• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 bakan neden hedef tahtasında?

ayrıca Med kimsenin Atatürk'le bir düşmanlığı yok. Bir insan hatalarıyla da sevilebilir. O insanı sevmek için illa melek gibi olması gerekmez. Netice de ahirete intikal etmiş bir insan yaşasa belki kendi kendine yaptığı hataları farkedip üzülecek birisinin hatalarını görmezden gelip, ilahlaştırmanın ne o insana ne o insanın ideolojisine yararı olur. asıl yarar o insanın emanetinin eksik yönlerini tamamlayarak, içinde bulunan çağa uyumunu sağlayarak, hatalarını izole ederek daha da sahiplenmek ve yüceltmektir. Aramazdaki Atatürk sevgisinin en büyük farkı bu işte.

Yo yo yo..Aramızdan bazılarının Atatürk, ilke ve devrimleriyle büyük derdi var:ssz:

Ayrıca "ilahlaştırmak" yanlış bir tanımlama olmuş..Türkiye Cumhuriyetinin tek lideri ve kurucusunun, Türkler için ömrü boyunca savaşmış bir askerin, bu ülkeyi emperyalistlere altın tepside sunan iktidar lideri kadar ilahlaştırılmadığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yooo sizinle aynı fikirdeyim zavallidir ama burada o dediğiniz türde yazan görmedim. Bakın hırsızlıgi kabul gören de zavallı degil midir? Bakın bi kaç sayfa geride var oysaki keske gözle görülür örnekler userinden gitsek.

burada dediğim türde yazan görmediyseniz mesajıma karşılık vermenizede gerek yoktu.sanırım siz demiştiniz,üzerize alınmassınız olur biter diye :34:
hırsızlığı yargı tarafından "kesinleşmiş"leri kabul görenler kesinlikle zavallıdır haklısınız :ssz:

ayrıca Med kimsenin Atatürk'le bir düşmanlığı yok. Bir insan hatalarıyla da sevilebilir. O insanı sevmek için illa melek gibi olması gerekmez. Netice de ahirete intikal etmiş bir insan yaşasa belki kendi kendine yaptığı hataları farkedip üzülecek birisinin hatalarını görmezden gelip, ilahlaştırmanın ne o insana ne o insanın ideolojisine yararı olur. asıl yarar o insanın emanetinin eksik yönlerini tamamlayarak, içinde bulunan çağa uyumunu sağlayarak, hatalarını izole ederek daha da sahiplenmek ve yüceltmektir. Aramazdaki Atatürk sevgisinin en büyük farkı bu işte.

peki neden devamlı eleştiri içindeler bu kişiler. neden hiç yaptığı güzel şeylerden bahsetmezler..
ayrıca burada Atatürkü ilahlaştıran tek bir kişi gösteremezsin bana.

burada dediğim türde yazan görmediyseniz mesajıma karşılık vermenizede gerek yoktu.sanırım siz demiştiniz,üzerize alınmassınız olur biter diye :34:
hırsızlığı yargı tarafından "kesinleşmiş"leri kabul görenler kesinlikle zavallıdır haklısınız :ssz:

Sizin mesajınıza karşılık verdigimi sanmıyorum hayalnizde görmüş olmayasınız. Parkon'un yazdığı mesaja karşılıktı benim mesajım.Verilen tepki uzerine sizin mesajınızı örnek gösterdim yalnizca.

Önceki sayfaları da okumamaniz benim problemim degil. Okusaydiniz kesinlesmesiyle alakası olmadığını görürdünüz.

Yo yo yo..Aramızdan bazılarının Atatürk, ilke ve devrimleriyle büyük derdi var:ssz:

Ayrıca "ilahlaştırmak" yanlış bir tanımlama olmuş..Türkiye Cumhuriyetinin tek lideri ve kurucusunun, Türkler için ömrü boyunca savaşmış bir askerin, bu ülkeyi emperyalistlere altın tepside sunan iktidar lideri kadar ilahlaştırılmadığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
onunda hataları olduğunu söylemek dert mi oluyor?
benden alıntı yaptığın için kendi adıma söyleyim. Erdoğan'ı ne kadar eleştirdiğim ortada.
peki neden devamlı eleştiri içindeler bu kişiler. neden hiç yaptığı güzel şeylerden bahsetmezler..
ayrıca burada Atatürkü ilahlaştıran tek bir kişi gösteremezsin bana.

