3 düşük 3. Kez bebegimin kal

meleklerimmm3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2024
44
14
3
36
Evet arkadaşlar yarın 3. Kurtajimi olacağım 4 gün önce kalp atışlarını duyduğum bebeğim bugün beni bırakmış bugün sonuç almaya gittiğimde yaşadığım hayal kırıklığını tahmin edemezsiniz oksapar igne ecopirin progestan kullandım fakat yinede bebegimin kalbi durdu.

Düşüklerin genetiklerin dede bisey çıkmıyor temiz çıkıyor ben anlamıyorum neden kalbi duruyor tekrarlayan dusuklerden sonra sağlıklı gebelik yaşayan var mı??

Yada antalya da hastasiyla birebir ilgilenen bir doktor var mı acaba tavsiye edeceğiniz

Hiçbir bilgim yok konu üstte kalsın diye yazıyorum. Çok geçmiş olsun Rabbim sizi cennetinde kavuştursun. Kucaginizi da doldursun inşallah

Merhaba. Konumuz benzer sizinle. Benim iki kez kalp atışından dolayı kürtajım oldu. Tüm testlerimiz temizdi ta ki eşim sperm dna hasar testi verene kadar. Yüksek hasar çıktı ve bu değerler sebep gösterildi. Şu an eşim tedavide. Sizde bu sorun var mı? İnşallah tez vakitte sağlıklı yavrularınız olur

Benim hormonlar olsun hiç bisekilde sıkıntı yok sadece kan pihtisi var onuda zaten ilacını kullandım oksapar ona rağmen kalbi durdu dediğiniz gibi sperm dna testi yaptirmamiz lazım 3 dusukte benden kaynaklı olamaz aydinlattiginiz için teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun. Benimde tekrarlayan düşüklerim oldu. Size uygulanan tedaviler uygulandığı halde oluyordu. Hamile kalmak için iksiri şifa diye bi ürün kullandım, şehir hastanesinde ozon tedavisi yaptırdım. Hamile kalınca da deltacortil adında bağışıklık baskılayıcı bi ilaç denendi elhamdülillah sonuç aldık. Bu ilacı sizde doktorunuzla bi görüşebilirsiniz. İnşallah Rabbim en kısa zamanda yüzünüzü güldürür

Ne demek Allah gönlünüze göre versin inşallah

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…