3.cocuk ve kurtaj

Birşey diyimmi hiç onlara gerek yok. Kafanızın rahat olması lazım. Ben master yapmıştım artık bu konular hakkında. Ben öyle ansızın hamile kaldım ki hatta öyle yatmak felan yok 5-10 dk sonra duşa girmiştim. Ne Zaman hamile kaldigimi bile bilmiyorum o derece özensiz bı zamandan hamile kalmıştım.:)))
Ya unutmaya özen göstermemeye imkanım yok öyle pis huyum var ki unutmam imkansız artık amacım o oldu sadece :KK61:

Ya unutmaya özen göstermemeye imkanım yok öyle pis huyum var ki unutmam imkansız artık amacım o oldu sadece :KK61:
Tahmin edebiliyorum ben 5 yıl hiç korunmadim ve hamile kalmadım çok doktora gittim. O ay da acayip bir grip olmuştum kaçak Göcek biseyler oldu eşimle o sersefil halimizle hamile kalmışım 😁😁😁😁

Tahmin edebiliyorum ben 5 yıl hiç korunmadim ve hamile kalmadım çok doktora gittim. O ay da acayip bir grip olmuştum kaçak Göcek biseyler oldu eşimle o sersefil halimizle hamile kalmışım 😁😁😁😁
yaa maşallaahhhh umarım ben yakın zaman da benim de öyle olur çünkü 4 yıl olduuuu

yaa maşallaahhhh umarım ben yakın zaman da benim de öyle olur çünkü 4 yıl olduuuu
Olur inşallah siz sadece zihninizi boşaltmaya bakın. Çalışmıyorsaniz kursa felan gidin bir mesgaleniz olsun. Hayırlısıyla olur inşallah. Ama sonu bana benzemesin tabiki supriz bir şekilde geldi oylecede gitti. 2,5 aylıkken kalbi durdu.

Ben kızımdan sonra uzun bir süre çocuk düşünmedim kendimce sebeplerim vardı. Kızım 7 yaşına geldiginde düşünmeye başladım hazırdım çünkü tam 5 yıl hiç korunmadim asilama yumurta takibi tüp bebek harici aklınıza ne geldiyse yaptırdık. Histeroskopi bile. Ama olmadı ümidi kestim zaten olmuyor deyip korunmuyordum. Adetlerimde hep geç olur 40 günü bulur yani geçen ocak ayinda yine böyle adetim gecikmisti. O aralarda antibiyotik kullanmıştım rahatsizdim herhalde ondan gecikti dedim bu arada ara ara kanamada yaşıyorum herzamanki gibi yani hiç şüphe etmedim. Velhasıl öylesine evde test yaptım bamm hamileydim doktora bı gittim nerdeyse 2 aylık olmuş. Ama nasibi yokmuş 10 haftalıkken kalbi durdu :KK43: şimdiye doğmuş olacaktı. Demem o ki kafanıza takmayın rahat olun benim hiç ummadığım anda oldu. Yaşım 37 bu saatten sonra da zor artık
Belki de o ara kanamalara önlem alınabilirdi nasip işte :KK43:
Bende birkaç ay denemiştim olmamıştı bari diyet yapıp kilo vereyim dediğim ay hamile kaldım benimde düşükle sonuçlandı o zamandan bu zamana 1.5 yıl oldu bekliyoruz hala🤷‍♀️
Yaşınız daha genç umutsuz olmayın 45 yaşında komşum doğum yaptı geçen yıl
Rabbim ol derse olur 🤲

Olur inşallah siz sadece zihninizi boşaltmaya bakın. Çalışmıyorsaniz kursa felan gidin bir mesgaleniz olsun. Hayırlısıyla olur inşallah. Ama sonu bana benzemesin tabiki supriz bir şekilde geldi oylecede gitti. 2,5 aylıkken kalbi durdu.
Çalışıyorum hem de aşırı yoğun bir şekilde

