3 düşük 3. Kez bebegimin kal

Yaptır eğer görünürde sorun var ise daha net tedavi uygulanır bende çok araştırdım genetigimiz temiz olmasına rağmen tedavi ile embriyoya bile genetik test yaptırdım sağlıklı temiz geldi yine düşük yapınca biz sorunun genetik olmadığını anladık. Stres vs faktörü de çok önemli oluyor bolbol dua etmek lazım olmazları olduran Rabbim inşallah oluyorsa yine olur merak etme ama düşük yıpratıcı bı süreç ben üstüne tüp bebek süreci ile ugrastigim için bünyem artık falso veriyordu kafamı toparlayamiyordum. Belki de hiç sorununuz yok basit ilave bir tedvai ile vakti gelmişse çözülecek inşallah şifa olsun kolay gelsin.

Evet bu süreçte stres çok önemli dusuklerin patoloji sonucuda temiz geliyor herhangi bisey çıkmıyor artık allahim bilir bizim için en hayırlı olanı Allaha bıraktım artık olursa olur olmazsa zaten hayırlı değil herseyin hayırlısı teşekkür ederim yorumunuz ve verdiğiniz bilgiler için

Amin amin

Sevgili arkadaşlar bu arada Dna Hasar testi bir tek özel laboratuvarlarda yapılıyor. Bize böyle bilgi verilmişti. Sonuç ise 10 güne çıkıyor.

Sevgili arkadaşlar bu arada Dna Hasar testi bir tek özel laboratuvarlarda yapılıyor. Bize böyle bilgi verilmişti. Sonuç ise 10 güne çıkıyor.
Teşekkürler özel laboratuvar da numaranızı verdik yoğunluğa göre arayacağız dediler daha aramadilar şehir hastaneleri de yapıyormuş ama ne yapıyorlar bilmiyorum pazartesi gidicem bakalim sonucu yazarım tıbbi genetik bölümü şehir hastanelerinde

Az önce aradım bende genetikli olan yani spermn DNA hasar genetik diye geçiyor ismi 9 bin sadece sperm hasar testi 2küsür

Az önce aradım bende genetikli olan yani spermn DNA hasar genetik diye geçiyor ismi 9 bin sadece sperm hasar testi 2küsür
Biz sperm dna hasarına ve semen analizine baktırdık sadece genetik olarak baktırmadık. Hatta bugün test günümüzdü 2.kez yaptırdık. Sonuçları karşılaştıracağız bakalım. Dualarınızı beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…