- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hırsızlık yapmayı normal görenide okuduk burada...Kendi çıkarı olmadan sadece partizanlıkla hırsızlığı aklayan paklayan savunan var ki onlar için zavallı kelimesi az kalır.
Erdoğan Bayraktar, başbakan'ın istifasını isteyen ilk akp'li olarak tarihe geçer.
Hırsızlık yapmayı normal görenide okuduk burada...
çok değil bir kaç sayfa geride...
Zira birileri yolsuzluk dosyalari arasinda cebellesirken, hükümete karsi bir tuzak olmasina ragmen, görevden almak her kisinin harci degil:))
Bu arada " amannn cözülüyorlar, ahanda bakan böyle demis" diye sevinc cigliklari oluyor:) Gercekten cok komik be ya:)
Daha düne kadar Bakan Bayraktar icin " sadakaci, kanser hastasina sadaka verdi" diye hakaretler yagdiranlar bakiyorum Bayraktari bile sahiplenmis:))
Allah insani bu kadar caresiz yapmasin yazik..
Biz yine Bayraktara sahip cikariz cünkü hakkindaki iddialar ispatlanmadigi sürece masumdur!!
60 sayfalik yolsuzluk dosyasi olan sarigül ü destekleyen.
Anayasa mahkemesinden KESINLESMIS yolsuzlugu nedeni ile ceza lan CHP yi basimiza temiz parti ilan eden.
Hakkinda YOLSUZLUK yaptigi icin mahkeme karari olan Muarrem Ince nin sözlerini alkislayan.
Ve partizanlik icin KESINLESMIS ve CEZA alinmis yolsuzluklari bile aklayan kisilerde zavalliligin DIBINE vurmus olmali:)))
Bir iddia icin bile 4 bakani görevden alan BASBAKAN i kutluyorum.
Zira birileri yolsuzluk dosyalari arasinda cebellesirken, hükümete karsi bir tuzak olmasina ragmen, görevden almak her kisinin harci degil:))
Bu arada " amannn cözülüyorlar, ahanda bakan böyle demis" diye sevinc cigliklari oluyor:) Gercekten cok komik be ya:)
Daha düne kadar Bakan Bayraktar icin " sadakaci, kanser hastasina sadaka verdi" diye hakaretler yagdiranlar bakiyorum Bayraktari bile sahiplenmis:))
Allah insani bu kadar caresiz yapmasin yazik..
Biz yine Bayraktara sahip cikariz cünkü hakkindaki iddialar ispatlanmadigi sürece masumdur!!
weis içine 80 yaşındaki alzheimerlı anneanne kaçmış gibi, eski olayları ısıstıp ısıtıp yazıyon.
Kendi çıkarı olmadan sadece partizanlıkla hırsızlığı aklayan paklayan savunan var ki onlar için zavallı kelimesi az kalır.
basbakan konuşma yapıyor açın bidinleyin belki bişiler öğrenirsiniz
Burada yazılanları okumadınız sanırım çalışıyor hizmet ediyor o zaman yesin diyen biri zavallıdan da acizdir benim gözümde kusura bakmayın.biz ne emniyet gücüyüz ne dedektif . sizin gibi bizde basından gördüklerimizle hareket ediyoruz. ama bakış açılarımız farklı. bu farklı bakış açısından ötürü karşıt görüşte yer alan insanları zavallıdan da aciz diye nitelemek arızalı bir bakış açısı. Siyaset türlü oyunların döndüğü bir manevra alanı. ortaya bu kadar büyük bir bomba atılırsa tesiri de elbette o kadar büyük olacaktır. ak koyun kara koyun işte en çok böyle zamnalrda belli olur.
weis içine 80 yaşındaki alzheimerlı anneanne kaçmış gibi, eski olayları ısıstıp ısıtıp yazıyon.
Çırpınıp durması da ayrı eğlence kaynağı. Hele dün yazdıkları epey güldürdü beni.
Hırsızlık gibi mi ?
Burada yazılanları okumadınız sanırım çalışıyor hizmet ediyor o zaman yesin diyen biri zavallıdan da acizdir benim gözümde kusura bakmayın.