• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 bakan neden hedef tahtasında?

[h=2]DANIŞTAY 10. Dairesi dört bakanı kabine dışı bırakan yargıda kriz yaratan Adli Kolluk Yönetmeliği’nin yürütmesini oy çokluğu ile durdurdu. Böylece, polisin amirine, savcının başsavcıya el koydukları olaylar, yakalanan kişiler ve alınan tedbirler hakkında derhal bilgi verme zorunluluğu da kalktı. Başbakan Erdoğan, Danıştay'ın kararı hakkında ''Gereği yapılır, yapıldığı zaman görürsünüz'' dedi.[/h]
Dantay Adli Kolluk Ynetmeliini durdurdu - Hrriyet GNDEM

Danıştaydan red zoruna mı gitti :ssz: Ama bildiğinizi okuyacaksınız hak hukuk gözetmeksizin.İfadesin de dediği gibi ''GEREĞİ YAPILIR,YAPILDIĞI ZAMAN GÖRÜRSÜNÜZ''.Resmen açık çek.Ama altta kalmaz ve yetinmez.Danıştaya gitmeden meclise sunulur diye de hemen jet bir taslak hazırlanır hemencik olur biter çözer RTE durumu.

Ya da danistay uyelerini de degistirir, yerine kendine tapan adamlarini koyar. Her zamanki taktigi... Turkiye'yi dunyanin maskarasi haline getiren taktik..

Bu tarz konusmalari sayesinde de tarihe en kabadayi basbakan olarak gececek..:1: Duyduguma gore bu tarz konusmasindan hoslanan kesimin oylarini aliyormus zaten.. Kendilerine yakistirdiklari tarz bu olsa gerek.. Ondan Ataturk'u sevmezler, nerde nasil konusacagini, oturup kalkmasini bilen efendi adam bunlara bir gomlek fazla gelir... Hatta bir gomlek demek az oldu, bin gomlek demek gerek..

bir yargı vardı karışmadık onuda alak bulak etti

[h=2]Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'nın Akhisar ilçesinde toplu açılış töreninde konuşma yaptığı sırada evinden ayakkabı kutusu göstererek protesto gerçekleştiren kadın gözaltına alındı.[/h]http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25467493.asp

Daha sonra koyun gibi bir toplum olmamızı istiyorlar sürü gibi olmamızı istiyorlar denilince vay efendim başbakanı destekleyenlere koyun dediniz hakaret ettiniz oluyoruz biz.Bu nedir peki?Bu kadın ne yaptı da gözalıtına alındı ?Bu kadın hakarette mi bulundu ? Bu kadın gidip tören alanında soyundu mu ? Bu kadın başbakanı hedef alan bir suikast mı düzenledi ? Balkonundan ayakkabı kutusu göstererek kendi fikirleri doğrultusunda en demokratik yöntemle protestosunu gösterdi.Nedir bu sindirme ? Nedir bu baskıcı uygulamalar? Ayrıca niye gocuna gitti bu protesto hayırdırrr? İleri demokrasi Türkiyesinde (bi gülesim geliyor ) var mı böyle bastırma politikası ??? (Cevap :Var)

Ayrıca ne basbakanın ne korumaların birini gözaltına alma yetkisi var ama işte ileri demokrasi Türkiyesinde bu da var !!! O değilde ablama yazık seni ev hanımlığı görevinden de alırlar bunlar...:31:Alırlar mı alırlar.