bi insanı hatalarından tamamen sıyırıp hata ve tek yanlış yapmamıştır demek nedir? İlla tapıyorum ona demek mi lazım?

ikinizden de özür dileyerek Atatürk mevzuunu kendi adıma kapatmak istiyorum. Zaten herkesin yeterince hassas olduğu bir dönemde zatı muhteremin isminin yeterince haksız muameleyle yıpratılmaması gerektiğini düşünüyorum.
hayırlı akşamlar

güya hırsızları destekleyenleri yazmakta içten içe sevinenleri yok etmiyor canım söyleyeyim dedim :34:

ben seviniyorum allah allah ne var bunda? yolsuzluklar ortaya çıktı diye üzülelim mi? zaten bilinen şeylerdi umarım her pislikleri ortaya çıkar asıl yolsuzluğu kollamak zavallılıktır

bu büyük insanın adını bir daha bu şekilde kimse ağzına almazsa çok sevinirim.
çünkü bu konuda onun yeri yok. olamazda..ona son derece ters olayların olduğu konuda hemde..
ve lütfen kimse de üstü kapalı ithamlarda bulunmasın abuk sabuk örneklerle.. rica edeceğim..
..

Son düzenleme:
ben seviniyorum allah allah ne var bunda? yolsuzluklar ortaya çıktı diye üzülelim mi? zaten bilinen şeylerdi umarım her pislikleri ortaya çıkar asıl yolsuzluğu kollamak zavallılıktır

ben "inşallah yolsuzluk vardır" diye sevinenlerden bahsetmiştim, sizde bu sebeple sevinenlerdenseniz bişey diyemeyeceğim:ssz:

ben "inşallah yolsuzluk vardır" diye sevinenlerden bahsetmiştim, sizde bu sebeple sevinenlerdenseniz bişey diyemeyeceğim:ssz:

kim soyulmak için inşallah der dua eder nasıl bir mantık! cümlenin saçmalığına bakarmısın bunu düşünmek için çok mu çaba sarfettin

yedikleri de senin benim onun parası, zehir zıkkım olsun inşAllah... :))) ve doğru anlıyorsunuz maalesef... :51:

''Hesaba göre cukka yapılan para nüfusa bölündüğünde herkesin 3221 tl' si çalınmış.'' deniyor, ne güzel değil mi :97:

Vali Hüseyin Mutlu, Emniyet Müdürü Selami Altınok ve Mali Şube Müdürü hakkında soruşturma başlatıldığı iddia edildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 30 kişinin gözaltına alınacağı operasyonu, şüphelilere haber verdikleri ve soruşturmayı sızdırdıkları gerekçesiyle Vali Hüseyin Mutlu, Emniyet Müdürü Selami Altınok ve Mali Şube Müdürü hakkında soruşturma başlattı.
gercekgundem’in edindiği bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılığı, yaklaşık 30 kişiyi kapsayan soruşturmaya ilişkin olarak sabah 11.00′de düğmeye bastı. Operasyonda gözaltına alınacak kişilerin isimleri polise gönderilmesine rağmen, operasyon başlamadı. Savcılık bunun üzerine, Emniyet Müdürlüğü’nü uyardı ve operasyonun başlamıs için talimat verdi.
Saat 15.50′de ise Savcılık Vali, Emniyet Müdürü ve Mali Şube hakkında soruşturma başlattı. Operasyonun, TMK 10 ve TMK 8. maddeden başlatıldığı öğrenildi. Bu maddelerin, ”terönün finansmanı”nı kapsadığı biliniyor. Gözaltına alınacak olan kişilerin, Yasin El Kadı’ya mali destek sağladığı iddia ediliyor.
Sözcü.

Bir arkadaş 2-3 gün içinde neyin ne olduğu çıkacak demişti CIA ajanı edasıyla:27:

Çıkacak dediği gerçekler bunlar mıydı acep:44:

:) onlar iktidar oluyor ya da muhalefet oluyor ama biz asla millet olamıyoruz.
Onların bizim için çalışmaları lazımken halk onlar için çalışır duruma gelmiş :D
İktidarda kimlerin olduğu çok da önemli değil aslında bizim halk olarak ne yaptığımız önemli.
Haksızlıklara,yolsuzluklara,hukuksuzluklara, hırsızlıklara sessiz kaldığımız için onlarda istedikleri gibi hüküm sürerler elbet bu tavizi onlara biz veriyoruz. Bir ülkenin vatandaşları olarak hep bir ağızdan haykırmalıyız.

