- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.702
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl tanımazsın, bizim hanımlardan biri, yani ben öyle tahmin ediyorumçoğunu tanıdım yine
8 numeroyu çıkaramadım ama çok şık olmuş sofrası,oyum ona gitti
Ama yanlış yerdeydinMinik kim ki hava yapsın
baş harfini söyleNasıl tanımazsın, bizim hanımlardan biri, yani ben öyle tahmin ediyorum
baş harfini söyle
şimdi buldum ben de çatallarından
Tamamşimdi buldum ben de çatallarından
ondan da bıktım kimseye söyleme
Cunku ben sizin gibi saklanmadim ama 4.de abartili bir gizleniste bulunabilirimBen bir tek Dahliadivin i buldum birde 1 numarayı geri kalanı kafamı karistirdi
Ben tabak bulsam daha iyi saklanirdm da eldekilerde anca bu kadar :))Cunku ben sizin gibi saklanmadim ama 4.de abartili bir gizleniste bulunabilirim
Tabaklari komsudan isteBen tabak bulsam daha iyi saklanirdm da eldekilerde anca bu kadar :))
Yaa bende çok anlamıyorumPınar iftar sofrasında köpekli olan foto burda da gördüm mutfak aynı bi tek onu anladım geri kalanlar hiç tanıdık gelmedi bana yeniyim anlamıyorum çok
En samimi komşunun cix takımları yazlıkta burda eskileri kullanıyor o benden de eskiTabaklari komsudan iste
7 kişiden emin gibiyimYaa bende çok anlamıyorum
Havalı kızım bunlar bir kullandigini bir daha kullanmıyor ben 1.5 yıldır yarışma dayım hep boylelerZamanla çözerim diye düşünüyorum ama hanımlar sürekli yemek takımı masa örtüsü değiştirirse zor yani