- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
Ayyy hemen foto paylaş
telde gorunmedi canim kontrast yaptim o yuzden insallah sizde gorrsunuzz kalbim pir pirHadi hayırlısı cnm :) güzel haberlerini bekliyoruz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy hemen foto paylaş
telde gorunmedi canim kontrast yaptim o yuzden insallah sizde gorrsunuzz kalbim pir pirHadi hayırlısı cnm :) güzel haberlerini bekliyoruz :)
İnce bi çizgi war gibi sanki ya :s bence gidip kan testi yaptır orda daha kesin sonuç çıkar ayy ne güzel bi haber bu :)telde gorunmedi canim kontrast yaptim o yuzden insallah sizde gorrsunuzz kalbim pir pir
Kan testini cumartesi yaptircam canim iki tane test daha var ilk idrarla yapicam onlari daha belirgin olursa kana giderim o zamanİnce bi çizgi war gibi sanki ya :s bence gidip kan testi yaptır orda daha kesin sonuç çıkar ayy ne güzel bi haber bu :)
Ayy hadi inşallah :) ben dün erken gebelik testinden yaptım net bi şekilde negatifti oyüzden kan testine giderim artık hayırlısı :)Kan testini cumartesi yaptircam canim iki tane test daha var ilk idrarla yapicam onlari daha belirgin olursa kana giderim o zaman
Anladim canimm aynen hayirlisi olsun bikac gun daha beklicezz artikAyy hadi inşallah :) ben dün erken gebelik testinden yaptım net bi şekilde negatifti oyüzden kan testine giderim artık hayırlısı :)
Canım var gibi hadi inşallahtelde gorunmedi canim kontrast yaptim o yuzden insallah sizde gorrsunuzz kalbim pir pir
İnsallah canim ya sabirsizlaniyorum yarin olsa da tekrar baksam :)Canım var gibi hadi inşallah
Ayy valla var maaşallahtelde gorunmedi canim kontrast yaptim o yuzden insallah sizde gorrsunuzz kalbim pir pir
Aaa bunu işk idrarla yapmadın mıKan testini cumartesi yaptircam canim iki tane test daha var ilk idrarla yapicam onlari daha belirgin olursa kana giderim o zaman
Ben de yapmak isterim yarın ama bende böyle bir şey çıkacağını sanmıyorum hem yapmak istiyorum hem de istemiyorum nasıl olacak bilemiyorum. Elbet test yapacağımAyy hadi inşallah :) ben dün erken gebelik testinden yaptım net bi şekilde negatifti oyüzden kan testine giderim artık hayırlısı :)
En iyisi kan testi ben biraz daha bekleyip onu yapıcam :) artık hayırlısı senin kaçıncı gündüBen de yapmak isterim yarın ama bende böyle bir şey çıkacağını sanmıyorum hem yapmak istiyorum hem de istemiyorum nasıl olacak bilemiyorum. Elbet test yapacağım
Yok canim unuttum test aldigimi sonradan yaptimmAaa bunu işk idrarla yapmadın mı
Hayırlısı olsun cnm inşallah hepimiz için :)Mrb benimde 3. Gün embriyosu bugün 7. Gün bende idrar testi yaptım silik çizgi çıktı inşallah yükselir ve hepimiz hamile kalırız
Bugün daha 6.yarın 7 o yüzden yarın sabah yaparım diyorumEn iyisi kan testi ben biraz daha bekleyip onu yapıcam :) artık hayırlısı senin kaçıncı gündü
Ayyy ne güzel.hadi bakalım hayırlı uğurlu olsunMrb benimde 3. Gün embriyosu bugün 7. Gün bende idrar testi yaptım silik çizgi çıktı inşallah yükselir ve hepimiz hamile kalırız
Ohoo sabah çok daha belirgin çıkar o zamanYok canim unuttum test aldigimi sonradan yaptimm
telde gorunmedi canim kontrast yaptim o yuzden insallah sizde gorrsunuzz kalbim pir pir
Kizlar bu gun 7.gunumm oylesine bi test yapim dedim hayalet goruyorum sanki