- 15 Ekim 2016
- 6.526
- 11.759
Ta kendisi birde isyan etmiyormu bana vermiyor diye normal değil ya seks hayatı iyi olsa bile başkalarını kıskanıyor kafa gidik tamamen alt bölge çalışır vaziyette.Cidden bu üye öyle mi yapmış eğer sırf böyle yapmışsa , hayat bu ya, o kürtaj ona zarar verir ve hamile kalamaz belkide çünkü sonuçta oraya alet değiyor illaki bir zararı oluyor hadi hayırlısı , kötü kalpli bencillerin çocuğu olmasın
Ben bu üyenin erkek olduğunu düşünüyorum sürekliNasıl yani? Hem hamile kalamıyorsunuz hemde kalsanız da doğurmayacaksiniz.. Büyük çelişki..
Şuan ciddi misin oha ceyhamile kalabiliyor muyum diye öğrenmek için hamile kalıp o bebeği de aldırmış.sağlıklı bir insanla konuşmuyoruz yani.
Sen gerçeksen arada beynini kullanmaya calis bence, bedava.Buradaki kadınlar bu potansiyelle spiralle de hamile kalır.onun da bir sürü konusu açıldı.benim gibi hamile kalamayanlar tozutacak yakında kıskançlıktan
Klasik ama benim gibileri düşün vücudunla gurur duy bacım.bizimki beceriksiz çıktı bak.
Nasıl bi kadının coçugunu öldürmesine destek çikarsınız bu kadar kolay mı bu yorumu yapmak !! Allah askına bu vebale nasıl ortak olursunuz hicmi vicdan yapmıyorsunuz sizin yorumlarınızı okuyup ikna olup aldırırsa rahat mı ediceksiniz böyle bi düsünceniz varsa bile kendinize saklayınDaha fazla beklemeden aldirmaniz bana en dogru gelen cozum. Her gecen gun aleyhinize isliyor.
Cok memnunsaniz ozaman burda kalmaya devam etseydiniz! Hic bir yerde anne bqbq calismadan veya kendi isin olmadan ASLA GECINEMIYORSUNBelçika'da yaşıyorsunuz Türkiye'de değil. Yaşam koşulları eşit mi orasıyla buranın? 10 tane de çocuğunuz olsa hepsi aynı imkan ve şartlara sahip olacak. Siz yetmediğiniz zaman devlet girecek devreye. Kendi rahatınız yerinde, tabi ki içinizden gelenleri söylersiniz. Burada ülkenin büyük çoğunluğu asgari ücretle yaşıyor çocuklarına sağlıklı gıda alamıyor. Kreşler okul servisleri okul üniformalarını ödeyebilmek için kredi çekenler var. Belçika'da ödüyor musunuz okul servisi okul üniforma parası?? Kreş ücreti ne kadar ödüyorsunuz? İngilizce öğrensin iyi eğitim alsın diye özel okula binlerce lira ödeniyor. Sizinkiler ücretsiz devlet okulunda en az iki yabancı dil öğreniyorlar ve en kaliteli eğitimi alıyorlar.
İyi kalitede bebek bezi ortalama 135 taneli ekonomik paket 650 TL'den başlıyor. Siz 1 bebek için her ay 650 € bez parası ödediğinizi düşünün, ki bazen yetmiyor. Anne sütü yetersizse ayda iki kutu mama 300 birimden 600 birim yani siz 600€ olarak düşünün.
Ben de 12 sene yaşadım çok iyi biliyorum oraları, sosyal devletin gücünü. Hiç öyle sandığınız gibi değil falan demeyin. Avrupa'da en kolay şey çocuk sahibi olmak. Doğduğu günden okula gidip mezun olup iş bulmasına kadar garanti bir sistem var orada değil mi? Mesleğimi yaptım diyorsunuz, çocuklarınızı rahatça bırakabildiğiniz çok güvenli çok ucuz kreşler vardı değil mi?
Gelin önce Türkiye şartlarında arka arkaya 3 çocuk doğurun ondan sonra akıl verin konu sahibine.