Belki de o ara kanamalara önlem alınabilirdi nasip işte :KK43:
Bende birkaç ay denemiştim olmamıştı bari diyet yapıp kilo vereyim dediğim ay hamile kaldım benimde düşükle sonuçlandı o zamandan bu zamana 1.5 yıl oldu bekliyoruz hala🤷‍♀️
Yaşınız daha genç umutsuz olmayın 45 yaşında komşum doğum yaptı geçen yıl
Rabbim ol derse olur 🤲
Kanamalar sorun teşkil etmemişti. Sonra genetik test yapıldı pıhtılaşma varmış bende şimdi yine hamile kalsam iğne vurulmak gerekiyor sulandırıcı

Çalışıyorum hem de aşırı yoğun bir şekilde
Ozaman şöyle bir tavsiyede bulunabilirim. Birliktelik olduğunda planlı programlı hareket etmeyin yani çocuk için birlikte olma konusu beyni sartlandiriyor. Birliktelik esnasında cocukmus felan düşünmemeye calisin bırakın spontan gelişsin herşey :)

Ozaman şöyle bir tavsiyede bulunabilirim. Birliktelik olduğunda planlı programlı hareket etmeyin yani çocuk için birlikte olma konusu beyni sartlandiriyor. Birliktelik esnasında cocukmus felan düşünmemeye calisin bırakın spontan gelişsin herşey :)
bunu deniycemm çok teşekkür ederim:KK37:

Kanamalar sorun teşkil etmemişti. Sonra genetik test yapıldı pıhtılaşma varmış bende şimdi yine hamile kalsam iğne vurulmak gerekiyor sulandırıcı
Anladım, günümüzde yaygınlaştı zaten kan sulandırıcı ilaçlar
Eskiden yoktu hiç 🤷‍♀️
Yediğimiz içtiğimiz bile etkiliyor artık
Geçen sağlık ocağında 75 yaşında amcanın 5 yaşında çocuğu vardı yanındaki adam deden mi dedi adam da yok babasıyım dedi herkes şok oldu 🥴

O rıza dışı birliktelikten doğacak olan da günahsız masum bebek değil mi? Onun canına niye kıyılıyor? Ben kürtaj karşıtı veya sempatizanı değilim. Her kadın kendi kararını kendi versin, kendini hazır hissetmeyen maddi manevi gücü olmayan doğurmasın. Bu şekilde aldırılan bebek karmaya sebep oluyorsa rıza dışı birliktelikten olan bebekler karmaya dahil olmuyor mu?
Bu ikiyüzlülük başka bir şey değil. .
Karma ne demek ki ?

Hanfendi olduktan sonra her şekilde oluyor ha tabiki tedbirini almak gerekiyor benim kızım ikinci çocuğuna spiral ile kaldı oda çok üzüldü ağladı ama şimdi kocaman oldu maşallah ikisi bir büyüdü çok şukür🧡
Neden bu kadar yukseldiniz anlamadim. Sitede korunmadan hamile kalan bir suru insan var. bir yandan da sizin gibi koruyuculugu bilimsel olarak yuzde 99dan fazla olan korunma yontemini gomenler var. bana yazdiginiz bu mesajin amaci ne?

Ben kızımdan sonra uzun bir süre çocuk düşünmedim kendimce sebeplerim vardı. Kızım 7 yaşına geldiginde düşünmeye başladım hazırdım çünkü tam 5 yıl hiç korunmadim asilama yumurta takibi tüp bebek harici aklınıza ne geldiyse yaptırdık. Histeroskopi bile. Ama olmadı ümidi kestim zaten olmuyor deyip korunmuyordum. Adetlerimde hep geç olur 40 günü bulur yani geçen ocak ayinda yine böyle adetim gecikmisti. O aralarda antibiyotik kullanmıştım rahatsizdim herhalde ondan gecikti dedim bu arada ara ara kanamada yaşıyorum herzamanki gibi yani hiç şüphe etmedim. Velhasıl öylesine evde test yaptım bamm hamileydim doktora bı gittim nerdeyse 2 aylık olmuş. Ama nasibi yokmuş 10 haftalıkken kalbi durdu :KK43: şimdiye doğmuş olacaktı. Demem o ki kafanıza takmayın rahat olun benim hiç ummadığım anda oldu. Yaşım 37 bu saatten sonra da zor artık
Herşey hiç ummadığım anda oluyor da ummamaya başlayana kadar da geçen süreyi beklemek zor işte.

