3 düşük 3. Kez bebegimin kal

canım rahim ağzı kısalığı olabiliyor. serkulaj yaptır bence dikişi atılıyor bebeğin tutunası için

Benim bir arkadaşın da 4-5 kez düşüğü oldu. O yüzden bebek tutunamadıgı için tüp bebeğe yönlendirildi. Genetik testleri yapılarak embriyo transferi oldu
Benimde oldu sürekli böyle tüp bebekte.durum olması gerekiyor bir süre beklicem artık iki sene falan beklicem.herhalde son bir kere daha denicem sonra olmazsa tüp bebek için tedavim için beklicem yaşımda geçiyor ama 32 yaşında falan anca

Teşekkür ederim bilgi için

Bebeginizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Oncelille sizede cok gecmis olsun gercekten cok zor bi surec psikoloji namina hic bisey kalmiyor Sperm dna testi araştırıyorum ve bugün özel bi hastanede görüştük kişi başı 5 bin den başlıyormuş artı doktor muayenesi 3 bin artı extra ücretler falan falan vazgeçtik durumumuz iyi ama okadarida fazla yani bana gore fazla bazı şehir hastanelerinde yapilabiliyormus araştırmak gerek

Merhabalar tekrardan, kusura bakmayın yeni görüyorum. Ayrıntılı genetik testi dediğim herşeye bakıyorlar bende bir arkadaşımın tavsiyesiyle yaptırmıştım. O da çok kez düşük yaşadıktan sonra yaptırmış, onda da gluten hassasiyeti çıkmış ve glutensiz beslenmeyle çok şükür kucağına bebeğini aldı. Tabi herkesin sorunu başka olabilir. Bende dediğim gibi ekstra bağışıklık problemi çıktı. Ben ankarada yaptırdım. İntergen firmasında. Prof Dr serdar ceylaner e. Araştırabilirsiniz. İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Teşekkür ederim bilgi için
Rica ederim, maddi imkanlarınız dahilinde işinin ehli bir doktora detaylı muayene olun düşük geçmişinizi anlatın, doktor size en uygun tedavi yöntemini tavsiye edecektir, Allah tekrarını yaşatmasın, inşallah en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsun

Arkadaşlar gerçekten çok zor süreçler nerdeyse 8 yıldır çocuk istiyoruz ve yaşımız da ilerliyo 36 yaşındayım. İkinci gebeliğimde tüp bebek yaptırdığımda tamam dedim olucak bu sefer herşey yolunda. Ama 17. Haftada kalp durması çok etkiledi beni. Bu sefer olucak demiştik. Ama olmadı. Bu arada 17 haftalık gebelik sonlandırma işlemi kürtaj olarak değil, normal doğum şeklinde suni sancıyla oldu. 3 gün hastanede yattım. Bebeğimin gittiğine mi yoksa 3 gün hastanede kalmama mı neye üzülüceğimi şaşırmıştım artık. Haziran ayıydı kaybettiğimizde ağustos ayında bu sefer kendiliğinden oldu. Çok şükür. Genetik testi 3 ay sürdü hatta sonuç geldiğinde hamileydim. Doktor hemen bağışıklık baskılayıcı ilaca ve glutensiz beslenmeye başlamamı söyledi bende başladım. Çok şükür şimdilik herşey yolunda. Herkesin süreci kendine özel, ama birbirimizi bilgilendirmek güzel bişe. Arkadaşım olmasa belkide bu hamileliğimde sonlanıcaktı. Tabi rabbim bilir. O ol demese olmaz orasını ayrı tutuyorum. Sonuç olarak tecrübemle birine faydam dokunsa ne mutlu bana.

Çok geçmiş olsun bu bağışıklık baskılayıcı hangi test oluyor acaba bilgin var mı ismi ne diye geçiyor ekran görüntüsü atabilir misin rica etsem bu arada benden gluten hassasiyeti falan da istemedi

Şuan hamilesin yani çok sevindim Allah kucağına almayı nasip eder inşallah peki yattın mı sürekli bide öyle diyorlar yatıcaksın 3 4 ay diyorlar siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında arkadaşlar

Çok teşekkürler inşallah amin bakalim doktor araştırıyoruz önceliğimiz artık bu

Hamile olmanıza çok sevindim Allahim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Şuan hamilesin yani çok sevindim Allah kucağına almayı nasip eder inşallah peki yattın mı sürekli bide öyle diyorlar yatıcaksın 3 4 ay diyorlar siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında arkadaşlar
Şöyle ben başta yatmadım ama yatmakla ilgisi yok bu durumun. Benim 14. Haftamda rahim boyu kısalığım çıktı diğer gebeliğimde de çıkmıştı zaten. O yüzden gebelik boyunca yatmam gerekiyo. Ama bu tamamen kişinin yapısıyla alakalı bir durum.

Çok geçmiş olsun bu bağışıklık baskılayıcı hangi test oluyor acaba bilgin var mı ismi ne diye geçiyor ekran görüntüsü atabilir misin rica etsem bu arada benden gluten hassasiyeti falan da istemedi
Açıkçası hangi test olduğunu bilmiyorum. Bana yapılan pregnarisk panel 3 diye geçiyo ismi. 8 bin hastalık inceleniyo. Görüntü atıyorum. Firmanın kendi sitesinde de var.

Yani biraz maliyetli bir test ama tüp bebek yaptırdıktan sonra bana çok pahalı gelmedi açıkçası. Ben tüp bebeği özel yaptırmıştım devletten faydalanmamıştım. Çok şartı var ve benim o kadar zamanım yoktu. Doktorum bana genetik testi bile önermedi yani genetik test derya deniz dedi tekrar denememi önermişti ama ben yeniden aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedim. Hani sıkıntı ne onu bilmek istiyorum ona göre önlem alayım. Maddi ve manevi olarak büyük bi kayıp bence çünkü. Aynı şeyleri sürekli yaşamak çok yıpratıcı. Eğer mali durumunuz yeterliyse neden olmasın diye düşünüyorum ama tabi herkesin kendi kararı ben bu yönde ilerledim.

Belki sende arkadaşın gibi bize vesile olursun ben bunu bi araştıracağım çok teşekkür ederim sen İstanbul’da mı yaşıyorsun

Anladım bende Muğla’da yaşıyorum bu testler burdan nasıl gidecek acaba ne kadara yaptırmıştın sen pahalı dedin merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…