[h=2]Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'nın Akhisar ilçesinde toplu açılış töreninde konuşma yaptığı sırada evinden ayakkabı kutusu göstererek protesto gerçekleştiren kadın gözaltına alındı.[/h]http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25467493.asp

Daha sonra koyun gibi bir toplum olmamızı istiyorlar sürü gibi olmamızı istiyorlar denilince vay efendim başbakanı destekleyenlere koyun dediniz hakaret ettiniz oluyoruz biz.Bu nedir peki?Bu kadın ne yaptı da gözalıtına alındı ?Bu kadın hakarette mi bulundu ? Bu kadın gidip tören alanında soyundu mu ? Bu kadın başbakanı hedef alan bir suikast mı düzenledi ? Balkonundan ayakkabı kutusu göstererek kendi fikirleri doğrultusunda en demokratik yöntemle protestosunu gösterdi.Nedir bu sindirme ? Nedir bu baskıcı uygulamalar? Ayrıca niye gocuna gitti bu protesto hayırdırrr? İleri demokrasi Türkiyesinde (bi gülesim geliyor ) var mı böyle bastırma politikası ??? (Cevap :Var)

Ayrıca ne basbakanın ne korumaların birini gözaltına alma yetkisi var ama işte ileri demokrasi Türkiyesinde bu da var !!! O değilde ablama yazık seni ev hanımlığı görevinden de alırlar bunlar...:31:Alırlar mı alırlar.

Yaparlar valla hiç şaşırmam bende :20:

10 şüphelinin tutukluluğa itirazı reddedildi
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında tutuklanan 10 şüphelinin tutukluluğa itirazı reddedildi.

Soruşturma kapsamında eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler ve Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan’ın da aralarında bulunduğu 10 şüphelinin tutukluluğuna itiraz edilmişti. Şüphelilerin avukatları önce tutuklama kararını veren 25. Sulh Ceza Mahkemesi’nden kararını gözden geçirmesini istemişti. Talebi değerlendiren mahkeme verdiği tutuklama kararının yerinde olduğunu belirtti.

Bunun üzerine itiraz talepleri UYAP üzerinden İstanbul 14. Asliye Ceza Mahkemesi’ne gönderildi. Mahkeme, Barış Güler, Süleyman Aslan, Muacet Korkmaz, Emir Eroğlu, Umut Bayraktar, Ahmet Murat Öziş, Rüçhan Bayar, Özgür Özdemir, Mohammadsadegh Rastgar Shishehgarkhaneh, Hikmet Tuner hakkında mevcut delil durumu, suçların vasıf ve mahiyeti, kanundaki cezaların alt ve üst sınırı, teknik takip bilgileri ve diğer deliller dikkate alındığında kuvvetli suç şüphesi bulunduğu gerekçesiyle reddetti.
milliyet.

Ne o? Topiğe ilk geldiğimde sayfanın altı üye kaynıyordu, ne çabuk dağıldınız:51:
Şöyle göz ucuyla baktım sadece, yazın yazın, hakaret edin, aciz, zayıf, avuç yalayan...
Başka?

korkuyoruz senden:1::1:

Önce sunu söyleyeyim..
Varsa bir yolsuzluk yapan, Allah in gazabi üzerine olsun!

........................
Operasyon aslinda yeni degil, hani diyorlarya " 1 yillik 1,5 yillik arastirma" yalan inanmayin.
Bu operasyon icin dügmeye basilma tarihi 2008.
................................
Basta magdur edildik, fislendik, hakkimizi istiyoruz diye devlet kurumlarindan görev istediler Erdogan da verdi.
Devlet kurumlarindan atilmis insanlara iadeyi itibar zannediyordu.
.........................................
Yapilacak bu operasyondan haberleri oldugunu belli etmek icin 4 ay önceden " bakan ogullarinin adi yolsuzluga karisirsa" diye imalara gecildi.
............................................
ama Erdogan " ben bu adamlarin santajina tehdidine boyun egmem, uzlasmam" dedi.
...........................................
.
Bu arada IRan, Irak gibi ülkelerle yapilan petrol anlasmalari, Halkbank in dünya bankasi olma yolundaki ilerleyisi, ( Amerikan alman ve ingiliz bankalarinin böyle bir durumda zararlari milyar dolarca olacakti) Toki nin dis ülkelerdede atilima gecmesi, THY, 3 . havalani vb... vb... zaten cok can SIKIYORDU dis ülkelerde.
Alman disisleri bakaninin bundan 6 ay önce söyledigi bir söz vardi " daha ne kadar izleyecegiz Türkiye yi, ona muhtac olana kadar mi?"
Yani adam müdahale edelim diyor acikca:)

......................