Hiç umutsuz olmamak gerekiyor kızımdan sonra 7 yıl çocuk düşünmedik biz de 2.sini sonra çok istedik çok kafaya taktım kaç ay uğraştık düşük yaptım çok zor oldu 2.si… artık çocuk mevzusunu kapatmıştık ki sürpriz yumurta 3. kondom ile korunurken oldu. Yaşım 36.
Demek ki dönem dönem de doğruganlık değişebiliyor.bir kere kolay kalanın hep öyle gitmeyebiliyor ya da tam tersi.ömür boyu olmayan ve ömür boyu her atılanı gol yapanlar da var tabi.kısaca ben hiçbirşey anlamadım bu işlerden tamamen KISMET 😄 yine de sinir bozucu keşke adil olsaydı.yaaa neden şu üreme sistemi de diğer sistemler gibi herkeste aynı çalışmıyor ki.

Ferhans için olduğunu yazmamışsıniz şimdi yazmış gibi açıklama yapıyorsunuz. Muhattap olmamak için kusura bakmayın yazıyorum hala saldırı hala hakaret. Diyecek sözüm yok sizin gibilere. Bana beni anlayanlar yeter. Bol şans.
Ban yemişsiniz gerçi ama gene de yazmak istedim. Sizi anlayan kimse çıkmaz çünkü siz bile kendinizi anlamıyorsunuz bence :deli: kadına durduk yere saldıran siz, R yapan ama bununla suçlayan siz, kadına tonla laf edip kadın kendini savununca hakaret sayan siz :deli: eee hırsızın hiç mi suçu yok? Bu arada ikinizi de tanımam etmem. Dışardan yorumları okuyan biri olarak ağır saçmaladığınızı farkettim ve tepkileriniz komik geldi :KK70: sanırım regl oldunuz ondan bu asabiyet ahahah :KK70:

Çok çaresizim kimseye anlatamıyorum 2 tane.kizim var 3 ve 1 buçuk yaşlarında uzun bı sure çocuk dusunmuyorduk çünkü çok yıprandım büyütürken piskolojim çok zorlandi tektim hep korunuyorsuk eşimle ama birkere geri çekilmeye hamile kalmışım ogrendigimden beri ağlıyorum çocuklarımın bana baktığı her an göz yaşı döküyorum kalbim sıkısiyor bir yandan aldırmak istiyorum çünkü biliyorum çok kötü olucam piskolojim eşimde bundan kortugunu söylüyor ama diğer yandan da korkuyorum Rabbim beni daha kötüsüyle sinarsa diye ahh Cook kötüyüm heran her saniye sadece bunu düşünüyorum yemek yiyemiyorum napicam ben hiç bilmiyorum
Düşünüyorum
Annemin canından kanından besleniyorum, hayata tutunmaya çalışırken öldürülüyorum, katilim annem, suçum annemle babam sevişirken korunmamaları, cahil de değiller aslında yaşamasına izin verdikleri iki kardeşim var, peki bana niye kıydılar kardeşlerimden daha mı değersizdim onlardan ne farkım vardı, onlar yaşamaya layıktı da bana neyin kimin bedelini ödettile, annemin psikolojisini bozmayayım babamı beni büyütmek için daha çok çalışmak zorunda bırakmayayım diye mi öldüm

X