- 17 Ocak 2019
- 267
- 158
- 103
- 36
- Konu Sahibi meleklerimmm3
-
canım rahim ağzı kısalığı olabiliyor. serkulaj yaptır bence dikişi atılıyor bebeğin tutunası içinEvet arkadaşlar yarın 3. Kurtajimi olacağım 4 gün önce kalp atışlarını duyduğum bebeğim bugün beni bırakmış bugün sonuç almaya gittiğimde yaşadığım hayal kırıklığını tahmin edemezsiniz oksapar igne ecopirin progestan kullandım fakat yinede bebegimin kalbi durdu.
Düşüklerin genetiklerin dede bisey çıkmıyor temiz çıkıyor ben anlamıyorum neden kalbi duruyor tekrarlayan dusuklerden sonra sağlıklı gebelik yaşayan var mı??
Yada antalya da hastasiyla birebir ilgilenen bir doktor var mı acaba tavsiye edeceğiniz
Benimde oldu sürekli böyle tüp bebekte.durum olması gerekiyor bir süre beklicem artık iki sene falan beklicem.herhalde son bir kere daha denicem sonra olmazsa tüp bebek için tedavim için beklicem yaşımda geçiyor ama 32 yaşında falan ancaBenim bir arkadaşın da 4-5 kez düşüğü oldu. O yüzden bebek tutunamadıgı için tüp bebeğe yönlendirildi. Genetik testleri yapılarak embriyo transferi oldu
Teşekkür ederim bilgi içinHanımlar lütfen tıp biliminden şaşmayın.
Eki Görüntüle 3534687
————
Çok geçmiş olsun, Rabbim tekrar aynı acıyla sınamasın
Yengemin üst üste düşükleri oldu, ilk sağlıklı doğumu yanlış hatırlamıyorsam 3. düşük sonrasıydı.
Doğum sonrası bir daha düşük yaşamadı ve 2 yıl arayla 2 çocuğu oldu, ikisi de 30’lu yaşlarda yetişkin birey.
Teşekkür ederim bilgi içinBenim bir arkadaşın da 4-5 kez düşüğü oldu. O yüzden bebek tutunamadıgı için tüp bebeğe yönlendirildi. Genetik testleri yapılarak embriyo transferi oldu
Bebeginizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBilgiliyim demeyelimde kendimce bişeyler yapmaya çalıştım bende zor hamile kaldım 7 haftalıkken kaybettim ondan sonra bi 4 ay ara verdim korunduk o ara adetlerim düzensizleşmişdi ve kilomda var benim hastaneye gözüktüm pcos var dediler bidahaki ay reglim bittikten bir gün sonra soğan suyuna başladım on gün sabah aç karnına içtim o ay adetim düzenli geldi ondan sonraki ayda iki üç gün içtim ve o ay regli olduğum zaman inanılmaz ağrım oldu acile gittim hayatımda ilk defa regl ağrısı yüzünden ağrı kesici serum vuruldum felan baya çok oldu kanamam parça parça böyle sonra artık adetim hep düzenli olunca bebek istediğimiz için gidip hastaneye gözüktüm ve yumurtalıklarımda sadece çok küçük milimetrik kist kalmış soğan suyunun mucizesine inanıyorum adetlerimde düzenli olunca çocuk için denemelere başladık ikinci ay hamile olduğumu öğrendim şu an 5 haftalık sağlıkla kucağıma almayı bekliyorum sadece kanla takip ediyorum 15. Haftaya kadarda ultrasona girmeyi düşünmüyorum bu arada önceki gebeliğimde 7 hafta olmuştu ne kan vermiştim nede ultrasona girmiştim kendi kendine düştü ağrısız acısız belki bi hafta öncesinden görünseydim doktora kalbi atmıyor diyip benide kürtaja alacaklardı ben kadınları kandırdıklarını düşünüyorum kendi kendine düşmesini beklemeyip yada ilaçla düşürtmeyip neden kürtaja alıyorlar çünkü o cenin onlara lazım