Türkiye icin dua edin..
Cünkü Türkiye nin kaderini yaziyor birileri.....
.......................
Tüm bu yasananlar sonrasi su iki iddia cürüdü;
Yargi AKP nin elinde.
AKP cemaatin elinde.

.

Var bir yolsuzluk yapan. AKP. Şu anda yaşadığı da Allah'ın gazabı zaten. Malum Allah'ın sopası yok. :10:

Yazdıklarınızdan şu sonucu çıkardım ben: RTE, sınavlarla hak edene verilmesi gereken hukuka ait koltukları, kafasına göre önce cemaate dağıtmış. (Siz buna hiç hayret etmemişsiniz.)
Sonra beraber Ergenekon Balyoz gibi bir çok davada bu koltukları dağıttığı adamların yaptığı hukuka uygun olmayan işleri övmüş, bu adamlara "kahraman savcı" demiş. (Siz buna da hayret etmemişsiniz.)

Sonra atalarımızın meşhur sözü gerçeklemiş: Ayarını bozduğun kantar gün gelir seni de tartar.

Aaaa işte burda sizde bir hayret başlamış. :46:

Sonra Almanya'nın kıskançlığından falan bahsetmişsiniz. Hani en ufak, şöyle 100 euroluk falan bir faturada falan bakanların "onuru için" istifa ettiği ülkeyle, bakanın 700.000 liralık kol saatini hediye olarak alıp taktığı Türkiye'yi kıyaslamışsınız. :30:

Türkiye için dua ediyorum, deseniz yeterdi. Çünkü bir tek giriş ve bu cümlede mantık var. Diğerleri bir hırsıza mağduriyet üretmek için yazılmış.

E tabi ufakken başınız masaya çarptığında anneniz masayı dövünce, kafanıza aldığınız darbenin dış mihrak olan masadan kaynaklandığını düşünerek büyüyen bir milletiz sonuçta. :26:

Ne diyeyim, hakikaten kimse gerçekleri görmek istemeyenler kadar kör değil. :28:

Son düzenleme:
Var bir yolsuzluk yapan. AKP. Şu anda yaşadığı da Allah'ın gazabı zaten. Malum Allah'ın sopası yok. :10:

Yazdıklarınızdan şu sonucu çıkardım ben: RTE, sınavlarla hak edene verilmesi gereken hukuka ait koltukları, kafasına göre önce cemaate dağıtmış. (Siz buna hiç hayret etmemişsiniz.)
Sonra beraber Ergenekon Balyoz gibi bir çok davada bu koltukları dağıttığı adamların yaptığı hukuka uygun olmayan işleri övmüş, bu adamlara "kahraman savcı" demiş. (Siz buna da hayret etmemişsiniz.)

Sonra atalarımızın meşhur sözü gerçeklemiş: Ayarını bozduğun kantar gün gelir seni de tartar.

Sonra Almanya'nın kıskançlığından falan bahsetmişsiniz. Hani en ufak, şöyle 100 euroluk falan bir faturada falan bakanların "onuru için" istifa ettiği ülkeyle, bakanın 700.000 liralık kol saatini hediye olarak alıp taktığı Türkiye'yi kıyaslamışsınız. :30:

Türkiye için dua ediyorum, deseniz yeterdi. Çünkü bir tek giriş ve bu cümlede mantık var. Diğerleri bir hırsıza mağduriyet üretmek için yazılmış.

E tabi ufakken başınız masaya çarptığında anneniz masayı dövünce, kafanıza aldığınız darbenin dış mihrak olan masadan kaynaklandığını düşünerek büyüyen bir milletiz sonuçta. :26:

Ne diyeyim, hakikaten kimse gerçekleri görmek istemeyenler kadar kör değil. :28:

ahaha bu kısmı alıntılayıp bir de ben dikkat çekeyim istedim

ahaha bu kısmı alıntılayıp bir de ben dikkat çekeyim istedim

:) Hayır yani sakin bir insanım ama ne tarımda ne bilimde ne teknolojide, ne hayvancılıkta ülkede üretim yok. Eti pirinci ithal eder duruma gelmişiz ama birileri hala "ilerlediğimizi" düşünüyor. Hele Almanya'nın falan bizi kıskandığını düşünmek, akıl ziyanından başka ne?

