3.cocuk ve kurtaj

bu yıl ne planların var hayata dair?ciddi soruyorum valla bak dalga geçmek amacım yok.
Ben nedense seks ve eşle ilgili konuları çok kıskanıyorum.özellikle.cinsel hayatımız iyi, çok sık falan diyenleri. Cinsellik bölümünde de şuan aşırı sesli seks yapan komşu konusu var.o kadını kıslandım mesela.ten uyumuna bak, performansı nasıl iyi koca bulmuş diye.bende yapıyorum ben de buluyorum ama yine de başkalarını kıskanıyorum.bana bir çözüm bulun.sadece özel konularda ama başka ne bir maddiyat kıskanırım ne bir meslek ne de başka birşey.yanımda birine helikopter hediye etseler benim ne eksiğim var demem mesela.bu takıntı nereden geliyor anlamadım.

Korunmamişsınizki. Ertesi gun hapi alsaydınız bari

Şuanda yaşayan çocuklarınızdan birini seçin öldürün deseler secebilir misiniz? Karnındaki de senin çocuğun.nasil kıyacaksınız??
İki üç yıl zorun olur ama geçer zor günler. Anne KV vs yardım alın büyütün. Doğumda da baglatin gitsin tüpleri

Ben size aldırın diyemem
Şu an evlatlarınızdan birine bir şey olsa çok canınız yanar değil mi ??
Kılına zarar gelse içiniz parçalanır
Birisinin başına bir şey gelse Allah korusun
Evden bir boğaz gitti diye sevinmezdiniz zaten bakmak çok zordu iyi oldu mu derdiniz ??
3.evladınızı da öyle düşünüp karar verin
Belkide hayatınızı değiştirecek size hayırlı bir evlat olacak sonra keşke yaşasaydı şu an kız mı olurdu erkek mi diye düşüneceksiniz
Rabbim ona can vermiş kazara olmuş yada olmamış ne farkeder ki
Rabbim ol demiş olmuş ben istiyorum çoçuğum olmuyor belkide hayırlısı değil
Ama sizin canınızı veren rabbim onada can vermiş olmuş

yaa bi SPİRAL! Şu forumda yaza yaza parmaklarım aşındı. Devlette orda burda takıyorlar. Sonra ne geri çekilme ne başka bişi. 10dakikalık muayenede takılıyor. Sonrası rahatlık.
Ben spiralle hamile kaldim!!! Olunca oluyor iste

Herkesin sizin gibi evleri, eşinin evleri, kayın ailesinin evleri mülkleri bulunmuyor. Sırça köşkünüzden kıyas yapmak ne kolay!

Ben spiral dogum kontrol hapi 3 aylik igne hersey hersey denedim YINE HAMILE KALDIM YINE HAMILE KALDIM. ama aldirmayi asla dusunmedim o bebegi aldiripta diyer bebeklerime ya bisey olsaydi? Suan 4. Melegime hamileyim 3 tanede kaybettim bundan sonra baglatmayi dusunuyorum yasim cok genc diye belcikadaki doktorlarim istemiyor ama bir sekilde olcak insallah (28) yasim. Ha siz sormadan ben soyliyim 20 yasinda evlendim meslegimide yaptim cok sukur mutluyumda.. her cocuklarimlada cok guzel ilgileniyorum

Durumunuz ayni degil. Siz tedbirinizi almissiniz buna ragmen hamile kalmaniz nasip isi. Hic korunmadan hamile kalip, hayiflanmak dogru degil

Durumunuz ayni degil. Siz tedbirinizi almissiniz buna ragmen hamile kalmaniz nasip isi. Hic korunmadan hamile kalip, hayiflanmak dogru degil
Evet konu sahibi geri cekilme ile hamile kalmis.. o bir korunma yöntemi zaten degil. Fakat ben
Icimden gelenleri soylemek istedim ben aldiramadim diyer bebeklerime bisey olur diye. Iyi dusunsun kararini versin

yaa bi SPİRAL! Şu forumda yaza yaza parmaklarım aşındı. Devlette orda burda takıyorlar. Sonra ne geri çekilme ne başka bişi. 10dakikalık muayenede takılıyor. Sonrası rahatlık.
Hormonlusu var bende 1 yıldır. 7 aydır regl olmuyorum ve hiç olmadığı kadar vajinal floram bozuldu. Kaç kez de doktora gittim. Tedavi amaçlı( anormal süresiz kanama) takıldı. Ama koku vs oluyor. Çok mutsuzum.

Keşke hap başlasalardı. Benim de öyle bir şikayetim vardi. Anormal ve suresiz kanama. 1. Kutuda bitti gitti.

3 aylik korunma ignesi ile ayni problemi yasadim. Duzelene kadar bir dunya ilac kullandim. Doktorum esimin korunmasini tavsiye etti. Bunyem kaldirmiyormus. Sizde de ayni durum var muhtemelen.

3 aylik korunma ignesi ile ayni problemi yasadim. Duzelene kadar bir dunya ilac kullandim. Doktorum esimin korunmasini tavsiye etti. Bunyem kaldirmiyormus. Sizde de ayni durum var muhtemelen.
Çıkartmak istediğimi söylemeye gittiğimde kanamalarımın devam edeceği söylendi kötünün iyisi olarak bakılıyor bu duruma. Afedersiniz ama eşimin içe boşalmasına bile izin vermiyorum. Bi kez boşaldı şaftım kaydı. O yüzden napacağımı şaşırdım. İki ucu da şey değnek resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…