3 bakan neden hedef tahtasında?

Hala Cumhuriyet dönemine, dolaylı olarak ta Atatürke laf ediliyor.
Bu ne düşmanlıktır arkadaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
etki tepki meselesi Parkon. en azından burada konuşuyoruz, burada kalıyor. eleştirilermi farklı alanlara taşımıyorum. Bizde böyle

.

Kendi adına haklı olabilirsin,ama koruduğun insanlarında eleştirdiğin şeyin aynısını yapmamaları gerek adaletten bahsetmen için.
O yaptığında görmezden gelip,ona tepki verildiğinde eleştirmek olmaz.

Son düzenleme:
Ben de aynen oyle yapiyorum nasıl davranırlarsq öyle muamele gosteriyorum.
Can Yücel'in bir lafı vardir bizim köyde diye başlayan gerisini forum kuralları gereği yazamam. Ama muhakkak bilirsiniz. Benimki de o hesap. Ne diyebilirim hırsızlığı milletin hakkını yemeği normal gören birine. Bu durum ahlaki açıdan eksikliktir tabiki buna tepki gösteririm. Karşıt görüşlü diye soylenmis bir söz degil.

Ama mesela gencizanin yazdığına da aynı tepkiyi verebilirdiniz zira verdiği örnekteki gibi kimse yok burada.

Yooo sizinle aynı fikirdeyim zavallidir ama burada o dediğiniz türde yazan görmedim. Bakın hırsızlıgi kabul gören de zavallı degil midir? Bakın bi kaç sayfa geride var oysaki keske gözle görülür örnekler userinden gitsek.

kimin iş bilmem. İsrail bir marka oldu bu konuda :) garibimin hep adı gidiyor. Bi hikaye anlatılır şeytanla ilgili, şeytan sadece ineğin ipini çözer gerisi kendiliğinden gelir :) o hesap.
Bu ülkede seçim yolu ile başa getirlimiş bir hükümeti devirmek maksadı ile örgütlü hareket edildi mi, evet edildi. o zaman ülkede ki askeri vesayeti kırmak için bir yardım alındımı evet alındı. Zamanla ortadan kalkan bu vesayetin yerini doldurmak isteyen güçler var olan hükümeti de egale etmek için işte bu son zamandaki olayları gündeme getirdi. bakın arkadaş bulmuş koymuş. 3-5 yıl önce bir hükümeti devirmek için nasıl yolsuzluk üzerinden hareket edilir diye bir yazı yazmış adam . o zaman aynı cepheden bakıyorlardı böyle rahat yazılıp çizilyordu ama işte şimdi o yazılanların çıktığını görüyoruz.
bu anlattıklarımızı yolsuzluğa destek gibi anlıyorsunuz ama ben size şunu sorayım, o zaman inanmadığınız, bu işi sahte belgelrle yapıyor dedğiniz insanlara şimdi nasıl bu kadar yürekten inanıyorsunuz. ? asıl çelişki bu değil mi?
2 .sorunun cevabı birincide gizli

ben insanları değil fikirleri korurum Parkon. insanlara değil fikirlere sahip çıkarım. Burada da insanlara şahsı üzerinden değil fikirleri üzerinden eleştiri sunarım

başbakan 76 milyon bir bütün olacağız diyor şimdi,işine gelmediği zaman da benim yüzde bilmem kaç halkım diyor.hangisine inanalım

AAAAA, sayın başbakanım bizide halk olarak görmüş
Kandırmıyon dimi abla
Hiç inanasım gelmedi ya.:44:

aynı tepkiyi verdim zaten merak etmeyin.

Başbakan Erdoğan'ın Siyasi Başdanışmanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, 17 Aralık'ta yapılan rüşvet ve yolsuzluk operasyonundan sonra ilk kez Star Gazetesi'ndeki köşesinde bugün isim vermeden Gülen cemaatini hedef alan "Ellerinde nur mu var, topuz mu" başlıklı bir yazı yazdı.

Yazısında Gülen'in beddualı sözlerinin yer aldığı açıklamasına değinen Akdoğan, '' Başbakan Erdoğan kendisine her türlü hakareti, saygısızlığı ve bedduayı yapan kişilere karşı “Biz Müslüman’a lanetle emrolunmuş bir toplum değiliz, biz Müslüman’ın hidayetinin artması için dua ederiz, laneti için değil” diyerek bir erdem ve fazilet dersi verdi'' ifadelerini kullandı.

