3 düşük 3. Kez bebegimin kal

Ben Ankaraya gittim ama her yerde yetkilimiz var demişti. Hatta fetal dna testini de orda yaptırdım o zaman gitmemiştim bulunduğum yerde verdim. Belki telefonla görüşürseniz gitmeden de yardımcı olurlar. Ben hocayla yüzyüze görüşmek istedim. Hatta benle konuştuğumda direkt senin bağışıklık sisteminle ilgili olduğunu düşünüyorum demişti. Ben haziran ya da temmuz ayıydı yaptırdığımda sanırım. 36bindi.

Tamam canım teşekkür ederim inşallah bakalım bende bi doktorumla konuşayım duruma göre bakarım sonuçlarını kendi doktoruna da gösterdin dimi sana bu ilaçları veren doktorun mu peki

Tamam canım teşekkür ederim inşallah bakalım bende bi doktorumla konuşayım duruma göre bakarım sonuçlarını kendi doktoruna da gösterdin dimi sana bu ilaçları veren doktorun mu peki
Evet sonuçlarımı doktoruma gösterdim ama ilacı veren genetik doktorumdu. Kendi doktorumda bu ilaçla ilgili, ilgili bölümden bilgi aldı herhangi bi sıkıntı yok kullanabilir demiş. Behçet, akdeniz ateşi hastalığı gibi otoimmun hastalıklarla kullanılan bir ilsç zaten. Ayrıca doktorum da genetik test sonucumu ayrıca istedi elinde kalması için aklımızda bulunsun çok güzel incelemişler dedi.

Kadın doğumcuların çok bilgileri olmayabiliyo bu konuda genetik doktorum bi sorun olursa bana ulaşsınlar dedi biz böyle yüzlerce hasta görüyoruz ama onların karşısına çıkmayabiliyo veya nadiren çıkıyodur dedi. Ki benim kadın doğumcumda prof yani.

Süper ne kadar sıkıntılar yaşamışsın ve sonucu güzel olacak senin için inşallah çok sevindim senin adına inan ki umarım benim ki de artık güzel bi şekilde ilerler doktorum onaylasın bende hemen yaptıracağım bende lupus falan yapıldı bikaç test yapıldı ama onlarda bişey çıkmadı bakalım burda neler çıkacak rahim filmi çektirdin mi bi benim o kaldı bide arkadaşlar yukarda şey yazmışlar sperm hasar testi o aklıma takıldı bide onu soracağım

Benim myomum vardı rahimde. Ameliyat olurken tüplerime bakıldı. Biri kapalı diğeri de sızıntı şeklinde sağlıksız bi açıklık vardı hatta o yüzden hiç beklemeden tüp bebek yaptırdım. Ama nerdeyse tamamen kapalı olmasına rağmen tüp bebekten sonra normal yolla oldu. Acaba normal doğum yaptım diye tüplerim açılmış mıdır diye düşündüm hatta doktoruma da sordum. Öyle bişe olucağını düşünmüyorum dedi.

Bu yol bazen uzun bazen kısa. Benim yaşadığımın çok çok çok fazlasını yaşayanlarda var. Rabbim sana ve tüm isteyenlere kolaylıkla nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…