3.cocuk ve kurtaj

Ya unutmaya özen göstermemeye imkanım yok öyle pis huyum var ki unutmam imkansız artık amacım o oldu sadece

Ya unutmaya özen göstermemeye imkanım yok öyle pis huyum var ki unutmam imkansız artık amacım o oldu sadece
Tahmin edebiliyorum ben 5 yıl hiç korunmadim ve hamile kalmadım çok doktora gittim. O ay da acayip bir grip olmuştum kaçak Göcek biseyler oldu eşimle o sersefil halimizle hamile kalmışım

Tahmin edebiliyorum ben 5 yıl hiç korunmadim ve hamile kalmadım çok doktora gittim. O ay da acayip bir grip olmuştum kaçak Göcek biseyler oldu eşimle o sersefil halimizle hamile kalmışım
yaa maşallaahhhh umarım ben yakın zaman da benim de öyle olur çünkü 4 yıl olduuuu

yaa maşallaahhhh umarım ben yakın zaman da benim de öyle olur çünkü 4 yıl olduuuu
Olur inşallah siz sadece zihninizi boşaltmaya bakın. Çalışmıyorsaniz kursa felan gidin bir mesgaleniz olsun. Hayırlısıyla olur inşallah. Ama sonu bana benzemesin tabiki supriz bir şekilde geldi oylecede gitti. 2,5 aylıkken kalbi durdu.

Belki de o ara kanamalara önlem alınabilirdi nasip işte
Bende birkaç ay denemiştim olmamıştı bari diyet yapıp kilo vereyim dediğim ay hamile kaldım benimde düşükle sonuçlandı o zamandan bu zamana 1.5 yıl oldu bekliyoruz hala
Yaşınız daha genç umutsuz olmayın 45 yaşında komşum doğum yaptı geçen yıl
Rabbim ol derse olur

Çalışıyorum hem de aşırı yoğun bir şekilde

Kanamalar sorun teşkil etmemişti. Sonra genetik test yapıldı pıhtılaşma varmış bende şimdi yine hamile kalsam iğne vurulmak gerekiyor sulandırıcı

Çalışıyorum hem de aşırı yoğun bir şekilde
Ozaman şöyle bir tavsiyede bulunabilirim. Birliktelik olduğunda planlı programlı hareket etmeyin yani çocuk için birlikte olma konusu beyni sartlandiriyor. Birliktelik esnasında cocukmus felan düşünmemeye calisin bırakın spontan gelişsin herşey :)

bunu deniycemm çok teşekkür ederim

Kanamalar sorun teşkil etmemişti. Sonra genetik test yapıldı pıhtılaşma varmış bende şimdi yine hamile kalsam iğne vurulmak gerekiyor sulandırıcı
Anladım, günümüzde yaygınlaştı zaten kan sulandırıcı ilaçlar
Eskiden yoktu hiç
Yediğimiz içtiğimiz bile etkiliyor artık
Geçen sağlık ocağında 75 yaşında amcanın 5 yaşında çocuğu vardı yanındaki adam deden mi dedi adam da yok babasıyım dedi herkes şok oldu

Karma ne demek ki ?

Neden bu kadar yukseldiniz anlamadim. Sitede korunmadan hamile kalan bir suru insan var. bir yandan da sizin gibi koruyuculugu bilimsel olarak yuzde 99dan fazla olan korunma yontemini gomenler var. bana yazdiginiz bu mesajin amaci ne?

Herşey hiç ummadığım anda oluyor da ummamaya başlayana kadar da geçen süreyi beklemek zor işte.

Demek ki dönem dönem de doğruganlık değişebiliyor.bir kere kolay kalanın hep öyle gitmeyebiliyor ya da tam tersi.ömür boyu olmayan ve ömür boyu her atılanı gol yapanlar da var tabi.kısaca ben hiçbirşey anlamadım bu işlerden tamamen KISMET yine de sinir bozucu keşke adil olsaydı.yaaa neden şu üreme sistemi de diğer sistemler gibi herkeste aynı çalışmıyor ki.

Ban yemişsiniz gerçi ama gene de yazmak istedim. Sizi anlayan kimse çıkmaz çünkü siz bile kendinizi anlamıyorsunuz bence kadına durduk yere saldıran siz, R yapan ama bununla suçlayan siz, kadına tonla laf edip kadın kendini savununca hakaret sayan siz eee hırsızın hiç mi suçu yok? Bu arada ikinizi de tanımam etmem. Dışardan yorumları okuyan biri olarak ağır saçmaladığınızı farkettim ve tepkileriniz komik geldi sanırım regl oldunuz ondan bu asabiyet ahahah

Düşünüyorum
Annemin canından kanından besleniyorum, hayata tutunmaya çalışırken öldürülüyorum, katilim annem, suçum annemle babam sevişirken korunmamaları, cahil de değiller aslında yaşamasına izin verdikleri iki kardeşim var, peki bana niye kıydılar kardeşlerimden daha mı değersizdim onlardan ne farkım vardı, onlar yaşamaya layıktı da bana neyin kimin bedelini ödettile, annemin psikolojisini bozmayayım babamı beni büyütmek için daha çok çalışmak zorunda bırakmayayım diye mi öldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…