Almanya olsa olsa Türkiye'nin haline bakıp, yahu tatil yapacağımız sayılı ülkelerdendi her yeri zevksiz inşaatlarla doldurdular, yeşil alanları yok ettiler diye üzülüyordur.

Takmışlar yolu kafaya, bir liralık yolu on liraya yaptırdı AKP diye geliştik zannediyorlar. Gördük işte nasıl yapılmış, ona beş öbürüne on milyon rüşvetle. Ayakkabı kutularındaki para gözlerinin içine girmiş hala gelişmemize yardımcı olan halk bank masalıyla körlüğe devam ediyorlar.

Bu adamların hırsız olduğunu anlamaları için n'olması lazım? Bizzat ceplerinden parayı çekerken yakalasalar, Allah için çalıyorlar diye inanan bir kitle işte.

Neymiş? Restoranına gelen kişiye ülkem için üzülüyorum demiş, öyle de yüce bir gönül. :26:

Dün bir AKP milletvekili, "RTE Allah'ın tüm sıfatlarını üzerinde toplamış" dedi, alooooo? Savunduğunuz adamlar bu kadar boş bu kadar cahil, bu kadar din iman tüccarı.

Sizse iki Allah bi bismillah duyunca ne hırsızlılığı görüyorsunuz ne yolsuzluğu. Allah'ın gazabı yolsuzun üstüne olsun. diye başlamış ama ne yolsuzluğu göresi var ne hırsızlığı.

:46::46::46:

:46::46::46:

:) Hayır yani sakin bir insanım ama ne tarımda ne bilimde ne teknolojide, ne hayvancılıkta ülkede üretim yok. Eti pirinci ithal eder duruma gelmişiz ama birileri hala "ilerlediğimizi" düşünüyor. Hele Almanya'nın falan bizi kıskandığını düşünmek, akıl ziyanından başka ne?

Almanya olsa olsa Türkiye'nin haline bakıp, yahu tatil yapacağımız sayılı ülkelerdendi her yeri zevksiz inşaatlarla doldurdular, yeşil alanları yok ettiler diye üzülüyordur.

Takmışlar yolu kafaya, bir liralık yolu on liraya yaptırdı AKP diye geliştik zannediyorlar. Gördük işte nasıl yapılmış, ona beş öbürüne on milyon rüşvetle. Ayakkabı kutularındaki para gözlerinin içine girmiş hala gelişmemize yardımcı olan halk bank masalıyla körlüğe devam ediyorlar.

Bu adamların hırsız olduğunu anlamaları için n'olması lazım? Bizzat ceplerinden parayı çekerken yakalasalar, Allah için çalıyorlar diye inanan bir kitle işte.

Neymiş? Restoranına gelen kişiye ülkem için üzülüyorum demiş, öyle de yüce bir gönül. :26:

Dün bir AKP milletvekili, "RTE Allah'ın tüm sıfatlarını üzerinde toplamış" dedi, alooooo? Savunduğunuz adamlar bu kadar boş bu kadar cahil, bu kadar din iman tüccarı.

Sizse iki Allah bi bismillah duyunca ne hırsızlılığı görüyorsunuz ne yolsuzluğu. Allah'ın gazabı yolsuzun üstüne olsun. diye başlamış ama ne yolsuzluğu göresi var ne hırsızlığı.

katılıyorum katılıyorum katılıyorum:46:

dediğin gibi, cebinden para çalsa allah için der kendi verir ülkemin insanları.:52:

ayrıca bu insanlar sakin insanları bile çileden çıkarırlar.:47:

Back