Adam gibi korunmayıp , hatta hiç korunmayıp (geri çekilmek korunma yöntemi değildir) hamile kalıp sonra neden şaşırıyorsunuz bir anlam verebilsem keşke. Hamile zaten böyle kalınıyor yani işin doğası bu günaydın. Geçmiş olsun, bakamayacaksanız *psikolojik ve maddi olarak doğurup eziyet etmeyin boşunaÇok çaresizim kimseye anlatamıyorum 2 tane.kizim var 3 ve 1 buçuk yaşlarında uzun bı sure çocuk dusunmuyorduk çünkü çok yıprandım büyütürken piskolojim çok zorlandi tektim hep korunuyorsuk eşimle ama birkere geri çekilmeye hamile kalmışım ogrendigimden beri ağlıyorum çocuklarımın bana baktığı her an göz yaşı döküyorum kalbim sıkısiyor bir yandan aldırmak istiyorum çünkü biliyorum çok kötü olucam piskolojim eşimde bundan kortugunu söylüyor ama diğer yandan da korkuyorum Rabbim beni daha kötüsüyle sinarsa diye ahh Cook kötüyüm heran her saniye sadece bunu düşünüyorum yemek yiyemiyorum napicam ben hiç bilmiyorum
Okadar haklısınız ki bende eşime nunu diyip duruyorum ne yaptık biz öle cahil insanlarda değiliz ama bı anlık sorumsuzluk beni yıktıAdam gibi korunmayıp , hatta hiç korunmayıp (geri çekilmek korunma yöntemi değildir) hamile kalıp sonra neden şaşırıyorsunuz bir anlam verebilsem keşke. Hamile zaten böyle kalınıyor yani işin doğası bu günaydın. Geçmiş olsun, bakamayacaksanız *psikolojik ve maddi olarak doğurup eziyet etmeyin boşuna
Bende kendime bunu söylüyorum istemiyorum ya doguncada hep bı soğuk olursam ozaman napicam ya 3 ne iyi bı hayat veremessem napicam çünkü ben babam için bunu diyorum keşke yapmasaydi diyorumBir hayat veremeyeceğiniz canlıyı doğurmayın. İstenmediğini ömrü boyunca bir yük olarak taşıyacak bir birey olması daha mı iyi?
Niye olmasın? Böyle düşüne düşüne bakamayacaklari çocukları doğurup onların da hayatlarını heba eden ebeveynlerle dolu toplum. Önemli olan cocuk yapmak ya da doğurmak değil ki doğru düzgün bakmak yetiştirmektir.Kürtaj caiz deil. Rabbim selamet versin.
Geçmiş olsun olan olmuş birbirinize yüklenmeyin bu süreçte artıkOkadar haklısınız ki bende eşime nunu diyip duruyorum ne yaptık biz öle cahil insanlarda değiliz ama bı anlık sorumsuzluk beni yıktı
İhmal işte ha bugün ha yarin taktircam derken böyle olduyaa bi SPİRAL! Şu forumda yaza yaza parmaklarım aşındı. Devlette orda burda takıyorlar. Sonra ne geri çekilme ne başka bişi. 10dakikalık muayenede takılıyor. Sonrası rahatlık.
Öyle oluyor, istenmeyen çocuk bu yükle büyüyor. Sırtında semer gibi ömür boyu bir yük, konusu açılınca dolan gözler, olan çocuklara oluyor. Mantığınızı dinleyin, bir daha da korunmamak gibi bir hataya düşmeyin. Şahsi fikrim o canlıyı dünyaya getirmek, korunmamaktan daha büyük bir hata olacak. Ülkenin ekonomik şartları, sizin psikolojik durumunuz ortadayken hele bir de yüreğinizde aynı durum yarayken, iyi düşünün derim.Bende kendime bunu söylüyorum istemiyorum ya doguncada hep bı soğuk olursam ozaman napicam ya 3 ne iyi bı hayat veremessem napicam çünkü ben babam için bunu diyorum keşke yapmasaydi diyorum
Çocuğumun olması için neler vermezdim. 10 tane bile olsalar basımın üstüne. Keşke dünyada adalet olsa. Zaten çocuğu olanlar yerine bizi bulsa o melekler.Uzulmeyin .Çok çaresizim kimseye anlatamıyorum 2 tane.kizim var 3 ve 1 buçuk yaşlarında uzun bı sure çocuk dusunmuyorduk çünkü çok yıprandım büyütürken piskolojim çok zorlandi tektim hep korunuyorsuk eşimle ama birkere geri çekilmeye hamile kalmışım ogrendigimden beri ağlıyorum çocuklarımın bana baktığı her an göz yaşı döküyorum kalbim sıkısiyor bir yandan aldırmak istiyorum çünkü biliyorum çok kötü olucam piskolojim eşimde bundan kortugunu söylüyor ama diğer yandan da korkuyorum Rabbim beni daha kötüsüyle sinarsa diye ahh Cook kötüyüm heran her saniye sadece bunu düşünüyorum yemek yiyemiyorum napicam ben hiç bilmiyorum
Kesinlikle keşke keşke diyorum şuan yani sürekli olan bisey değildi bu ama o anlik gelişen ortamdan dolayı oldu ...Niye olmasın? Böyle düşüne düşüne bakamayacaklari çocukları doğurup onların da hayatlarını heba eden ebeveynlerle dolu toplum. Önemli olan cocuk yapmak ya da doğurmak değil ki doğru düzgün bakmak yetiştirmektir.
Konu sahibi siz de keşke doğru düzgün korunsaydiniz geri çekilme korunma olmuyor işte.