Oncelille sizede cok gecmis olsun gercekten cok zor bi surec psikoloji namina hic bisey kalmiyor Sperm dna testi araştırıyorum ve bugün özel bi hastanede görüştük kişi başı 5 bin den başlıyormuş artı doktor muayenesi 3 bin artı extra ücretler falan falan vazgeçtik durumumuz iyi ama okadarida fazla yani bana gore fazla bazı şehir hastanelerinde yapilabiliyormus araştırmak gerekBenimde ayın 21.de 3 ay olacak bebeğimi kaybedeli ikinci düşüğüm bu arada bu 3 aylık süreçte ramatoloji hematoloji ve genetiğe gittim testlerim norml çıktı sadece mthfr ler heterozigot bunun için kadın doğumcu ne olur olmaz diye iğne başlayacak kürtajlar beni de mahvetti rahim duvarım inceldi hormon ilacı kullandım ilaç kullanmamla birlikte göğsümde kitleler çıktı zor günler geçirdim sadece rahim filmim kaldı onu da yaptırıp biraz zaman geçtikten sonra başlayacağız ama kafama takılan şu oldu sperm DNA hasar testi belki bunu bizimde yaptırmamız gerekiyor hangi bölüm yapıyor bunu bilgi verir misiniz ayrıca hamile kalmak için biraz zaman geçsin diye bekleyeceğim rahmin toparlanması için diğerinde hemen hamile kaldım rahim duvarım inceldi benden tavsiye acele etmeyin o ilaçlar çok tehlikeli
Rica ederim, maddi imkanlarınız dahilinde işinin ehli bir doktora detaylı muayene olun düşük geçmişinizi anlatın, doktor size en uygun tedavi yöntemini tavsiye edecektir, Allah tekrarını yaşatmasın, inşallah en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsunTeşekkür ederim bilgi için
Çok geçmiş olsun bu bağışıklık baskılayıcı hangi test oluyor acaba bilgin var mı ismi ne diye geçiyor ekran görüntüsü atabilir misin rica etsem bu arada benden gluten hassasiyeti falan da istemediArkadaşlar gerçekten çok zor süreçler nerdeyse 8 yıldır çocuk istiyoruz ve yaşımız da ilerliyo 36 yaşındayım. İkinci gebeliğimde tüp bebek yaptırdığımda tamam dedim olucak bu sefer herşey yolunda. Ama 17. Haftada kalp durması çok etkiledi beni. Bu sefer olucak demiştik. Ama olmadı. Bu arada 17 haftalık gebelik sonlandırma işlemi kürtaj olarak değil, normal doğum şeklinde suni sancıyla oldu. 3 gün hastanede yattım. Bebeğimin gittiğine mi yoksa 3 gün hastanede kalmama mı neye üzülüceğimi şaşırmıştım artık. Haziran ayıydı kaybettiğimizde ağustos ayında bu sefer kendiliğinden oldu. Çok şükür. Genetik testi 3 ay sürdü hatta sonuç geldiğinde hamileydim. Doktor hemen bağışıklık baskılayıcı ilaca ve glutensiz beslenmeye başlamamı söyledi bende başladım. Çok şükür şimdilik herşey yolunda. Herkesin süreci kendine özel, ama birbirimizi bilgilendirmek güzel bişe. Arkadaşım olmasa belkide bu hamileliğimde sonlanıcaktı. Tabi rabbim bilir. O ol demese olmaz orasını ayrı tutuyorum. Sonuç olarak tecrübemle birine faydam dokunsa ne mutlu b
Şuan hamilesin yani çok sevindim Allah kucağına almayı nasip eder inşallah peki yattın mı sürekli bide öyle diyorlar yatıcaksın 3 4 ay diyorlar siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında arkadaşlarArkadaşlar gerçekten çok zor süreçler nerdeyse 8 yıldır çocuk istiyoruz ve yaşımız da ilerliyo 36 yaşındayım. İkinci gebeliğimde tüp bebek yaptırdığımda tamam dedim olucak bu sefer herşey yolunda. Ama 17. Haftada kalp durması çok etkiledi beni. Bu sefer olucak demiştik. Ama olmadı. Bu arada 17 haftalık gebelik sonlandırma işlemi kürtaj olarak değil, normal doğum şeklinde suni sancıyla oldu. 3 gün hastanede yattım. Bebeğimin gittiğine mi yoksa 3 gün hastanede kalmama mı neye üzülüceğimi şaşırmıştım artık. Haziran ayıydı kaybettiğimizde ağustos ayında bu sefer kendiliğinden oldu. Çok şükür. Genetik testi 3 ay sürdü hatta sonuç geldiğinde hamileydim. Doktor hemen bağışıklık baskılayıcı ilaca ve glutensiz beslenmeye başlamamı söyledi bende başladım. Çok şükür şimdilik herşey yolunda. Herkesin süreci kendine özel, ama birbirimizi bilgilendirmek güzel bişe. Arkadaşım olmasa belkide bu hamileliğimde sonlanıcaktı. Tabi rabbim bilir. O ol demese olmaz orasını ayrı tutuyorum. Sonuç olarak tecrübemle birine faydam dokunsa ne mutlu bana.
