3.cocuk ve kurtaj

Biriniz de iyi ki olmuş demeyin be milyonlarca aynı tarz muhabbet.aman da çok korktum aman da hiç istemedim.şimdi de iyi ki de olmuş diyorum....eee belli demek ki senin de doğurduktan sonra iyi de olmuş diyeceksin.neden mızllmızlanıyorsunuz... kimse sonuçta çocuğu büyüdükten sonra keşke doğrumasaydım demez yani alan almış satan satmış

Ben aylık iğne kullanıyorum .
Reglim düzensizdi iğneyle düzene girdi ve şuan düzenli oluyor , kilo da aldırmadı.
7 yıldır kullanıyorum.
Bir ara 3 aylık iğne kullandım o berbattı .

Geri çekilme korunma yontemi değildir diye heryerde yaziyo soyleniyo israrla ustune basa basa. Bunlari duymazdan gormezden gelip sorumluluk almissinuz bu saatten sonra da aldirmak aldirmamak.derdine dusmussunuz burda kimse size aldirin aldirmayin diye kesin bisey diyemez hadi dese ne olcak.karar sizin ufak cocuklar varken 5dklik zevk pesine baska gunaha girmeyin bence

Şimdi konu sahibide benim yaşadıklarımı yaşıyor eminim,ama doğsun büyüsün oda dicek iyiki döğmuş diye.benşm maddi durumum yoktu oda vardı düşüncemde konu sahibinin ekonomik özgürlüğü yokmuş düşünmesini tavsiye ediyorum.Ha zorlanıcakmı evet hemde çok zorlanıcak.

Bu kadar duygusal bakmayı doğru bulmuyorum. Bir çocuğun sorumluluğunun ne demek olduğunu bilseydiniz o kadının neler yaşadığını anlar empati yapardınız.
O da empati yapabilmek için neler vermezdi işte hayat böyle.

+1
Ya bdvye arka arkasına geçinemiyorum konuları açılmıyor mu? Benim mi gözüm bozuk?
Arkadaş, sürekli kullanmam gereken bir ilaç var benim. 370 lira olmuş, sigorta karşılamıyor. Her ay almak zorundayım, düşünün. Hadi bir şekilde alıyoruz. Ya alamayan ne yapacak?
Durum bu arkadaşlar, daha doğur yiyecek ekmeği vardır edebiyatını nasıl yapabiliyorsunuz? Maneviyatı vs. geçelim, maddi olarak imkansız artık. Neyini anlamıyorsunuz ya? Başka ırklara laf ediyor millet, yok karınları aç bilmem kaçıncıyı doğuruyorlar diye. Bizim farkımız ne o zaman? Hayat aşırı pahalı artık, bir çocuk artık ciddi bir bütçe istiyor. Sütün gelmediğini düşün, mama fiyatlarına baktınız mı? Ne yiyecek bebek? Kıçını neyle saracaksınız? Eski usul çarşaf mı dolayacaksınız? Çocuk aniden hastalansa randevu bulamasanız, özellerde muayene ücretini biliyor musunuz?

Yorumun anlı olsa da öpsem

Siz iyimisiniz? Ben turkiyeye donup yasarim dedimmi bunu asla demem ben belcikada dogup buyudum cevrem akrabam arkadaslarim hersey burada. Ben burdan 1 kere bile turkiye secimlerindz oy kullanmadim gerek gormuyorum cunku ben orda yasamiyorum!!

Siz diyorsunuzki esimin avukat burosu var.. normal degilmi bukadar rahat bir sekilde konusmaniz? Turkiyede avukat burosu olupta durumu iyi olmiyan varmi siz soyleyin?

Ben normal bir isciden bahsediyorum! Normal bir isci burda 1500 aliyorsa bunun 700 en aaz bak en az oda kiraya gider. Geri kalan 300-400 elektrik su internet telefon desek. Kaliyor 400-500. Bununla adam evine alisverismi yapsin cocuguna biseylermi alsin yada ekstra gelen faturalarimi ödesin?

Ben asla demiyorum turkiyedeki insanlarin hayati kolay diye. Asla! Ama demek istedigim burdada hayat kolay degil. Kendi is yerin varsa veya kari koca calisiliyorsa oke ozmn gecinebilirsin.

Avrupa ulkelerinde bir guzel yanida sosyal haktir. Ama bu sosyal haklari almalta belcikada oyle kolay degil. Ben 6 yil eczanede calistim bu yil evde kalip issizlik parami aliyorum diye 1500 den 400 e dusurduler ve daha hala skstrmaya devam ediliyorum! Evde kalmamin nedenide zor gecirdigim hamilelik.

Ama tekrar diyorum avrupada dogup buyuyen insanlar buranin duzenine alismislar cunku burd hersey systemli bir sekilde ilerliyor.

Benim anlatmak istedigim hayat heryerde INANINKI ZORLASTI NORMAL BIR ISCI OLARAK

Doğduğun yer kaderindir

Haklısın valla.üstelik hâlâ üpkemizdeki kadınların çok büyük bir bölümü ev hanımı.

Senin kadınlarla hele ki çocuğu olan kadınlarla ne derdin var? Cidden bir uzmana gidip bunun sebebini öğrensen.
Sanırım çoluklu çocuklu insanlar beni hayalini kurduğum dünya profilinden uzaklaştırdığı öfkeliyim.bana kalsa herkes hayatını flörtlerle, yeni yeni partnerlerle geçirmeli, hep yebi heyecanlar olmalı hayatında.sadakata de karşı değilim ama en azından genç insanlar gibi gezip, eğlenebilecek seviyede kalmalı herkes bana göre.bu şekilde benim içinde yer almak istediğim dünya da yerle bir oluyor.çoluklu çocuklu kişiler hem flört aleminden hem de eğlence sektöründen çekilmek zorunda kalıyor doğal olarak.insanlar bunu kendine neden yapıyor anlam veremiyorum.işyerinden sonra güzel bir bara gidip içmek, gönlünce dans etmek, flörtleşmek varken apar topar eve koşup, neden çocuk bakmak ister ki insanlar.

10 yaşında evlenmedi çoluklu çocuklu kadınlar. Çoğu okudu flörtleri oldu gezdi tozdu ama her önüne gelenle de sex yapmadılarimkanı olan yurtdışını da gezdi . Sonra evlendiler. Çocukla da hayat yaşanıyor ayrıca .sen extra ne yapıyorsun mesela ? Haftasonları kıbrısa mı kaçıyorsun? Altında araban var mı benzini düşünmeden her haftasonu bir şehre gidip gezip otelde kalabiliyor musun? Yahu yok senin de farklı bşr hayatın artık bunu kabul etttttt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…