ayrıca Med kimsenin Atatürk'le bir düşmanlığı yok. Bir insan hatalarıyla da sevilebilir. O insanı sevmek için illa melek gibi olması gerekmez. Netice de ahirete intikal etmiş bir insan yaşasa belki kendi kendine yaptığı hataları farkedip üzülecek birisinin hatalarını görmezden gelip, ilahlaştırmanın ne o insana ne o insanın ideolojisine yararı olur. asıl yarar o insanın emanetinin eksik yönlerini tamamlayarak, içinde bulunan çağa uyumunu sağlayarak, hatalarını izole ederek daha da sahiplenmek ve yüceltmektir. Aramazdaki Atatürk sevgisinin en büyük farkı bu işte.
Yooo sizinle aynı fikirdeyim zavallidir ama burada o dediğiniz türde yazan görmedim. Bakın hırsızlıgi kabul gören de zavallı degil midir? Bakın bi kaç sayfa geride var oysaki keske gözle görülür örnekler userinden gitsek.
ayrıca Med kimsenin Atatürk'le bir düşmanlığı yok. Bir insan hatalarıyla da sevilebilir. O insanı sevmek için illa melek gibi olması gerekmez. Netice de ahirete intikal etmiş bir insan yaşasa belki kendi kendine yaptığı hataları farkedip üzülecek birisinin hatalarını görmezden gelip, ilahlaştırmanın ne o insana ne o insanın ideolojisine yararı olur. asıl yarar o insanın emanetinin eksik yönlerini tamamlayarak, içinde bulunan çağa uyumunu sağlayarak, hatalarını izole ederek daha da sahiplenmek ve yüceltmektir. Aramazdaki Atatürk sevgisinin en büyük farkı bu işte.
burada dediğim türde yazan görmediyseniz mesajıma karşılık vermenizede gerek yoktu.sanırım siz demiştiniz,üzerize alınmassınız olur biter diye
hırsızlığı yargı tarafından "kesinleşmiş"leri kabul görenler kesinlikle zavallıdır haklısınız
onunda hataları olduğunu söylemek dert mi oluyor?Yo yo yo..Aramızdan bazılarının Atatürk, ilke ve devrimleriyle büyük derdi var
Ayrıca "ilahlaştırmak" yanlış bir tanımlama olmuş..Türkiye Cumhuriyetinin tek lideri ve kurucusunun, Türkler için ömrü boyunca savaşmış bir askerin, bu ülkeyi emperyalistlere altın tepside sunan iktidar lideri kadar ilahlaştırılmadığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
peki neden devamlı eleştiri içindeler bu kişiler. neden hiç yaptığı güzel şeylerden bahsetmezler..
ayrıca burada Atatürkü ilahlaştıran tek bir kişi gösteremezsin bana.
güya hırsızları destekleyenleri yazmakta içten içe sevinenleri yok etmiyor canım söyleyeyim dedim
ben seviniyorum allah allah ne var bunda? yolsuzluklar ortaya çıktı diye üzülelim mi? zaten bilinen şeylerdi umarım her pislikleri ortaya çıkar asıl yolsuzluğu kollamak zavallılıktır
ben "inşallah yolsuzluk vardır" diye sevinenlerden bahsetmiştim, sizde bu sebeple sevinenlerdenseniz bişey diyemeyeceğim
yedikleri de senin benim onun parası, zehir zıkkım olsun inşAllah... :))) ve doğru anlıyorsunuz maalesef...
Vali Hüseyin Mutlu, Emniyet Müdürü Selami Altınok ve Mali Şube Müdürü hakkında soruşturma başlatıldığı iddia edildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 30 kişinin gözaltına alınacağı operasyonu, şüphelilere haber verdikleri ve soruşturmayı sızdırdıkları gerekçesiyle Vali Hüseyin Mutlu, Emniyet Müdürü Selami Altınok ve Mali Şube Müdürü hakkında soruşturma başlattı.
gercekgundemin edindiği bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılığı, yaklaşık 30 kişiyi kapsayan soruşturmaya ilişkin olarak sabah 11.00′de düğmeye bastı. Operasyonda gözaltına alınacak kişilerin isimleri polise gönderilmesine rağmen, operasyon başlamadı. Savcılık bunun üzerine, Emniyet Müdürlüğünü uyardı ve operasyonun başlamıs için talimat verdi.
Saat 15.50′de ise Savcılık Vali, Emniyet Müdürü ve Mali Şube hakkında soruşturma başlattı. Operasyonun, TMK 10 ve TMK 8. maddeden başlatıldığı öğrenildi. Bu maddelerin, terönün finansmanını kapsadığı biliniyor. Gözaltına alınacak olan kişilerin, Yasin El Kadıya mali destek sağladığı iddia ediliyor.
