3.cocuk ve kurtaj

Ta kendisi birde isyan etmiyormu bana vermiyor diye normal değil ya seks hayatı iyi olsa bile başkalarını kıskanıyor kafa gidik tamamen alt bölge çalışır vaziyette.

Sen gerçeksen arada beynini kullanmaya calis bence, bedava.

Daha fazla beklemeden aldirmaniz bana en dogru gelen cozum. Her gecen gun aleyhinize isliyor.
Nasıl bi kadının coçugunu öldürmesine destek çikarsınız bu kadar kolay mı bu yorumu yapmak !! Allah askına bu vebale nasıl ortak olursunuz hicmi vicdan yapmıyorsunuz sizin yorumlarınızı okuyup ikna olup aldırırsa rahat mı ediceksiniz böyle bi düsünceniz varsa bile kendinize saklayın

Cok memnunsaniz ozaman burda kalmaya devam etseydiniz! Hic bir yerde anne bqbq calismadan veya kendi isin olmadan ASLA GECINEMIYORSUN

Ben de yurtdışında yaşıyorum ve ordan böyle konuşanları, Türkiye’de yaşayanlar ile dalga geçip, saygısızlık yaptığını düşünüyorum. Türkiye’de Hayat burdan Euro kazanıp orda yemek ile aynı değil.
Allah hepinizin yardımcısı olsun ve umarım en kısa sürede bunun aksini düşünenler ile yer değiştirirsiniz , onlar oraya siz buraya

Cok memnunsaniz ozaman burda kalmaya devam etseydiniz! Hic bir yerde anne bqbq calismadan veya kendi isin olmadan ASLA GECINEMIYORSUN
Belçika’yı bilmem ,
Almanya üzerinden yorum yapayım.

33 yaşındayım, bir gün bile devletten para almadım ama diyelim ki çalışmıyorum, ne olacak siz benden daha iyi biliyorsunuz ama bem bilmeyenler için yazayım,

3 çocuğum var, ben ve eşim ,
Eşimi saymıyorum ben ve 3 çocuğumu baz alıyorum ,
En az 3, büyük ihtimal 4 odalı, oturacağım yerin kirası ödenecek (1500 Euro)
EN AZ 1500 Euro elime aylık para verilecek.

1 kg kıyma 8 Euro (daha ucuzu var ben aldığım Türk bakkalındaki fiyatı söylüyorum)
Yani Türkiye’nin 1500 lirası ile buranın Eurosu aynı değil.
Mallara 1-2 Euro zam geldi hepimiz kafayı yedik çok pahalı oldu herşey diye .

Lütfen dalga geçer gibi yorumlar yapmayın. Yazdığınız şeyleri bir kere daha düşünün.

Karı koca çalışması gerekiyor diyorsunuz da Dünyanın her yerinde bu geçerli değil mi?
Ama burada çalışmasanız da sokakta kaldım korkusu yaşamıyoruz hiç birimiz.

Nasıl Türkiye ile bir tutabilirsiniz ?
her sene paranızı cebinize koyup Türkiye’de istediğiniz gibi tatil yapmıyor musunuz ? Bunlsr lüks değil insani ihtiyaçlar .

Yine de memnun değilseniz , dönün Türkiye’ye, Belçika ayağınıza pranga bağlamaz kalın diye kanaatimce .

İnşallah buraya dönmek zorunda kalırlar da bizi anlarlar. Asgari ücretten kat kat fazla kazanıyoruz. Yeminle kuruyemiş alamaz olduk . Kilosu 300 oldu çünkü. Bir top fotokopi kağıdı Servet oldu. Avrupa’da eğitim bedava. Biz de bir çocuğa asgari ücretten fazla ödeniyor iyi eğitim alsın dersek. Kreşler ateş pahası. Ordan bik bik konuşuyorlar ya asıl bu acımasızlık. İstediği yiyeceği giyemeyen çocuk asıl annenin ruhunu acıtır.

3 çocuğum var yemin ediyorum her gün aynısını düşünüyorum biz kreşe aylık 23 Euro para ödüyoruz yemek parası. Burda bu hayatı yaşayıp, farklı yorum yapmak vicdansızlık.

