Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
etki tepki meselesi Parkon. en azından burada konuşuyoruz, burada kalıyor. eleştirilermi farklı alanlara taşımıyorum. Bizde böyle
.
Ben de aynen oyle yapiyorum nasıl davranırlarsq öyle muamele gosteriyorum.estağfirullah, bir rica yalnızca. hapşururken dirseğimizi ağzımıza götürelim, der gibi bir rica
etki tepki meselesi Parkon. en azından burada konuşuyoruz, burada kalıyor. eleştirilermi farklı alanlara taşımıyorum. Bizde böyle
size göre bu kadar basitse başka bir söze gerek kalmıyor. nasıl davranırsanız öyle muamale görmeye layıksınız o zaman. neticede basit bir durum tespiti olur biter.....
başbakan 76 milyon bir bütün olacağız diyor şimdi,işine gelmediği zaman da benim yüzde bilmem kaç halkım diyor.hangisine inanalım
ben şu şu partiye oy verenler zavallı,balık hafızalı,cahil vs.mi demişim ? oysa burada hergün akp.ye oy verenlere saydırılıyor,kim veriyor size bu hakkı ?
yolsuzluğa vahlanıp içten içe sevinenlerden bahsetmişim,sizdece böyle düşünen bir kişi zavallı değilmidir ? ben herkes tarafından zavallı kabul edileceklerden bahsetmişken,siz sizinle aynı fikirde olmayanları kastediyorsunuz,fark bu
hirsizligin israil isi komplo oldugunu soyleyen arkadaslara 2 sorum var .lutfen cevaplarmisiniz?
1.soru Ergenekon davasinda alkis tutulan savci neden gorevden alindi?
2.soru gezi olaylarinda kahramanlik destani yazan polisler ,emniyet mudurleri ve Huseyin Capkin neden gorevden alindi?neden 400 polisin yeri degisti?
Kendi adına haklı olabilirsin,ama koruduğun insanlarında eleştirdiğin şeyin aynısını yapmamaları gerek adaletten bahsetmen için.
O yaptığında görmezden gelip,ona tepki verildiğinde eleştirmek olmaz.
başbakan 76 milyon bir bütün olacağız diyor şimdi,işine gelmediği zaman da benim yüzde bilmem kaç halkım diyor.hangisine inanalım
Ben de aynen oyle yapiyorum nasıl davranırlarsq öyle muamele gosteriyorum.
Can Yücel'in bir lafı vardir bizim köyde diye başlayan gerisini forum kuralları gereği yazamam. Ama muhakkak bilirsiniz. Benimki de o hesap. Ne diyebilirim hırsızlığı milletin hakkını yemeği normal gören birine. Bu durum ahlaki açıdan eksikliktir tabiki buna tepki gösteririm. Karşıt görüşlü diye soylenmis bir söz degil.
Ama mesela gencizanin yazdığına da aynı tepkiyi verebilirdiniz zira verdiği örnekteki gibi kimse yok burada.
AAAAA, sayın başbakanım bizide halk olarak görmüş
Kandırmıyon dimi abla
Hiç inanasım gelmedi ya.:44:
Kendi çıkarı olmadan sadece partizanlıkla hırsızlığı aklayan paklayan savunan var ki onlar için zavallı kelimesi az kalır.
Ben de aynen oyle yapiyorum nasıl davranırlarsq öyle muamele gosteriyorum.
Can Yücel'in bir lafı vardir bizim köyde diye başlayan gerisini forum kuralları gereği yazamam. Ama muhakkak bilirsiniz. Benimki de o hesap. Ne diyebilirim hırsızlığı milletin hakkını yemeği normal gören birine. Bu durum ahlaki açıdan eksikliktir tabiki buna tepki gösteririm. Karşıt görüşlü diye soylenmis bir söz degil.
Ama mesela gencizanin yazdığına da aynı tepkiyi verebilirdiniz zira verdiği örnekteki gibi kimse da.
Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muhammed Mısır,"112 acil rüşvet skandalı" iddiası üzerine, görevinden istifa ettiğini bildirdi.
Mısır'ın avukatı Fatih Erdöl, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde çeşitli basın yayın organlarında ve internet sitelerinde "112 acil rüşvet skandalı" şeklinde haberler yayınlandığını, müvekkilinin "rüşvet alan kişi" olarak gösterilerek gerçekle ve habercilik ahlakıyla uyuşmayacak şekilde itham edildiğini savundu.
Olayla ilgili Mısır hakkında başlatılan herhangi bir soruşturma veya açılan bir dava olmadığını, aksine konuyla ilgili gerekli tahkikakın yapılmasının müvekkilinin kendi talebi olduğunu ifade eden Erdöl, "Müvekkilimiz tahkikatın daha sağlıklı yürüyebilmesi adına Sağlık Bakanlığı'ndaki Müsteşar Yardımcılığı görevinden istifa etmiştir" dedi.
NE OLMUŞTU?
Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan'ın eniştesi Oktay Ferşat'ın eniştesine ait olduğu ileri sürülen görüntüler sosyal medyada hızla yayılmıştı. Gizli çekim olduğu anlaşılan videoda Ferşat "Sağlık Bakanlığı benden 100 Bin TL rüşvet aldı" diyordu.
Odatv.com
Gecen gün de Akif Beki şike davası delilleri palavra çıktı dedi. Bakalim daha ne inciler duyacağız.Başbakan Erdoğan'ın Siyasi Başdanışmanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, 17 Aralık'ta yapılan rüşvet ve yolsuzluk operasyonundan sonra ilk kez Star Gazetesi'ndeki köşesinde bugün isim vermeden Gülen cemaatini hedef alan "Ellerinde nur mu var, topuz mu" başlıklı bir yazı yazdı.
Yazısında Gülen'in beddualı sözlerinin yer aldığı açıklamasına değinen Akdoğan, '' Başbakan Erdoğan kendisine her türlü hakareti, saygısızlığı ve bedduayı yapan kişilere karşı Biz Müslümana lanetle emrolunmuş bir toplum değiliz, biz Müslümanın hidayetinin artması için dua ederiz, laneti için değil diyerek bir erdem ve fazilet dersi verdi'' ifadelerini kullandı.
Akdoğan'ın yazısında vurgu yaptığı ilginç bir bölüm de vardı. Türk ordusuna kumpas kurulduğunu söyleyen Akdoğan, ''Kendi ülkesinin milli ordusuna, milli istihbaratına, milli bankasına, milletin gönlünde yer edinen sivil iktidarına kumpas kuranların bu ülkenin hayrına bir iş yapmış olmayacağını çok iyi bilir. Amaca ulaşmak için her yolu mübah görenlerin nasıl hastalıklı anlayışlar ürettiğini çok iyi bilir'' diye yazdı.
YAZININ TAMAMI
Radikal.
Çok komik ya,şimdi orduya kumpas kurulduğunu bile itiraf eder hale gelmişler.
partizanlıkla hırsızlığı aklayan, savunan demişsiniz. Bu sözünüz burada AKP ye sempati duyan herkese söylenmiş bir sözdür. Kimden bahsettiğinizi anlayamayız zira alıntı yapmamışsınız. daha öncede yazdım biz bir partiye sempati duyoruz diye yargı önünde kanıtlanmamış suçlarından ötürü onları aklmış mı oluyoruz? aklayıp zavallıdan aşağı bir mahluk mu oluyorz? sırf sempatimiz var diye .