Sözcü.
60 sayfalik yolsuzluk dosyasi olan sarigül ü destekleyen.
Anayasa mahkemesinden KESINLESMIS yolsuzlugu nedeni ile ceza lan CHP yi basimiza temiz parti ilan eden.
Hakkinda YOLSUZLUK yaptigi icin mahkeme karari olan Muarrem Ince nin sözlerini alkislayan.
Ve partizanlik icin KESINLESMIS ve CEZA alinmis yolsuzluklari bile aklayan kisilerde zavalliligin DIBINE vurmus olmali:)))
Bir iddia icin bile 4 bakani görevden alan BASBAKAN i kutluyorum.
Zira birileri yolsuzluk dosyalari arasinda cebellesirken, hükümete karsi bir tuzak olmasina ragmen, görevden almak her kisinin harci degil:))
Bu arada " amannn cözülüyorlar, ahanda bakan böyle demis" diye sevinc cigliklari oluyor:) Gercekten cok komik be ya:)
Daha düne kadar Bakan Bayraktar icin " sadakaci, kanser hastasina sadaka verdi" diye hakaretler yagdiranlar bakiyorum Bayraktari bile sahiplenmis:))
Allah insani bu kadar caresiz yapmasin yazik..
Biz yine Bayraktara sahip cikariz cünkü hakkindaki iddialar ispatlanmadigi sürece masumdur!!
kim soyulmak için inşallah der dua eder nasıl bir mantık! cümlenin saçmalığına bakarmısın bunu düşünmek için çok mu çaba sarfettin
Ceza alınmış kişileri burada aklayan yok.
Ceza almış zaten nasıl aklanacak hayret bir şey
Her cümlende bir hakaret etmek için zaman kollamışsın resmen.
Burada ciddi kanıtlarla yolsuzluklar konuşuluyor ne çıkarın var da bu kadar savunmaya geçmişsin? Ona bakma buna bak
diye dilinden chp düşmüyor halbuki burada bir tane bile chp sempatizanı görmedim. Ama ayakkabı kutusu sempatizanları var.
Hakkındaki iddialar ispatlanmadığı halde tutuklu yargılanarak hapiste yılları tükenmiş onlarca insan için de masum olduğu düşünebilseydin keşke!
Ama bunu beklemiyorum, ettiğin hakaretlerden samimiyetsizliğin ve daha söyleyemeyeceğim durumların içinde olduğunu gösteriyor zira .
işte bende onu diyorum nasıl bir mantık,nasıl bir nefretse artık,akp.gitsinde herşeye razıyım durumuna gelinmiş artık
işte bende onu diyorum nasıl bir mantık,nasıl bir nefretse artık,akp.gitsinde herşeye razıyım durumuna gelinmiş artık
Genciza;
Ümit edilen o ama malesef yine avuclarini yalayacaklar:)
Bazi ortam germek icin yalan haber yapan ve bir operasyon daha olacak diye asbaragas haber yapan kisileri bile ciddiye alanlar var:))
Ortam germek icin yalan haber o yalan haber:)) Allah im zaytung haberlerinide ciddiye aliyorlarmidir acaba diye merak etmeye basladim:))
Merak etmeyin varsa bir yolsuzluk yapan geregi yapilacak, mahkeme karari bekleniyor!
Bu arada genciza; öyle bir ters tepecek ki bu yapilanlar, akillar duracak:) Az önce biriyle konustum inanamadim.
Hüseyin Gülerce ( cemaat mensubu zaman gazetesi yöneticisi) de haberi almis olmaliki simdi aciklama yapiyor " oyum kesinlikle AKP ye" diye:))
Az bekleyin az bekleyin...
Genciza;
Ümit edilen o ama malesef yine avuclarini yalayacaklar:)
Bazi ortam germek icin yalan haber yapan ve bir operasyon daha olacak diye asbaragas haber yapan kisileri bile ciddiye alanlar var:))
Ortam germek icin yalan haber o yalan haber:)) Allah im zaytung haberlerinide ciddiye aliyorlarmidir acaba diye merak etmeye basladim:))
Merak etmeyin varsa bir yolsuzluk yapan geregi yapilacak, mahkeme karari bekleniyor!
Bu arada genciza; öyle bir ters tepecek ki bu yapilanlar, akillar duracak:) Az önce biriyle konustum inanamadim.
Hüseyin Gülerce ( cemaat mensubu zaman gazetesi yöneticisi) de haberi almis olmaliki simdi aciklama yapiyor " oyum kesinlikle AKP ye" diye:))
Az bekleyin az bekleyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?