- 11 Ekim 2019
- 52
- 34
Türk aşısı mıdaha o aşı değil, aşı adayı olabilirmi acaba
Aşı onay almış seri üretime geçilmiştiTürk aşısı mıdaha o aşı değil, aşı adayı olabilirmi acaba ?
Cuma günü eşim oldu 3.doz kol şişti ve ağrısı halen var, bende 1.dozu yeni oldum :) Şükür bende hiç ağrı falan olmadıÜçüncü doz BioNTech Covid-19 aşısı sonrası görülen yan etkiler neler? En yaygın covid-19 aşısı yan etkisi yorgunluk ve kolda ağrı görülüyor. 3. Biontech aşısı yan etkileri...
Eki Görüntüle 2976833
BioNTech aşısının üçüncü doz yan etkileri belirlendi
Üçüncü doz gerek görmüyorum hele hamilelikte hiç gerek yok iki doz yeterliÜçüncü doz BioNTech Covid-19 aşısı sonrası görülen yan etkiler neler? En yaygın covid-19 aşısı yan etkisi yorgunluk ve kolda ağrı görülüyor. 3. Biontech aşısı yan etkileri...
Eki Görüntüle 2976833
yan etkısı olmadı banaÜçüncü doz BioNTech Covid-19 aşısı sonrası görülen yan etkiler neler? En yaygın covid-19 aşısı yan etkisi yorgunluk ve kolda ağrı görülüyor. 3. Biontech aşısı yan etkileri...
Eki Görüntüle 2976833
İlk ikisi çok ağır ve zor geçmişti fakat üçüncü aşıda halsizlik ve kol ağrısı oldu sadeceÜçüncü doz BioNTech Covid-19 aşısı sonrası görülen yan etkiler neler? En yaygın covid-19 aşısı yan etkisi yorgunluk ve kolda ağrı görülüyor. 3. Biontech aşısı yan etkileri...
Eki Görüntüle 2976833
Normalde grip vb. hastalıkları da rahat mı atlatırsınız? Direnciniz nasıldır?Kol ağrısı oldu yine klasik ilk aşı da olduğu gibi.Bir veya iki gün sürdü.
Onun dışında herhangi bir semptom gözlemlemedim.
Bende de pıhtılaşma var. Gebelikte kan sulandırıcı kullanıyorum. Sizin pıhtılaşmaya bağlı bir rahatsızlığınız oldu mu? Yani gebelik dışında herhangi bir ortada sorun yaşadınız mı?Ben haziranda ilk dozumu oldum,kan pihtilasmam olduğu için kalp damar cerrahisi onay vermeden vurulamiyorum
Hala yalan diyebilenler var inanılmazsınız gerçekten.. siz olmayın ama olana da mani olmayın insanları yanıltıp sağlığıyla oynamak ta kul hakkına girer değil mi? Koca dünya yanılıyo biz siz biliyosunuz herşeyin doğrusunuDaha ne kadar sürecek bu aşı yalanı Acaba???
Olmayın lütfen allah aşkına. Dünya nüfusunun biraz azalmaya ihtiyacı var. O etkilerden korkuyosanız hastalığın kendisi geldiğinde ne yapacaksınız bakalımEvet mesela ben.Su yazilanlari okuyunca tekrar diyorum olmadim olmayacagim.