiç umudum yok inşallah herşeyin hayırlısı olur :)
Benimkisi de çok düşükişte kimyasal olabilir ne diyelim allahın takdiri.senin ilk deneme miydi? Üzülmeyok canım 11,4 cıktı canım
10 embriyomuzun hepsi çöp oldu. O yüzden olur. Ama bak biri belki tutar diye transfer ettiler tuttu ama düşüyor. Bu daha kötü sağlıksızsa her koşulda olmayacak.baştan olsun en azından canımKızlar bugun 5. Gün ve embiryolog dondurulcak kalitede olmadıgını söyledi yarını bekleyelim gelişimleri ilerleyebilir dedi çok moralim bozuk. Donduralım diger ay transfer yapalım demişlerdi ben bu ay olsun istemiştim hepside çöp olurmu acaba 4 embriyo
Aynen 9 haftada kalbi durdu benim ilk tedavim kaliteli degildi ama kalitesiz embriyo ile birsürü saglıklı hamilelikler var ne yaptın canım baştan tedavimi yaptın10 embriyomuzun hepsi çöp oldu. O yüzden olur. Ama bak biri belki tutar diye transfer ettiler tuttu ama düşüyor. Bu daha kötü sağlıksızsa her koşulda olmayacak.baştan olsun en azından canım
İnşalllah yükselir cnmyok canım 11,4 cıktı canım
Olmadı tatlım ne yazık ki negatif doktor bile şok oldu ama kısmetde olmayınca olmuyo dondurulmuş 1. Kalite herşey süper hiç bir sorun yok ama negatif artık kendi haline bırakıcam herşeyi belki mucize Ozaman olur :) her şerde vardır bi hayır elbet :) hakkımızda en hayırlısı nasip olsun hepimiz için :)İnşallah mucize olur canım
Cnm hiç üzülme daha büyük üzüntü yaşayacağına baştan olması daha iyi kaliteli olup da n'oluyo tutmayınca tutmuyo Allah en hayırlısını nasip etsin strese sokma kendiniKızlar bugun 5. Gün ve embiryolog dondurulcak kalitede olmadıgını söyledi yarını bekleyelim gelişimleri ilerleyebilir dedi çok moralim bozuk. Donduralım diger ay transfer yapalım demişlerdi ben bu ay olsun istemiştim hepside çöp olurmu acaba 4 embriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?