alıntı yapın o zaman hanımefendi. bir kişi için burada nefes tüketen o kadar kişiye hakaret etmeyin. bizde lafı kime attığınızı bilelim
bu ülkeye makarna yerine omega dapıtılmalı demişti Chees :)
bugün geçmişin kalıntıları üzerinde yükselir bugünü anlamk için geçmişe bakmak lazım. arada eski tarihli makale ve gazete başlıklarını okyun ne demek istediğimi anlarsınız. bazen bu yolla herşey cuk diye yerine oturur
sanırım son haberlerden haberiniz yok. memleket zimbabwemi..yok canım onu öğrenmek için kemal kılaçtaroğlunu dinlemelisin
abdullah gül, hükümeti fesh eder hacı, demedi demeyin...
alıntı yapın o zaman hanımefendi. bir kişi için burada nefes tüketen o kadar kişiye hakaret etmeyin. bizde lafı kime attığınızı bilelim
karşınızdaki partilerin güya yaptığı yolsuzlukları yazmak,olanı yok etmiyor.
tekrarlayım dedim de..
bugün yolsuzluk için ahlanıp vahlanan "hakkımı helal etmiyorum" diye dövünen, ama aslında içten içe " inşallah yolsuzluk vardır,belki bu sebeple hükümet düşer"ümidi taşıyan zavallı insanlar var weiss
biz ne emniyet gücüyüz ne dedektif . sizin gibi bizde basından gördüklerimizle hareket ediyoruz. ama bakış açılarımız farklı. bu farklı bakış açısından ötürü karşıt görüşte yer alan insanları zavallıdan da aciz diye nitelemek arızalı bir bakış açısı. Siyaset türlü oyunların döndüğü bir manevra alanı. ortaya bu kadar büyük bir bomba atılırsa tesiri de elbette o kadar büyük olacaktır. ak koyun kara koyun işte en çok böyle zamnalrda belli olur.
hoş hakaretin mazereti yoktur..........
Işine gelenlere degil hepsine bakmak gerekiyor. Ayrıca omegayı size tavsiye ediyorum biz balıktan fazlasıyla alıyoruz.
yok canım onu öğrenmek için kemal kılaçtaroğlunu dinlemelisin
evet adil bir bakış açısı için ayırt etmemk lazım geliyor. Cumhuriyet tarihine komple bir göz atmak lazım. Ne tesadüf bizde en hafta bir yeriz balık ama mesele akşamları ne yediğimiz meselesinden daha ciddi........
estağfirullah, bir rica yalnızca. hapşururken dirseğimizi ağzımıza götürelim, der gibi bir ricaEmredersiniz efendim başka bi arzunuz. Üstünüze alınmazsınız olur biter.
etki tepki meselesi Parkon. en azından burada konuşuyoruz, burada kalıyor. eleştirilermi farklı alanlara taşımıyorum. Bizde böyleKonu karşı tarafı eleştirmek olduğunda nede çabuk celalleniyoruz,hemen tepkimizi koyuyoruz değil mi dadlu?
O mesajın yazılma sebebinin yukardaki mesaj olduğunu görmezden gelebiliyoruz,nede olsa onunla hemfikir olduğunuz için o haklı??
Hakaret degil durum tespiti.
Evet mesele komplo Israil'in oyunu diye gecistirilemeyecek kadar ciddi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?