- 27 Şubat 2018
- 3.667
- 5.469
Teşekkürler. Operasyon bile geçirdim polip şüphesiyle. Polip de yok. Tek çare hormonlu spiralmişGeçmiş olsun o zaman başka seçenek yok tabii.
Spiral daha da zarar vermiş. Çıkarmak daha iyi olmaz mi?Teşekkürler. Operasyon bile geçirdim polip şüphesiyle. Polip de yok. Tek çare hormonlu spiralmiş
Baska bir doktora görünün. Ben sorunumu 3.doktorla çözebildim. Hormon aldiginiz icin yine baska bir hormon ile tedavi olacaksiniz.Çıkartmak istediğimi söylemeye gittiğimde kanamalarımın devam edeceği söylendi kötünün iyisi olarak bakılıyor bu duruma. Afedersiniz ama eşimin içe boşalmasına bile izin vermiyorum. Bi kez boşaldı şaftım kaydı. O yüzden napacağımı şaşırdım. İki ucu da şey değnek resmen.
Ayın 20 günü kanama olması daha kötüymüş.Spiral daha da zarar vermiş. Çıkarmak daha iyi olmaz mi?
2 ayrı doktora gittim. Sonuç aynı. Şu an tedavi oluyorum. Eğer geçmezse gideceğim. Teşekkürler.Baska bir doktora görünün. Ben sorunumu 3.doktorla çözebildim. Hormon aldiginiz icin yine baska bir hormon ile tedavi olacaksiniz.
Bende çok doğurganim ilk geceden hamile kalan tiplerden ama doğumum çok sancılı zor ve acı içinde geçer herkesin bünyesi farklıdır kendinizle kıyaslamayın belki siz hamile kalınca sizinde dogumunuz çok rahat geçer meselabu sitedeki kadınlar nasıl bu kadar doğurgan hayret ediyorum.. gerçekten tüp bebek yerine korunmayı, geri çekilmeyi filan deneyeceğim artık. geri çekilmek korunma yöntemi değil zaten bunu biliyor olmanız gerekirdi, normalde çok sıkı korunuyorsanız ve bir kere geri çekilme olduysa ertesi gün hapı kullanacaksınız en kötü. maalesef ki saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde davranıp sonra ne yapacağım demek pek olmuyor. ben size aldırın ya da aldırmayın diyemem, karar tamamen size bağlı çünkü.
Bunu gerçekten diliyor musunuz dürüstçe kendinizle başbaşa kalınca sorun içsel konuşmanızı yapın...size bir fırsat verilse şu anda mesela bir hiç olmayı asla dogmamayi yok olmayi ister miydiniz ? Siz olmayınca diğer çocuklarımızda olmayacak eşiniz başkasıyla evlenecek vs ..yani isminiz dahi olmayacak yerdeki bir topraktan daha değersiz bir hiçliğin içinde mi olmak isterdiniz yoksa şu anda bulundunuz ruha sahip olmak mı bunu kendinize dürüstce sorun öyle karar verin kürtaja..cevabinizda duanız olur bu yüzden dikkatli olun...Bende kendime bunu söylüyorum istemiyorum ya doguncada hep bı soğuk olursam ozaman napicam ya 3 ne iyi bı hayat veremessem napicam çünkü ben babam için bunu diyorum keşke yapmasaydi diyorum
Daha fazla beklemeden aldirmaniz bana en dogru gelen cozum. Her gecen gun aleyhinize isliyor.Çok çaresizim kimseye anlatamıyorum 2 tane.kizim var 3 ve 1 buçuk yaşlarında uzun bı sure çocuk dusunmuyorduk çünkü çok yıprandım büyütürken piskolojim çok zorlandi tektim hep korunuyorsuk eşimle ama birkere geri çekilmeye hamile kalmışım ogrendigimden beri ağlıyorum çocuklarımın bana baktığı her an göz yaşı döküyorum kalbim sıkısiyor bir yandan aldırmak istiyorum çünkü biliyorum çok kötü olucam piskolojim eşimde bundan kortugunu söylüyor ama diğer yandan da korkuyorum Rabbim beni daha kötüsüyle sinarsa diye ahh Cook kötüyüm heran her saniye sadece bunu düşünüyorum yemek yiyemiyorum napicam ben hiç bilmiyorum
Yeter ki doğsun kimse günaha girmesin. Ama o çocuk aç mı sefil mi, sevgisiz ilgisiz ortamda mı büyüyor, anne babanın maddi gücü var mı 3 çocuğa eşit şartlarda bakabilecek mi... bunlar önemli değil. Çocuk yeterli gıdayı alamayıp sağlıksız büyüyebilir, annesi 3 çocuğa yetecek diye yıpranıp çökebilir, diğer çocuklara da yeterli bakımı veremeyebilir, bunlar önemli değil, önemli olan aldırmanın caiz olup olmaması.Niye olmasın? Böyle düşüne düşüne bakamayacaklari çocukları doğurup onların da hayatlarını heba eden ebeveynlerle dolu toplum. Önemli olan cocuk yapmak ya da doğurmak değil ki doğru düzgün bakmak yetiştirmektir.