Ben de yurtdışında yaşıyorum ve ordan böyle konuşanları, Türkiye’de yaşayanlar ile dalga geçip, saygısızlık yaptığını düşünüyorum. Türkiye’de Hayat burdan Euro kazanıp orda yemek ile aynı değil.Belçika'da yaşıyorsunuz Türkiye'de değil. Yaşam koşulları eşit mi orasıyla buranın? 10 tane de çocuğunuz olsa hepsi aynı imkan ve şartlara sahip olacak. Siz yetmediğiniz zaman devlet girecek devreye. Kendi rahatınız yerinde, tabi ki içinizden gelenleri söylersiniz. Burada ülkenin büyük çoğunluğu asgari ücretle yaşıyor çocuklarına sağlıklı gıda alamıyor. Kreşler okul servisleri okul üniformalarını ödeyebilmek için kredi çekenler var. Belçika'da ödüyor musunuz okul servisi okul üniforma parası?? Kreş ücreti ne kadar ödüyorsunuz? İngilizce öğrensin iyi eğitim alsın diye özel okula binlerce lira ödeniyor. Sizinkiler ücretsiz devlet okulunda en az iki yabancı dil öğreniyorlar ve en kaliteli eğitimi alıyorlar.
İyi kalitede bebek bezi ortalama 135 taneli ekonomik paket 650 TL'den başlıyor. Siz 1 bebek için her ay 650 € bez parası ödediğinizi düşünün, ki bazen yetmiyor. Anne sütü yetersizse ayda iki kutu mama 300 birimden 600 birim yani siz 600€ olarak düşünün.
Ben de 12 sene yaşadım çok iyi biliyorum oraları, sosyal devletin gücünü. Hiç öyle sandığınız gibi değil falan demeyin. Avrupa'da en kolay şey çocuk sahibi olmak. Doğduğu günden okula gidip mezun olup iş bulmasına kadar garanti bir sistem var orada değil mi? Mesleğimi yaptım diyorsunuz, çocuklarınızı rahatça bırakabildiğiniz çok güvenli çok ucuz kreşler vardı değil mi?
Gelin önce Türkiye şartlarında arka arkaya 3 çocuk doğurun ondan sonra akıl verin konu sahibine.
Belçika’yı bilmem ,Cok memnunsaniz ozaman burda kalmaya devam etseydiniz! Hic bir yerde anne bqbq calismadan veya kendi isin olmadan ASLA GECINEMIYORSUN
İnşallah buraya dönmek zorunda kalırlar da bizi anlarlar. Asgari ücretten kat kat fazla kazanıyoruz. Yeminle kuruyemiş alamaz olduk . Kilosu 300 oldu çünkü. Bir top fotokopi kağıdı Servet oldu. Avrupa’da eğitim bedava. Biz de bir çocuğa asgari ücretten fazla ödeniyor iyi eğitim alsın dersek. Kreşler ateş pahası. Ordan bik bik konuşuyorlar ya asıl bu acımasızlık. İstediği yiyeceği giyemeyen çocuk asıl annenin ruhunu acıtır.Ben de yurtdışında yaşıyorum ve ordan böyle konuşanları, Türkiye’de yaşayanlar ile dalga geçip, saygısızlık yaptığını düşünüyorum. Türkiye’de Hayat burdan Euro kazanıp orda yemek ile aynı değil.
Allah hepinizin yardımcısı olsun ve umarım en kısa sürede bunun aksini düşünenler ile yer değiştirirsiniz , onlar oraya siz buraya
3 çocuğum var yemin ediyorum her gün aynısını düşünüyorum biz kreşe aylık 23 Euro para ödüyoruz yemek parası. Burda bu hayatı yaşayıp, farklı yorum yapmak vicdansızlık.İnşallah buraya dönmek zorunda kalırlar da bizi anlarlar. Asgari ücretten kat kat fazla kazanıyoruz. Yeminle kuruyemiş alamaz olduk . Kilosu 300 oldu çünkü. Bir top fotokopi kağıdı Servet oldu. Avrupa’da eğitim bedava. Biz de bir çocuğa asgari ücretten fazla ödeniyor iyi eğitim alsın dersek. Kreşler ateş pahası. Ordan bik bik konuşuyorlar ya asıl bu acımasızlık. İstediği yiyeceği giyemeyen çocuk asıl annenin ruhunu acıtır.
Fetva kuruluda geldi sonunda..Kürtaj caiz deil. Rabbim selamet versin.
