3 düşük 3. Kez bebegimin kal

Ozon tedavisi nasıl l yani

Benim mol gebelik ti ve dusmuyordu içimde susuyordu ve kanamam yok ve 9 hafta oldu yinede düşmedi sizin gibi dedi kendim dusureyim zıpladım hopladim ama olmadı doktor aldı ve o gün iyileştim beta yüksek olduğu için belirtileri iki katı hissediyordum ve çok kotu durumdaydım keseninyerinde içi dolu kist lezyonlar varmış bende Zaten rengim falan hep gitmişti hastalıklı gibiydim kürtaj dan sonra iyi oldum yani tabiki bazı doktorlar küçük haftalirida alıyorlar ona karşıyım ama mecburen olmak zorunda kalıyoruz

Benimde boş gebeliğim kimyasal falan gecirdim3 tane iki kurtajim var perinitilog bakarmi bana

Üç düştüğümde de kendi atamadı hatta normal gebelik belirtilerim vardi kanamadan olmuyor ama işte kurtaj oldum bisry oluyor 8. Haftaya gelince gelişmiyor bebek

Evet randevu bekliyoruz dna hasar testi yaptıracağız bilgileriniz için teşekkür ederim inşallah sağlıklı bebeğinizi allahim nasip etsin

Çok teşekkür ederim amin inşallah

Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim dna hasar testi için randevu bekliyoruz bakalım evet bağışıklığı bebegi virüs olarak gördüğünü duymuştum bu genetik taramada hepsi çıkıyor mu acaba
Allahim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeğinizi

Soğan suyu birde civanperçemi çayı içmeyi denedinizmi düşürmek için

Yok denemedim hiç de hamile kalmak için ne yapmak gerekir siz bilgilisiniz sanirim
Bilgiliyim demeyelimde kendimce bişeyler yapmaya çalıştım bende zor hamile kaldım 7 haftalıkken kaybettim ondan sonra bi 4 ay ara verdim korunduk o ara adetlerim düzensizleşmişdi ve kilomda var benim hastaneye gözüktüm pcos var dediler bidahaki ay reglim bittikten bir gün sonra soğan suyuna başladım on gün sabah aç karnına içtim o ay adetim düzenli geldi ondan sonraki ayda iki üç gün içtim ve o ay regli olduğum zaman inanılmaz ağrım oldu acile gittim hayatımda ilk defa regl ağrısı yüzünden ağrı kesici serum vuruldum felan baya çok oldu kanamam parça parça böyle sonra artık adetim hep düzenli olunca bebek istediğimiz için gidip hastaneye gözüktüm ve yumurtalıklarımda sadece çok küçük milimetrik kist kalmış soğan suyunun mucizesine inanıyorum adetlerimde düzenli olunca çocuk için denemelere başladık ikinci ay hamile olduğumu öğrendim şu an 5 haftalık sağlıkla kucağıma almayı bekliyorum sadece kanla takip ediyorum 15. Haftaya kadarda ultrasona girmeyi düşünmüyorum bu arada önceki gebeliğimde 7 hafta olmuştu ne kan vermiştim nede ultrasona girmiştim kendi kendine düştü ağrısız acısız belki bi hafta öncesinden görünseydim doktora kalbi atmıyor diyip benide kürtaja alacaklardı ben kadınları kandırdıklarını düşünüyorum kendi kendine düşmesini beklemeyip yada ilaçla düşürtmeyip neden kürtaja alıyorlar çünkü o cenin onlara lazım

Çıktı yine bi tane duyarkolik
Doğruyu anlatmak duyarkolik oldu aç.biraz kitap oku doğrusu neymiş de araştır gelmiş burda kürtaj olmayın eskiden kürtaj mi vardı diyorsunuz düşük tehlikesi olan doktor kontrolünde fazla progesteron kullandı ve bu sebeple rahim cenini atamazsa ne yapmalı mesela bak sabırla anlatmaya çalışıyorum ama nafile bende biliyorum olsun bu cahil cesaretini kıracağız hep birlikte inşallah

Ben senin ömründe bir arada göremeyeceğin kadar çok kitap okudum araştırma yaptım her denileni doğru kabul edip koyun gibi yaşayan insanın gelip bana saldırmasıda çok olağan bi durum zaten

Ben senin ömründe bir arada göremeyeceğin kadar çok kitap okudum araştırma yaptım her denileni doğru kabul edip koyun gibi yaşayan insanın gelip bana saldırmasıda çok olağan bi durum zaten
Hala savunuyor bide tmm sensin profesör ok ugrasamayacam vakit kaybı

Hanımlar lütfen tıp biliminden şaşmayın.

————

Düşüklerin genetiklerin dede bisey çıkmıyor temiz çıkıyor ben anlamıyorum neden kalbi duruyor tekrarlayan dusuklerden sonra sağlıklı gebelik yaşayan var mı??
Çok geçmiş olsun, Rabbim tekrar aynı acıyla sınamasın
Yengemin üst üste düşükleri oldu, ilk sağlıklı doğumu yanlış hatırlamıyorsam 3. düşük sonrasıydı.
Doğum sonrası bir daha düşük yaşamadı ve 2 yıl arayla 2 çocuğu oldu, ikisi de 30’lu yaşlarda yetişkin birey.

Ayrıntılı genetik test dediğiniz ne oluyor acaba bilgilendirirmisiniz

Arkadaşlar yapmayın hepimizin kendimize göre bildiğimiz savunduğumuz doğrularımız var ama lütfen tartışmayın bu konular yüzünden daha önemli konularımız var bizim birbirimize destek olalım lütfen

Benimde ayın 21.de 3 ay olacak bebeğimi kaybedeli ikinci düşüğüm bu arada bu 3 aylık süreçte ramatoloji hematoloji ve genetiğe gittim testlerim norml çıktı sadece mthfr ler heterozigot bunun için kadın doğumcu ne olur olmaz diye iğne başlayacak kürtajlar beni de mahvetti rahim duvarım inceldi hormon ilacı kullandım ilaç kullanmamla birlikte göğsümde kitleler çıktı zor günler geçirdim sadece rahim filmim kaldı onu da yaptırıp biraz zaman geçtikten sonra başlayacağız ama kafama takılan şu oldu sperm DNA hasar testi belki bunu bizimde yaptırmamız gerekiyor hangi bölüm yapıyor bunu bilgi verir misiniz ayrıca hamile kalmak için biraz zaman geçsin diye bekleyeceğim rahmin toparlanması için diğerinde hemen hamile kaldım rahim duvarım inceldi benden tavsiye acele etmeyin o ilaçlar çok tehlikeli

Hımm olabilir bende kürtaja gitmek istemezdim ama oldu peki merak ettiğim şey neden ultrasonda baktirmiyacaksin onu merak ettim peki hamile kalmak için ekrta bir şey yaptinizmi yada vitamin ilaçları falan aliyormusuniz kusura bakma soruyorum ama çok uğraş verdim artık emeğinin karşılığını almak istiyorum çektiğim binkarsiligi olmalı diye Allah'tan istiyorum tabi karşılık niyetine değil Allah'ım bana üzülüp bana bı çocuk vermesi Rabbim isteyen herkese sağlicakla versin inşallah seninde inşallah sağlıkla alırsın

Haklısınız gerçekten taritismayalim hepmizin derdi aynı bu platformda destek çıkalım kafamızdaki soruları cevaplayalım bilgi verelim

Benim bir arkadaşın da 4-5 kez düşüğü oldu. O yüzden bebek tutunamadıgı için tüp bebeğe yönlendirildi. Genetik testleri yapılarak embriyo transferi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…