3.gun embriyo transferi olup en erken idrar testinde ne zaman öğrendiniz

Merhaba.doktora gittim bugün lekelenme var diye bide belim çok ağrıyordu.kan testi istedi doktor. 10.gunum bugün normalde 12.gun test yapacaktım.test pozitif cikti ama erken yapıldığı için değer düşük 33.5 çıktı.2 gün sonra tekrar test yapicam değerin yükselişi takip edilecek
Tebrik ederimmm😊 hayirli olsun, katlanarak artsinn! saglikla kucaginiza alin, alalim insallahhhhh❤️🧿🧿

Merhaba sizi heveslendirmek istemem ama 7. Günde pozitifi gördüm erken gebelik testi yapabilirsiniz isterseniz. Benim de 3. Gün embriyosu
Belirtiniz var mıydı sizce. Veya lekelenme oldu mu. Kahverengi lekelenme olmak zorunda mı pozitifi görmek için acaba :KK43: hayırlı olsun bu arada :)

Ohh masallah ne güzel çokta erken öğrenmişsin.benimde 3.gun embriyosu.10.gun pozitif gördüm bende
Siz belirtilerinizi söylemiş miydiniz hatırlayamadım. Hayırlı olsun sizinde maşallah. . Lekelenme sizde olmuş muydu? Bende lekelenme falan yok ama pozitif için lekelenme gerekiyor gibi bir şeyler duydum da :KK43:

Siz belirtilerinizi söylemiş miydiniz hatırlayamadım. Hayırlı olsun sizinde maşallah. . Lekelenme sizde olmuş muydu? Bende lekelenme falan yok ama pozitif için lekelenme gerekiyor gibi bir şeyler duydum da :KK43:
Evet bende lekelenme olduğu için korkup doktora gittim normalde 12.gun test yaptırmam gerekiyordu. 10.gundu gittiğimde lekelenme var bide ağrım var deyince test istedi doktor.deger küçük çıkar ama düşük riski için ilaç başlarız demisti. 33.5 çıktı test sonucu Protestan iğneyi başladım

Merhaba sizi heveslendirmek istemem ama 7. Günde pozitifi gördüm erken gebelik testi yapabilirsiniz isterseniz. Benim de 3. Gün embriyosu
6.gun erken gebelik yaptım hayalet bir çizgi gördüm ama kuruma mı çatlatma iğnesi mi bebek mi belli değil.
7.gun normal gebelik yaptım cikmadi.
8.gun yapmadım.
Yarin 9.gun o nedenle çok kararsız kaldım. Aslında acil kan alsa direk kan veririm iğne yaptirmaya gideceğim.

Evet bende lekelenme olduğu için korkup doktora gittim normalde 12.gun test yaptırmam gerekiyordu. 10.gundu gittiğimde lekelenme var bide ağrım var deyince test istedi doktor.deger küçük çıkar ama düşük riski için ilaç başlarız demisti. 33.5 çıktı test sonucu Protestan iğneyi başladım
Bu arada herkes lekelenme görecek diye bir genelleme yok herkeste farklı belirtiler olabiliyor.hatta başka paylaşım yapanlarda görmüştüm hiçbir belirti yaşamayip pozitifi görende var.

Progestan 😁

Hayırlısıyla inş sağlıklı bebişlerin pozitifini göstersin Rabbim 🥰 sitrese girecekseniz yapmayın bekleyin kan testini .
Selammmmm.
Gece test yapmam deyip sabah kalkar kalkmaz test yapan bir ben bırakıyorum buraya 😁
3.gun embiryosu 3 Kasım cift transfer
Bugün 9 .gün
Aynı idrarla hem normal hem erken gebelik testi yaptim. Ve ben şok

Erken gebeliğin 6.dakikasi diğerinin 4

Bence Allah'a şükür tutunma başlamış benim minnaklarla 🙏😁
Şimdi değerlerin sağlıklı katlanması önemli

Eklentiler

• IMG_20221112_091744.jpg
    IMG_20221112_091744.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 625
Bu arada şiddetli bel ağrım var birde kasıklarımda batmalar.
Daha önce dış gebelik geçmişim var umarım bu defa doğru yerdelerdir.🙏

Bir 7.gun biri 9.gun normal gebelik testi.
6.gun erken gebelikte de çok çok hayalet vardı ama ben kuruma çizgisi diye onu yıkadım falan deforme oldu o 😁

Eklentiler

• IMG_20221112_092429.jpg
    IMG_20221112_092429.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 707
Ohh masallah ne güzel çokta erken öğrenmişsin.benimde 3.gun embriyosu.10.gun pozitif gördüm bende
Yaa sağlıkla kucağınıza almak naip olsun inşallah 🤗🙏🏻
Belirtiniz var mıydı sizce. Veya lekelenme oldu mu. Kahverengi lekelenme olmak zorunda mı pozitifi görmek için acaba :KK43: hayırlı olsun bu arada :)
Hiç belirtim falan olmadı benim bende sizin gibi düşünüyordum hatta sadece regl sancılarım vardı benim doğum günüm diye ben erken yapmıştım 🤗
6.gun erken gebelik yaptım hayalet bir çizgi gördüm ama kuruma mı çatlatma iğnesi mi bebek mi belli değil.
7.gun normal gebelik yaptım cikmadi.
8.gun yapmadım.
Yarin 9.gun o nedenle çok kararsız kaldım. Aslında acil kan alsa direk kan veririm iğne yaptirmaya gideceğim.
Testinizi gördüm çok ama çok sevindim sağlıkla tutunsun hepimizin bebeği inşallah 🙏🏻🤗

Yaa sağlıkla kucağınıza almak naip olsun inşallah 🤗🙏🏻

Hiç belirtim falan olmadı benim bende sizin gibi düşünüyordum hatta sadece regl sancılarım vardı benim doğum günüm diye ben erken yapmıştım 🤗

Testinizi gördüm çok ama çok sevindim sağlıkla tutunsun hepimizin bebeği inşallah 🙏🏻🤗
Amin inşaallah hayırlısıyla doğsunlar. Sağlıklı mutlu bireyler olsunlar

X