• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 bakan neden hedef tahtasında?

bu ülkeye makarna yerine omega dapıtılmalı demişti Chees :)
bugün geçmişin kalıntıları üzerinde yükselir bugünü anlamk için geçmişe bakmak lazım. arada eski tarihli makale ve gazete başlıklarını okyun ne demek istediğimi anlarsınız. bazen bu yolla herşey cuk diye yerine oturur

Işine gelenlere degil hepsine bakmak gerekiyor. Ayrıca omegayı size tavsiye ediyorum biz balıktan fazlasıyla alıyoruz.

Arkadaslar Israil gene yapti yapicagini ,Bakan Bayraktarin "sorusturma dosyasinda var olan ve onaylanan imar planlarinin buyuk bir bolumu Sayin Basbakanin talimatiyla yapildi ,Basbakanin da istifa etmesi lazim" diye konusma yapmasi sagladi.

bugün yolsuzluk için ahlanıp vahlanan "hakkımı helal etmiyorum" diye dövünen, ama aslında içten içe " inşallah yolsuzluk vardır,belki bu sebeple hükümet düşer"ümidi taşıyan zavallı insanlar var weiss :ssz:

biz ne emniyet gücüyüz ne dedektif . sizin gibi bizde basından gördüklerimizle hareket ediyoruz. ama bakış açılarımız farklı. bu farklı bakış açısından ötürü karşıt görüşte yer alan insanları zavallıdan da aciz diye nitelemek arızalı bir bakış açısı. Siyaset türlü oyunların döndüğü bir manevra alanı. ortaya bu kadar büyük bir bomba atılırsa tesiri de elbette o kadar büyük olacaktır. ak koyun kara koyun işte en çok böyle zamnalrda belli olur.

Konu karşı tarafı eleştirmek olduğunda nede çabuk celalleniyoruz,hemen tepkimizi koyuyoruz değil mi dadlu?
O mesajın yazılma sebebinin yukardaki mesaj olduğunu görmezden gelebiliyoruz,nede olsa onunla hemfikir olduğunuz için o haklı??:34:

herşey komplo da o paralar ne,neden o paralar hakkında hiç bir açıklama yok,akla yatkın:34:

Işine gelenlere degil hepsine bakmak gerekiyor. Ayrıca omegayı size tavsiye ediyorum biz balıktan fazlasıyla alıyoruz.

evet adil bir bakış açısı için ayırt etmemk lazım geliyor. Cumhuriyet tarihine komple bir göz atmak lazım. Ne tesadüf bizde en hafta bir yeriz balık ama mesele akşamları ne yediğimiz meselesinden daha ciddi........

$1506742_487772404660601_1762643560_n.jpg

gözümüz aydın:53:

Varsa bi yollsuzluk başbakan ne dedi ...BABAMIN OĞLU OLSA TANIMAM DEDİ.Başbakan bunu dedikten sonra gerisi umrumda değil .Başbakan bu zaman kadar neyin sözünü verdide yapmadı.Ama bazılarının zoruna gidiyor.Ayrıca henüz yargıda hiç bişi belli değil.Üstelik bsksnlar istifa ettti .CHP birzamanlar yaptığı yolsuzluklar yüzünden sarıgülü ihraç edip şimdilerde partiye geri alma yüzsüzlüğünü yapıyor buna gıkınız çıkmıyor .keşke bunada itiraz etseydinizde bizde iyi niyetinizden şüphe etmeseydik

evet adil bir bakış açısı için ayırt etmemk lazım geliyor. Cumhuriyet tarihine komple bir göz atmak lazım. Ne tesadüf bizde en hafta bir yeriz balık ama mesele akşamları ne yediğimiz meselesinden daha ciddi........

Evet mesele komplo Israil'in oyunu diye gecistirilemeyecek kadar ciddi.

Emredersiniz efendim başka bi arzunuz. Üstünüze alınmazsınız olur biter.
estağfirullah, bir rica yalnızca. hapşururken dirseğimizi ağzımıza götürelim, der gibi bir rica

Konu karşı tarafı eleştirmek olduğunda nede çabuk celalleniyoruz,hemen tepkimizi koyuyoruz değil mi dadlu?
O mesajın yazılma sebebinin yukardaki mesaj olduğunu görmezden gelebiliyoruz,nede olsa onunla hemfikir olduğunuz için o haklı??:34:
etki tepki meselesi Parkon. en azından burada konuşuyoruz, burada kalıyor. eleştirilermi farklı alanlara taşımıyorum. Bizde böyle :31:
Hakaret degil durum tespiti.

size göre bu kadar basitse başka bir söze gerek kalmıyor. nasıl davranırsanız öyle muamale görmeye layıksınız o zaman. neticede basit bir durum tespiti olur biter.....

ben şu şu partiye oy verenler zavallı,balık hafızalı,cahil vs.mi demişim ? oysa burada hergün akp.ye oy verenlere saydırılıyor,kim veriyor size bu hakkı ?
yolsuzluğa vahlanıp içten içe sevinenlerden bahsetmişim,sizdece böyle düşünen bir kişi zavallı değilmidir ? ben herkes tarafından zavallı kabul edileceklerden bahsetmişken,siz sizinle aynı fikirde olmayanları kastediyorsunuz,fark bu :34:

hirsizligin israil isi komplo oldugunu soyleyen arkadaslara 2 sorum var .lutfen cevaplarmisiniz?
1.soru Ergenekon davasinda alkis tutulan savci neden gorevden alindi?
2.soru gezi olaylarinda kahramanlik destani yazan polisler ,emniyet mudurleri ve Huseyin Capkin neden gorevden alindi?neden 400 polisin yeri degisti?

başbakan 76 milyon bir bütün olacağız diyor şimdi,işine gelmediği zaman da benim yüzde bilmem kaç halkım diyor.hangisine inanalım:27:

Back