Akdoğan'ın yazısında vurgu yaptığı ilginç bir bölüm de vardı. Türk ordusuna kumpas kurulduğunu söyleyen Akdoğan, ''Kendi ülkesinin milli ordusuna, milli istihbaratına, milli bankasına, milletin gönlünde yer edinen sivil iktidarına kumpas kuranların bu ülkenin hayrına bir iş yapmış olmayacağını çok iyi bilir. Amaca ulaşmak için her yolu mübah görenlerin nasıl hastalıklı anlayışlar ürettiğini çok iyi bilir'' diye yazdı.

YAZININ TAMAMI
Radikal.
Çok komik ya,şimdi orduya kumpas kurulduğunu bile itiraf eder hale gelmişler.

Kendi çıkarı olmadan sadece partizanlıkla hırsızlığı aklayan paklayan savunan var ki onlar için zavallı kelimesi az kalır.

partizanlıkla hırsızlığı aklayan, savunan demişsiniz. Bu sözünüz burada AKP ye sempati duyan herkese söylenmiş bir sözdür. Kimden bahsettiğinizi anlayamayız zira alıntı yapmamışsınız. daha öncede yazdım biz bir partiye sempati duyoruz diye yargı önünde kanıtlanmamış suçlarından ötürü onları aklmış mı oluyoruz? aklayıp zavallıdan aşağı bir mahluk mu oluyorz? sırf sempatimiz var diye .

Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muhammed Mısır,"112 acil rüşvet skandalı" iddiası üzerine, görevinden istifa ettiğini bildirdi.
Mısır'ın avukatı Fatih Erdöl, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde çeşitli basın yayın organlarında ve internet sitelerinde "112 acil rüşvet skandalı" şeklinde haberler yayınlandığını, müvekkilinin "rüşvet alan kişi" olarak gösterilerek gerçekle ve habercilik ahlakıyla uyuşmayacak şekilde itham edildiğini savundu.
Olayla ilgili Mısır hakkında başlatılan herhangi bir soruşturma veya açılan bir dava olmadığını, aksine konuyla ilgili gerekli tahkikakın yapılmasının müvekkilinin kendi talebi olduğunu ifade eden Erdöl, "Müvekkilimiz tahkikatın daha sağlıklı yürüyebilmesi adına Sağlık Bakanlığı'ndaki Müsteşar Yardımcılığı görevinden istifa etmiştir" dedi.
NE OLMUŞTU?
Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan'ın eniştesi Oktay Ferşat'ın eniştesine ait olduğu ileri sürülen görüntüler sosyal medyada hızla yayılmıştı. Gizli çekim olduğu anlaşılan videoda Ferşat "Sağlık Bakanlığı benden 100 Bin TL rüşvet aldı" diyordu.

Odatv.com

sağlık bakanlığında daha çok bomba vardır... dün medical park hisseleri de apar topar satıldı ne hikmetse...

Gecen gün de Akif Beki şike davası delilleri palavra çıktı dedi. Bakalim daha ne inciler duyacağız.

ayrıca Med kimsenin Atatürk'le bir düşmanlığı yok. Bir insan hatalarıyla da sevilebilir. O insanı sevmek için illa melek gibi olması gerekmez. Netice de ahirete intikal etmiş bir insan yaşasa belki kendi kendine yaptığı hataları farkedip üzülecek birisinin hatalarını görmezden gelip, ilahlaştırmanın ne o insana ne o insanın ideolojisine yararı olur. asıl yarar o insanın emanetinin eksik yönlerini tamamlayarak, içinde bulunan çağa uyumunu sağlayarak, hatalarını izole ederek daha da sahiplenmek ve yüceltmektir. Aramazdaki Atatürk sevgisinin en büyük farkı bu işte.

komploymus, israil isiymis , hukumeti devireceklermis, hirsiz degillermis, rusvet yememislermis, bagismis mis mis mis mis...

Alıntı yaptıgım mesajda çıkarı için yazıyor ben de birak çıkarı sırf partizanlık uğruna aklamaya çalışanlardan bahsetmişim. Hayır neden alindiniz üstünüze hiç anlamadım. Burada aklamaya çalıştıgınızı da görmedim. Nasıl sempati duyanlar aklamis mi oluyor anlamını çıkardınız. Pesss

başbakan açıklama yapıyor, bayraktarın kendisi hakkındaki ithamlarına yönelik bir açıklama yok.

somalideki aç çocuklardan bahsediyor, konyadaki ayaz bebekten haberi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…