Olmuş bir dikkatsizlik maalesef,istenmeyen gebelik var karar sizin kendinizi nasıl hissediyorsanız ona göre yol alın.
Sevgisiz büyüyen istenmeyen bebek dünyaya geleceğine ..

3 çocuğum var yemin ediyorum her gün aynısını düşünüyorum biz kreşe aylık 23 Euro para ödüyoruz yemek parası. Burda bu hayatı yaşayıp, farklı yorum yapmak vicdansızlık.
23 Euro ya biz 3 kişi yemek yiyoruz 1 gün o da. Okula ayda 6600 ödüyorum burslu hali o da. Tek çocuğum var zor yetişiyorum. 3 olsa halim haraptı.ama Avrupa da olsam devlet desteği olduğundan 2 3 ben de yapardım. Şartlar aynıymış gibi yazıyorlar ya dini de katıp işin işine. Tok açın halinden anlamaz hesabı oluyor. Ben asgari ücretliye sen de çocuğunu koleje gönder iyi eğitim alsın desem bunu demekten utanır ar eder önce kendi yüzüme tükürürüm insanlığımdan utanırım.

Bizim torunda kreşte yıllık 38 bin lira ödediler.
Br damla çocuğa ödenen kreş parasına bak,daha bunun ilkokulu ve sonrası var.

aaa regl olunmuyor muymuş artık?valla bilmiyordum.regl olmak sağlık açısından gerekli değil mi ayrıca?ben de bir araştırayım bunu.
Ben 5-6 yıl 3 aylık iğne ile korundum ama her ay günü gününe regl oldum.Sonra kist oluştu doktor birsure bırakalım sonra başka yöntem deneyelim dedi yasmine geçtim.Herkeste farkeder bence çünkü ben oluyordum.

Raflar boşmu oradada:)) ironi yapıyorum sadece.

Raflar boşmu oradada:)) ironi yapıyorum sadece.
Burda da baZı şeyler değişti, bwzı ürünler gerçekten bulunmuyor mesela yağ çok zor buluyoruz. Yani anlamadım gelmiyor ya da bitiyor …
gerçekten pahalı oldu mesela 0,60 cent ödediğimiz şeyler 1.20 Euro oldu. Biz kafayı yedik herşey çok pahalı diye . Aldığımız şeyler aynı kasaya gidiyoruz 20 Euro fazla çıkıyor. Bütün dünyanın dengesi bozuldu AMA asla Türkiye ile kıyas edilecek bir durum değil. Türkiye bambaşka ya . Yazın 6 hafta kaldım gerçekten insanlar nasıl geçiniyor hayretler içinde kaldım. Hem tebrik ettim hem de gerçekten çpk üzüldüm. İnsanlar o karttan al bu karta ver bundan al şuraya yatır bütün gün hesap kitap peşinde..
Çok üzücü .. Allah herkesin yardımcısı olsun, sebep olanların da müstehakını versin

Şu fotoğrafı gönderdi bugün abim bana ,
‘Sen kim köpek akşam evine giderken kola alıp içeceksin’ yazmış …

Eklentiler

• CD056084-1048-4662-8773-6E299899DCBD.jpeg
    74,3 KB · Görüntüleme: 45
Büyük kızım doğduğunda spiral taktirdim tam 6 ay boyunca kanamam oldu her gün kesintisiz her doktora gittiğimde düzene girer dediler.6ayın sonunda çıkartmaya gittim hemşire az az olur herkeste dedi bende dedim ne azı içim çıktı artık kilo vermeye başladım ağrıların yanında eşantiyon. Çıkarın bu mereti benim içimden.Doktor çıkarır çıkarmaz bir kan bosaldi doktor bile korktu.Bidaha aklımın köşesinden geçmedi spiral taktırmak çok ağrım oldu kanamam oldu o meretle. Bidaha tobe ettim spirale igneye döndüm 5-6 yıl kullandım.En son hapta karar kıldık 7 yıldır hapla korunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…