3.cocuk ve kurtaj

Valla siizn dediginiz gibi oyle yuklu miktar yardim paketi su bu belcikafa yok. Ozaman belcikayi bi arastirin oyle konusun. Belcikada 6000 euro kazanmiyorsunki 3000-4000 krese veresin ? Iyimisiniz siz ya
İşte burada 6000 kazanan 3000-4000 veriyor kreşe, vermek de zorunda. Üstüne 1000-1500' de çocuğun gıdası bezi maması. Kıyafeti saymadım bile daha. Üstelik buradaki çocukların, Belçikanın devlet okulu seviyesinde eğitim alabilmeleri için ayda en az bir 5000 daha ödenmesi gerekiyor. Siz de Türkiye'yi bir araştırın bana akıl vereceğinize. Bırak 4 çocuğu,
2 çocuklu orta halli bir ailenin açlık seviyesinde yaşamak zorunda olduğunu öğrenirsiniz belki.

En düşük ücret 300€
Açlık sınırı 370 €
Yoksulluk sınırı 1.210€

Sizin yüklü değil dediğiniz, 4 kişilik aile yardım ve çocuk yardım paketi parası bu rakamlardan az mı? Ben bilmiyorsam siz yazın rakamları da bir sağlamasını yapalım ne kadar ödeniyor ailenize?

Ferhans için olduğunu yazmamışsıniz şimdi yazmış gibi açıklama yapıyorsunuz. Muhattap olmamak için kusura bakmayın yazıyorum hala saldırı hala hakaret. Diyecek sözüm yok sizin gibilere. Bana beni anlayanlar yeter. Bol şans.

Hakaret nerede ?

O rıza dışı birliktelikten doğacak olan da günahsız masum bebek değil mi? Onun canına niye kıyılıyor? Ben kürtaj karşıtı veya sempatizanı değilim. Her kadın kendi kararını kendi versin, kendini hazır hissetmeyen maddi manevi gücü olmayan doğurmasın. Bu şekilde aldırılan bebek karmaya sebep oluyorsa rıza dışı birliktelikten olan bebekler karmaya dahil olmuyor mu?
Bu ikiyüzlülük başka bir şey değil. .

Ferhans' ın da asla erkek olduğunu düşünmüyorum ayrica. Ne alaka hala beyin bedava.
Beyin bedava diyerek haraket eden sizsiniz ben hala düzgün konuşuyorum neyse haydi haklısınız siz hiç eksik hatalı bir iş yapmazsınız mükemmelsiniz

Kürtaj mevzusunda çok daha derin ve travmatik bir durum var. İsteyerek seks yapıldığı takdirde oluşan beklenmeyen bebekle tecavüz sonucu oluşan bir bebeğin anne psikolojisindeki travma durumunu bir tutmuyorsunuzdur umuyorum ki. Altını çizerek söylüyorum ben tecavüz sonucu oluşan bebekler aldırılsın demiyorum ama böyle durumlarda kadın aldırmak isterse susarım birşey diyemem böyle bir konuda yorum yapmak bile değil üzerine dahi düşünmek haddim asla ama asla olamaz. Lakin isteyerek sevişilmiş bir birliktelikten doğacak cocugu kaldıramam hazır değilim tarzı aldırmaya niyetlenmeyi ben algılayamıyorum üzgünüm. Hazır hissetmiyorum diyen adam korunur, korunmayıp söylenmek bence gerçek ikiyüzlülük.

Hakaret nerede ?
Saçma sapan bir şekilde üstüme atlıyorsunuz, üslup berbat vs. Ben bunları isitecek birşey söylemediğim halde sizden bunları duymam sizin tarzını ortaya koyuyor. Konunun başından beri konu sahibine saldiriyorsunuz sizde. Benim yapıma pek uygun değil bu haksız elestiriler. Kusura bakmayın dememe rağmen üslup berbat demeniz kendinizi kaf daglarinda görüyor olmanızı ortaya koyuyor. Neyse daha da yazmayın. Yanlisiniza karşılık ben özür dilediğim halde ustunuze saldıran vahşi biri olarak nitelendirilmenizi çekecek degilim. Kalite ortada.