Çok teşekkürler inşallah amin bakalim doktor araştırıyoruz önceliğimiz artık buRica ederim, maddi imkanlarınız dahilinde işinin ehli bir doktora detaylı muayene olun düşük geçmişinizi anlatın, doktor size en uygun tedavi yöntemini tavsiye edecektir, Allah tekrarını yaşatmasın, inşallah en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsun
Hamile olmanıza çok sevindim Allahim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar gerçekten çok zor süreçler nerdeyse 8 yıldır çocuk istiyoruz ve yaşımız da ilerliyo 36 yaşındayım. İkinci gebeliğimde tüp bebek yaptırdığımda tamam dedim olucak bu sefer herşey yolunda. Ama 17. Haftada kalp durması çok etkiledi beni. Bu sefer olucak demiştik. Ama olmadı. Bu arada 17 haftalık gebelik sonlandırma işlemi kürtaj olarak değil, normal doğum şeklinde suni sancıyla oldu. 3 gün hastanede yattım. Bebeğimin gittiğine mi yoksa 3 gün hastanede kalmama mı neye üzülüceğimi şaşırmıştım artık. Haziran ayıydı kaybettiğimizde ağustos ayında bu sefer kendiliğinden oldu. Çok şükür. Genetik testi 3 ay sürdü hatta sonuç geldiğinde hamileydim. Doktor hemen bağışıklık baskılayıcı ilaca ve glutensiz beslenmeye başlamamı söyledi bende başladım. Çok şükür şimdilik herşey yolunda. Herkesin süreci kendine özel, ama birbirimizi bilgilendirmek güzel bişe. Arkadaşım olmasa belkide bu hamileliğimde sonlanıcaktı. Tabi rabbim bilir. O ol demese olmaz orasını ayrı tutuyorum. Sonuç olarak tecrübemle birine faydam dokunsa ne mutlu bana.
Şöyle ben başta yatmadım ama yatmakla ilgisi yok bu durumun. Benim 14. Haftamda rahim boyu kısalığım çıktı diğer gebeliğimde de çıkmıştı zaten. O yüzden gebelik boyunca yatmam gerekiyo. Ama bu tamamen kişinin yapısıyla alakalı bir durum.Şuan hamilesin yani çok sevindim Allah kucağına almayı nasip eder inşallah peki yattın mı sürekli bide öyle diyorlar yatıcaksın 3 4 ay diyorlar siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında arkadaşlar
Açıkçası hangi test olduğunu bilmiyorum. Bana yapılan pregnarisk panel 3 diye geçiyo ismi. 8 bin hastalık inceleniyo. Görüntü atıyorum. Firmanın kendi sitesinde de var.Çok geçmiş olsun bu bağışıklık baskılayıcı hangi test oluyor acaba bilgin var mı ismi ne diye geçiyor ekran görüntüsü atabilir misin rica etsem bu arada benden gluten hassasiyeti falan da istemedi
Belki sende arkadaşın gibi bize vesile olursunYani biraz maliyetli bir test ama tüp bebek yaptırdıktan sonra bana çok pahalı gelmedi açıkçası. Ben tüp bebeği özel yaptırmıştım devletten faydalanmamıştım. Çok şartı var ve benim o kadar zamanım yoktu. Doktorum bana genetik testi bile önermedi yani genetik test derya deniz dedi tekrar denememi önermişti ama ben yeniden aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedim. Hani sıkıntı ne onu bilmek istiyorum ona göre önlem alayım. Maddi ve manevi olarak büyük bi kayıp bence çünkü. Aynı şeyleri sürekli yaşamak çok yıpratıcı. Eğer mali durumunuz yeterliyse neden olmasın diye düşünüyorum ama tabi herkesin kendi kararı ben bu yönde ilerledim.
Ne kadar aşağı yukarı tutarı bide hangi klinik bu ismini atar mısın sana zahmetYani biraz maliyetli bir test ama tüp bebek yaptırdıktan sonra bana çok pahalı gelmedi açıkçası. Ben tüp bebeği özel yaptırmıştım devletten faydalanmamıştım. Çok şartı var ve benim o kadar zamanım yoktu. Doktorum bana genetik testi bile önermedi yani genetik test derya deniz dedi tekrar denememi önermişti ama ben yeniden aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedim. Hani sıkıntı ne onu bilmek istiyorum ona göre önlem alayım. Maddi ve manevi olarak büyük bi kayıp bence çünkü. Aynı şeyleri sürekli yaşamak çok yıpratıcı. Eğer mali durumunuz yeterliyse neden olmasın diye düşünüyorum ama tabi herkesin kendi kararı ben bu yönde ilerledim.
Rica ederim ne demek. Yok kocaelide yaşıyorum.Belki sende arkadaşın gibi bize vesile olursunben bunu bi araştıracağım çok teşekkür ederim sen İstanbul’da mı yaşıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?