- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.554
kazen geçen sene sana takım yollamadı mı zalım?İnsan bir düşünür herkesin takımı var mı herkesin örtüsü var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kazen geçen sene sana takım yollamadı mı zalım?İnsan bir düşünür herkesin takımı var mı herkesin örtüsü var mı
Hiç düşüncenizler yaaİnsan bir düşünür herkesin takımı var mı herkesin örtüsü var mı
Aynen kahvaltı takımı ama isterse yemek takımı olarak kullanabilir.. ben bi kere iftar sofrasında kahvaltı takımımı kullandım bu ay değil ama geçen senekazen geçen sene sana takım yollamadı mı zalım?
Kasem yok uygunAynen kahvaltı takımı ama isterse yemek takımı olarak kullanabilir.. ben bi kere iftar sofrasında kahvaltı takımımı kullandım bu ay değil ama geçen sene
gör bak neler edeceğim size bir daha kinekazen geçen sene sana takım yollamadı mı zalım?
Heh takım arkadaşı da buldumHiç düşüncenizler yaa
Canfeb senin emojiyi kullaninca aklıma geldin
Cam kasen yok mu?Kasem yok uygun
Var da sıradan :/Cam kasen yok mu?
Kız hem yok diye şikayet ediyorsun olanı da kullanmıyorsun..alimiyon kaldırdım takımı eşim diyor kullansana
Bence olurdu..Var da sıradan :/
Böyle mavi oluyor ya eski cerezliklerfen onlari kullansam mu ki dedim kullanacaktırmm hatta peçete bile aldiydim renkliBence olurdu..
lacivertti di mi foto atsana biKasem yok uygun
Takimin mi kase nin milacivertti di mi foto atsana bi
takım uygun kase bakcamTakimin mi kase nin mi
Ee kahvaltı takımı da maviydi olurduBöyle mavi oluyor ya eski cerezliklerfen onlari kullansam mu ki dedim kullanacaktırmm hatta peçete bile aldiydim renkli