Bende 2 yıldır çocuk için uğraşıyorum kendiliğimden spiral var sanırım bende:d
Hep istemeyenin oluyor hayat işte
Ben kızımdan sonra uzun bir süre çocuk düşünmedim kendimce sebeplerim vardı. Kızım 7 yaşına geldiginde düşünmeye başladım hazırdım çünkü tam 5 yıl hiç korunmadim asilama yumurta takibi tüp bebek harici aklınıza ne geldiyse yaptırdık. Histeroskopi bile. Ama olmadı ümidi kestim zaten olmuyor deyip korunmuyordum. Adetlerimde hep geç olur 40 günü bulur yani geçen ocak ayinda yine böyle adetim gecikmisti. O aralarda antibiyotik kullanmıştım rahatsizdim herhalde ondan gecikti dedim bu arada ara ara kanamada yaşıyorum herzamanki gibi yani hiç şüphe etmedim. Velhasıl öylesine evde test yaptım bamm hamileydim doktora bı gittim nerdeyse 2 aylık olmuş. Ama nasibi yokmuş 10 haftalıkken kalbi durdu şimdiye doğmuş olacaktı. Demem o ki kafanıza takmayın rahat olun benim hiç ummadığım anda oldu. Yaşım 37 bu saatten sonra da zor artık

Beyin bedava diyerek haraket eden sizsiniz ben hala düzgün konuşuyorum neyse haydi haklısınız siz hiç eksik hatalı bir iş yapmazsınız mükemmelsiniz
Onun için özür dileyen kişiye hakaret yagdirana da bir zahmet sesimizi çıkartsak mı? Ah pardon siz konu sahibine alişmıştınız tabi küçümseyerek yazmaya. Çok mükemmel sex hayatinizin korunma kısmını anlatırken kendinizi kaybedip bizleri erkek görmeye bile baslamistiniz tabi

Mune bu konuda ne düşünüyor acaba merak ettim

Uzun süre düşünmeyip neden isinizi geri çekilmeye birakiyorsunuz? Üstelik bu bir korunma yöntemi değilken?
Hadi bırakıyorsunuz, o riski alıyorsunuz da hamile kalinca neden şaşırıp üzülüyorsunuz?

Hiç umutsuz olmamak gerekiyor kızımdan sonra 7 yıl çocuk düşünmedik biz de 2.sini sonra çok istedik çok kafaya taktım kaç ay uğraştık düşük yaptım çok zor oldu 2.si… artık çocuk mevzusunu kapatmıştık ki sürpriz yumurta 3. kondom ile korunurken oldu. Yaşım 36.

Hayırlısıyla kavuşun inşallah:)

Sadece dershane ve servisine heray 2500 TL veriyoruz. Başkaları için belki küçük mebla ama bizim için öyle değil. Daha bu mebla haricinde giderlerde var

Ya ben burda yıllardır sosyal güvencesi olmayan ananeme yaşlı aylığı baglatamadim. Daha birkaç aydır almaya başladı ve 1400 TL civar birşey. Allah aşkına bu parayla napsin yaşlı insanlar hangi yaraya merhem olur. Burda yaşlanırsan yedin demektir

Sadece dershane ve servisine heray 2500 TL veriyoruz. Başkaları için belki küçük mebla ama bizim için öyle değil. Daha bu mebla haricinde giderlerde var
Gerekiyor dershane günümüz eğitim sisteminde. Emeklerinin karşılığını alır umarım tüm çocuklar.

Allahım bana da nasip et lütfen artık. Biz saatlerce yatarız ilişkiden sonra ayaklarımız hava da insanlar geri çekilmeyle hamile kalıyorlar aklımı oynatıcam artık

Allahım bana da nasip et lütfen artık. Biz saatlerce yatarız ilişkiden sonra ayaklarımız hava da insanlar geri çekilmeyle hamile kalıyorlar aklımı oynatıcam artık
Birşey diyimmi hiç onlara gerek yok. Kafanızın rahat olması lazım. Ben master yapmıştım artık bu konular hakkında. Ben öyle ansızın hamile kaldım ki hatta öyle yatmak felan yok 5-10 dk sonra duşa girmiştim. Ne Zaman hamile kaldigimi bile bilmiyorum o derece özensiz bı zamandan hamile kalmıştım.:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…