3.cocuk ve kurtaj

Aynen öyle yapıyorum.kişilik değişmiyor ki.insanlar 40,45 yaşına kadar hem zihnen hem de bedenen çok genç çok canlı.neyse sadece nedenimi yazdım.gayet de çok genç anneler var.anlattığınız gibi değil.

Insanlar bu şekilde yaşamasaydı olma ihtimali yükselecekti işte onu diyorum zaten.ayrıca her önün gelenle değil hoşlandığın kişilerle.çocuk bakmak çokz or çok zor diye doye doğuran doğurana.eee madem bu kadar zor neden kimse vazgeçmiyor.

Sanane bundan ?
Kendin de dogurmak için can atıyorsun ama olmuyor.
Az mı yazıp durdun bunu :)
Kendiyle çelişen insan da ne bileyim ya :)

Herkesin kendi hayatı. Barda içki içmek de öyle çok eğlenceli bir şey değil. Sen orada mutlusun diğer kadın da eşiyle çay içip halının üstünde oynayan evladını izlerken mutlu. Neden kendi hayatını en doğru hayat sanıyorsun? Bir kadın ister evli ister bekar ister boşanmış ister çocuklu ister çocuksuz, her şart da değerlidir. Bunu anlamadığın için mutsuzsun içten içe sen.

Haklısın valla.üstelik hâlâ üpkemizdeki kadınların çok büyük bir bölümü ev hanımı.
Şimdi şu bir gerçek, kayınvalide veya bakacak başka biri yoksa bakıcı ücretleri de anası danasını geçtiği için kadınlar ücretsiz izin alıyor. E bu da demektir ki tek maaşa düşülüyor. Ki artık çit maaş bile çok bir şey ifade etmezken durum iyice vahim hale geliyor. Şu durumda nasıl pat pat doğur denebilir ki?

İş hayatı da zor. Sen neden işini bırakmıyorsun? Herşey zor ama insana getirileri de fazla.

Herkes senin gibi yaşamak zorunda mı ?

Sanane bundan ?
Kendin de dogurmak için can atıyorsun ama olmuyor.
Az mı yazıp durdun bunu :)
Kendiyle çelişen insan da ne bileyim ya :)
Bakma kendi de yoruldu hızlı hayattan, ama şimdi kocanın iyisini bul çocuk yap falan zor işler. Kendini kandırdı bari bizi yemese.

aile olmak istediği için olabilir mi? bana hiçbir gezi oğlumla yaşadığım anlardaki manevi doygunluğu veremez. her gün yüzüne bakıp bin kere şükrediyorum. flört dediğiniz, sürekli farklı farklı insanları tanımaya çalışmak benim ruhum için işkence mesela. e gezdin, yedin , içtin, flörtleştin sonuç? benim için sıfır. başkası için çok kazançlı olabilir ama hepimiz farklıyız işte. ben yaşlandığımda başarabilirsem güzel bir aile görmek istiyorum etrafımda. benim bu hayattaki en büyük hayalim bu. akşam oğlumu uyuturken "iyi ki benim annemsin, seni çok seviyorum." deyip beni öpmesi bu dünyada hiçbir flörte, gezmeye vs değişeceğim bir his değil.

Ne kadar mutlusunuz ya.maşallah.ben ne yaşarşam yaşayayım iki gün sonra aynıyım.

Hiç eğlence sektöründe olmadım o yüzden özlem çekmiyorum. Eşim sağolsun beni sıkmayan biri. Kız arkadaşlarımla tatile gitsem bile neden diye sorgulamaz

Ne kadar mutlusunuz ya.maşallah.ben ne yaşarşam yaşayayım iki gün sonra aynıyım.
hayır canım tabii ki bal börek saçmıyoruz etrafa. çocuk bakmak, büyütmek zor ama emek vermeden de bir yere ulaşılmıyor sonuçta. sadece zor olması güzel olduğu gerçeğini değiştirmiyor. eğer sürekli mutsuz hissediyorsunuz hayatta yaptığınız şeyler sizi tatmin etmiyor demektir. insan ruhunu keşfettiği şeyde mutlu oluyor. bu her şey olabilir. aşk, iş, hobi, çocuk vs. umarım sen de ruhuna iyi geleni bulursun. ruhuna iyi geleni bulmak için de kendine dönmelisin. başkalarının hayatına bakmak sana bir şey kazandırmaz sonuçta. ben mutsuz olsam senin bundan bir kazancın var mı, yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…