- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.978
- 60
Bide yabancı kökenli okul:))Gidin kreşe 23 Euro yı kesin üstünü isteyin. Bakalım ne diyecekler?
Sokak röpartajlarını izliyorumda,feci anlatan dayılar ve teyzelerde var orada yaşayanlar olarak.Burda da baZı şeyler değişti, bwzı ürünler gerçekten bulunmuyor mesela yağ çok zor buluyoruz. Yani anlamadım gelmiyor ya da bitiyor …
gerçekten pahalı oldu mesela 0,60 cent ödediğimiz şeyler 1.20 Euro oldu. Biz kafayı yedik herşey çok pahalı diye . Aldığımız şeyler aynı kasaya gidiyoruz 20 Euro fazla çıkıyor. Bütün dünyanın dengesi bozuldu AMA asla Türkiye ile kıyas edilecek bir durum değil. Türkiye bambaşka ya . Yazın 6 hafta kaldım gerçekten insanlar nasıl geçiniyor hayretler içinde kaldım. Hem tebrik ettim hem de gerçekten çpk üzüldüm. İnsanlar o karttan al bu karta ver bundan al şuraya yatır bütün gün hesap kitap peşinde..
Çok üzücü .. Allah herkesin yardımcısı olsun, sebep olanların da müstehakını versin
Şu fotoğrafı gönderdi bugün abim bana ,
‘Sen kim köpek akşam evine giderken kola alıp içeceksin’ yazmış …
Bde bunun tam tersini anlatan gurbetçilwrde var,burayla kıyaslamak bile uzaya 4 şeritle yol yapmakla aynı nerdeyse.
Ciddi sıkıntılar var,pazarda artık toplayanlar,çöpleri karıştıranlar var,ekmek fırınından askıda ekmek olayı var bedava ekmek alanlar bile var.Eskiden bende parasını verip alınmasına teşvik oldum sonra yapmadım açıkcası,hem şikayet edip hemde laf söylemyenlere sövesim geliyor açıkcası.
Kola ciddi arttı burada.