- 24 Eylül 2018
- 97.126
- 292.367
İyiyim canım şükür,sen nasılsın?Nasılsın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım şükür,sen nasılsın?Nasılsın canım
Çok yakın gidiyor bu seferOylar yakın
Bildirimi duyan gelmiş85 kişi mi
İyiyim canım sağolYarışmalar sayesinde günler su gibi akıp gidiyor.Sen bizi bulamıyorsun galiba:/İyiyim canım şükür,sen nasılsın?
Kalp dayanır mıİnşallah iki birinci olur
Aşağıda yogunlasmisti oylar yukarı çıktı şimdi çok heyecanlı bir oylamaKalp dayanır mı
Allah iyilik versin canım Aynen öyle,labirent gibi bulamıyorumİyiyim canım sağolYarışmalar sayesinde günler su gibi akıp gidiyor.Sen bizi bulamıyorsun galiba:/
Neyse son haftalar bitiyor:)
Ayy hadi hayırlısıAşağıda yogunlasmisti oylar yukarı çıktı şimdi çok heyecanlı bir oylama
Sağol canım hepimize inşaallahAllah iyilik versin canım Aynen öyle,labirent gibi bulamıyorum
Amin canım Daha iyiye gidiyor ,çok bir sıkıntım yokSağol canım hepimize inşaallah
Sağlığın nasıl:)
Çok şükür canımAmin canım Daha iyiye gidiyor ,çok bir sıkıntım yok
Çok şükür canım
Yemek yemeye başladın mı yoksa hala az mı yiyorsun:)
Kilo almamak için az yiyiyorum,ama eskiye göre daha iyi besleniyorum canım:)Az ama faydalı şeyler yaniYemek yemeye başladın mı yoksa hala az mı yiyorsun:)
Çok iyi canım sevindimKilo almamak için az yiyiyorum,ama eskiye göre daha iyi besleniyorum canım:)Az ama faydalı şeyler yani
Sağol canım benim Ayakta durunca hemen yoruluyorum,onu aşmaya çalışıyorum şimdi,kulaklarım ugulduyor,oturuyorum düşmemek için. Ama o da geçecek, uğraşa uğraşa:)Sonra döneceğim insallahÇok iyi canım sevindim
Peki yarışmalara ne zaman dönüyorsun
İnşaallah canım benimSağol canım benim Ayakta durunca hemen yoruluyorum,onu aşmaya çalışıyorum şimdi,kulaklarım ugulduyor,oturuyorum düşmemek için. Ama o da geçecek, uğraşa uğraşa:)Sonra döneceğim insallah