Konu sahibi siz de keşke doğru düzgün korunsaydiniz geri çekilme korunma olmuyor işte.
Buradaki kadınlar bu potansiyelle spiralle de hamile kalır.onun da bir sürü konusu açıldı.benim gibi hamile kalamayanlar tozutacak yakında kıskançlıktan
Klasik ama benim gibileri düşün vücudunla gurur duy bacım.bizimki beceriksiz çıktı bak.
Al buyur burdan yak yok olmuyor yok siz şansılınız keşkem bende hamile kalsam da bilmem ne e doğururmuydun cevap HayırHayır.ama doğurgan olsaydım zaten korunurdum.
Konuyla alakasız olacak gibi ama kızlar sizce de şu üreme sistemi biraz çelişkili değil mi ? Kendimizi düşünüyoruz mesela.ne kadar değerli ne kadar biriciğiz kendimiz için.bir insan koskoca bir insan boyuyla posuyla, kaşıyla gözüyle, zekasıyla onlar da çok değerli.üstelik çok da hassas ve diklatli yetiştirilmesi gereken canlılarız.buna rağmen üreme olayının bu kadar basit ve kolay olması benim çok garibimi gidiyor.üstelik bir kadından 10, 15 insan türeyebiliyor. Eee diyorum ki bu ne perhis bu ne lahana turşusu.bilmem katılan olur mu ? Eee bu kadar kolay ve fazla fazla olunca da insanlar suistimal edebiliyor ya da o kişiye yük olabiliyor.ilginç bence.
Psikoloğa git anacım psikoloğaBen nedense seks ve eşle ilgili konuları çok kıskanıyorum.özellikle.cinsel hayatımız iyi, çok sık falan diyenleri. Cinsellik bölümünde de şuan aşırı sesli seks yapan komşu konusu var.o kadını kıslandım mesela.ten uyumuna bak, performansı nasıl iyi koca bulmuş diye.bende yapıyorum ben de buluyorum ama yine de başkalarını kıskanıyorum.bana bir çözüm bulun.sadece özel konularda ama başka ne bir maddiyat kıskanırım ne bir meslek ne de başka birşey.yanımda birine helikopter hediye etseler benim ne eksiğim var demem mesela.bu takıntı nereden geliyor anlamadım.
Deri altı aparatını taktıracaktım hapını denedim aynı hormonlar vardı mahvetti beni adet düzensizliği sinir stres iştah en iyisi hap ve kondom birleştirmek ben öyle korunuyorum yıllardır3 aylik korunma ignesi ile ayni problemi yasadim. Duzelene kadar bir dunya ilac kullandim. Doktorum esimin korunmasini tavsiye etti. Bunyem kaldirmiyormus. Sizde de ayni durum var muhtemelen.
Cidden bu üye öyle mi yapmış eğer sırf böyle yapmışsa , hayat bu ya, o kürtaj ona zarar verir ve hamile kalamaz belkide çünkü sonuçta oraya alet değiyor illaki bir zararı oluyor hadi hayırlısı , kötü kalpli bencillerin çocuğu olmasınAl buyur burdan yak yok olmuyor yok siz şansılınız keşkem bende hamile kalsam da bilmem ne e doğururmuydun cevap Hayır
Sizdiniz zaten hamile kalabiliyormuyum diyip test için hamile kalıp kürtaj yaptıran cevabınız beni şaşırtmadı
Şu yorumun neresine beğenmedim yapıyorlar aklım hayalim almıyor.Adam gibi korunmayıp , hatta hiç korunmayıp (geri çekilmek korunma yöntemi değildir) hamile kalıp sonra neden şaşırıyorsunuz bir anlam verebilsem keşke. Hamile zaten böyle kalınıyor yani işin doğası bu günaydın. Geçmiş molsun, bakamayacaksanız *psikolojik ve maddi olarak doğurup eziyet etmeyin boşuna
Belçika'da yaşıyorsunuz Türkiye'de değil. Yaşam koşulları eşit mi orasıyla buranın? 10 tane de çocuğunuz olsa hepsi aynı imkan ve şartlara sahip olacak. Siz yetmediğiniz zaman devlet girecek devreye. Kendi rahatınız yerinde, tabi ki içinizden gelenleri söylersiniz. Burada ülkenin büyük çoğunluğu asgari ücretle yaşıyor çocuklarına sağlıklı gıda alamıyor. Kreşler okul servisleri okul üniformalarını ödeyebilmek için kredi çekenler var. Belçika'da ödüyor musunuz okul servisi okul üniforma parası?? Kreş ücreti ne kadar ödüyorsunuz? İngilizce öğrensin iyi eğitim alsın diye özel okula binlerce lira ödeniyor. Sizinkiler ücretsiz devlet okulunda en az iki yabancı dil öğreniyorlar ve en kaliteli eğitimi alıyorlar.Evet konu sahibi geri cekilme ile hamile kalmis.. o bir korunma yöntemi zaten degil. Fakat ben
Icimden gelenleri soylemek istedim ben aldiramadim diyer bebeklerime bisey olur diye. Iyi dusunsun kararini versin