- 5 Nisan 2023
- 3.502
- 10.421
- 27
- Konu Sahibi bikahvebikitap
Siz sanırım anne değilsiniz. Annelik içgüdüsel değildir “anne olmak” fıtratta varsa vardır. Çocuklara bebeklere ne kadar eziyet eden kadınlar var ve o eziyet edilmiş çocukları evlat edinip kalbinde büyüten nice anneler var. Öğretmen olduğunuz halde nasıl bu kadar dar bakış açınız olabilir dünyadan bir haber bi bakış açısı bu. Bebekken dünyayı yakıp büyüdüğünde koca peşinde koşan nice kadınlar var forumda görebilirsin ne oldu annelikleri bebeklikten çıkınca bitti mi? İçgüdü nerede? Bir kadın fıtratında varsa 10 çocuğada aslanlar gibi annelik eder ama yoksa ne yaparsan yap ondan anne olmaz. Bunuda ancak doğurunca anlayabilir insan malesef hayatın en büyük kumarıda budur ben anne olduktan sonra hamileyken 1 sevdiysem bunu binlerle çarp o kadar fark vardı sevgisi inanılmaz,doğduğu an kızımın annesi olmam gerektiğini anladım benim fıtratımda varmış bu herkeste var olması gerekir demek değildir.Size göre ve birçok kadına göre de öyle, ben de biliyorum yakinen tanıdıklarımda da var. Ama çoğunlukla duyulan laf şudur "kucağına aldığın an her şeyi unutuyorsun"