Olmuş bir dikkatsizlik maalesef,istenmeyen gebelik var karar sizin kendinizi nasıl hissediyorsanız ona göre yol alın.Çok çaresizim kimseye anlatamıyorum 2 tane.kizim var 3 ve 1 buçuk yaşlarında uzun bı sure çocuk dusunmuyorduk çünkü çok yıprandım büyütürken piskolojim çok zorlandi tektim hep korunuyorsuk eşimle ama birkere geri çekilmeye hamile kalmışım ogrendigimden beri ağlıyorum çocuklarımın bana baktığı her an göz yaşı döküyorum kalbim sıkısiyor bir yandan aldırmak istiyorum çünkü biliyorum çok kötü olucam piskolojim eşimde bundan kortugunu söylüyor ama diğer yandan da korkuyorum Rabbim beni daha kötüsüyle sinarsa diye ahh Cook kötüyüm heran her saniye sadece bunu düşünüyorum yemek yiyemiyorum napicam ben hiç bilmiyorum
23 Euro ya biz 3 kişi yemek yiyoruz 1 gün o da. Okula ayda 6600 ödüyorum burslu hali o da. Tek çocuğum var zor yetişiyorum. 3 olsa halim haraptı.ama Avrupa da olsam devlet desteği olduğundan 2 3 ben de yapardım. Şartlar aynıymış gibi yazıyorlar ya dini de katıp işin işine. Tok açın halinden anlamaz hesabı oluyor. Ben asgari ücretliye sen de çocuğunu koleje gönder iyi eğitim alsın desem bunu demekten utanır ar eder önce kendi yüzüme tükürürüm insanlığımdan utanırım.3 çocuğum var yemin ediyorum her gün aynısını düşünüyorum biz kreşe aylık 23 Euro para ödüyoruz yemek parası. Burda bu hayatı yaşayıp, farklı yorum yapmak vicdansızlık.
Bizim torunda kreşte yıllık 38 bin lira ödediler.23 Euro ya biz 3 kişi yemek yiyoruz 1 gün o da. Okula ayda 6600 ödüyorum burslu hali o da. Tek çocuğum var zor yetişiyorum. 3 olsa halim haraptı.ama Avrupa da olsam devlet desteği olduğundan 2 3 ben de yapardım. Şartlar aynıymış gibi yazıyorlar ya dini de katıp işin işine. Tok açın halinden anlamaz hesabı oluyor. Ben asgari ücretliye sen de çocuğunu koleje gönder iyi eğitim alsın desem bunu demekten utanır ar eder önce kendi yüzüme tükürürüm insanlığımdan utanırım.
Ben 5-6 yıl 3 aylık iğne ile korundum ama her ay günü gününe regl oldum.Sonra kist oluştu doktor birsure bırakalım sonra başka yöntem deneyelim dedi yasmine geçtim.Herkeste farkeder bence çünkü ben oluyordum.aaa regl olunmuyor muymuş artık?valla bilmiyordum.regl olmak sağlık açısından gerekli değil mi ayrıca?ben de bir araştırayım bunu.
Raflar boşmu oradada:)) ironi yapıyorum sadece.Ben de yurtdışında yaşıyorum ve ordan böyle konuşanları, Türkiye’de yaşayanlar ile dalga geçip, saygısızlık yaptığını düşünüyorum. Türkiye’de Hayat burdan Euro kazanıp orda yemek ile aynı değil.
Allah hepinizin yardımcısı olsun ve umarım en kısa sürede bunun aksini düşünenler ile yer değiştirirsiniz , onlar oraya siz buraya
Gidin kreşe 23 Euro yı kesin üstünü isteyin. Bakalım ne diyecekler?Bizim torunda kreşte yıllık 38 bin lira ödediler.
Br damla çocuğa ödenen kreş parasına bak,daha bunun ilkokulu ve sonrası var.
Burda da baZı şeyler değişti, bwzı ürünler gerçekten bulunmuyor mesela yağ çok zor buluyoruz. Yani anlamadım gelmiyor ya da bitiyor …Raflar boşmu oradada:)) ironi yapıyorum sadece.
Büyük kızım doğduğunda spiral taktirdim tam 6 ay boyunca kanamam oldu her gün kesintisiz her doktora gittiğimde düzene girer dediler.6ayın sonunda çıkartmaya gittim hemşire az az olur herkeste dedi bende dedim ne azı içim çıktı artık kilo vermeye başladım ağrıların yanında eşantiyon. Çıkarın bu mereti benim içimden.Doktor çıkarır çıkarmaz bir kan bosaldi doktor bile korktu.Bidaha aklımın köşesinden geçmedi spiral taktırmak çok ağrım oldu kanamam oldu o meretle. Bidaha tobe ettim spirale igneye döndüm 5-6 yıl kullandım.En son hapta karar kıldık 7 yıldır hapla korunuyorum.Hormonlusu var bende 1 yıldır. 7 aydır regl olmuyorumve hiç olmadığı kadar vajinal floram bozuldu. Kaç kez de doktora gittim. Tedavi amaçlı( anormal süresiz kanama) takıldı. Ama koku vs oluyor. Çok mutsuzum.