60 sayfalik yolsuzluk dosyasi olan sarigül ü destekleyen.
Anayasa mahkemesinden KESINLESMIS yolsuzlugu nedeni ile ceza lan CHP yi basimiza temiz parti ilan eden.
Hakkinda YOLSUZLUK yaptigi icin mahkeme karari olan Muarrem Ince nin sözlerini alkislayan.
Ve partizanlik icin KESINLESMIS ve CEZA alinmis yolsuzluklari bile aklayan kisilerde zavalliligin DIBINE vurmus olmali:)))

Bir iddia icin bile 4 bakani görevden alan BASBAKAN i kutluyorum.
Zira birileri yolsuzluk dosyalari arasinda cebellesirken, hükümete karsi bir tuzak olmasina ragmen, görevden almak her kisinin harci degil:))

Bu arada " amannn cözülüyorlar, ahanda bakan böyle demis" diye sevinc cigliklari oluyor:) Gercekten cok komik be ya:)
Daha düne kadar Bakan Bayraktar icin " sadakaci, kanser hastasina sadaka verdi" diye hakaretler yagdiranlar bakiyorum Bayraktari bile sahiplenmis:))
Allah insani bu kadar caresiz yapmasin yazik..

Biz yine Bayraktara sahip cikariz cünkü hakkindaki iddialar ispatlanmadigi sürece masumdur!!

Ceza alınmış kişileri burada aklayan yok.

Ceza almış zaten nasıl aklanacak hayret bir şey

Her cümlende bir hakaret etmek için zaman kollamışsın resmen.

Burada ciddi kanıtlarla yolsuzluklar konuşuluyor ne çıkarın var da bu kadar savunmaya geçmişsin? Ona bakma buna bak

diye dilinden chp düşmüyor halbuki burada bir tane bile chp sempatizanı görmedim. Ama ayakkabı kutusu sempatizanları var.

Hakkındaki iddialar ispatlanmadığı halde tutuklu yargılanarak hapiste yılları tükenmiş onlarca insan için de masum olduğu düşünebilseydin keşke!

Ama bunu beklemiyorum, ettiğin hakaretlerden samimiyetsizliğin ve daha söyleyemeyeceğim durumların içinde olduğunu gösteriyor zira….

kim soyulmak için inşallah der dua eder nasıl bir mantık! cümlenin saçmalığına bakarmısın bunu düşünmek için çok mu çaba sarfettin

işte bende onu diyorum nasıl bir mantık,nasıl bir nefretse artık,akp.gitsinde herşeye razıyım durumuna gelinmiş artık:27:

Ceza alınmış kişileri burada aklayan yok.

Ceza almış zaten nasıl aklanacak hayret bir şey

Her cümlende bir hakaret etmek için zaman kollamışsın resmen.

Burada ciddi kanıtlarla yolsuzluklar konuşuluyor ne çıkarın var da bu kadar savunmaya geçmişsin? Ona bakma buna bak

diye dilinden chp düşmüyor halbuki burada bir tane bile chp sempatizanı görmedim. Ama ayakkabı kutusu sempatizanları var.

Hakkındaki iddialar ispatlanmadığı halde tutuklu yargılanarak hapiste yılları tükenmiş onlarca insan için de masum olduğu düşünebilseydin keşke!

Ama bunu beklemiyorum, ettiğin hakaretlerden samimiyetsizliğin ve daha söyleyemeyeceğim durumların içinde olduğunu gösteriyor zira….

Neden hala CHP, SARIGÜL vs. vs. bunların üzerinden yüklenmeye çalışırlar ben anlamıyorum.
Sizinde dediğiniz gibi ben bir tane bile CHP sevdalısına rastlamadım (ya da herhalde gözümden kaçtı) burda.
Ortada bi yolsuzluk yok mu yani şimdi neyi savunmaya çalışıyor bu arkadaşlar :D

işte bende onu diyorum nasıl bir mantık,nasıl bir nefretse artık,akp.gitsinde herşeye razıyım durumuna gelinmiş artık:27:

hayal dünyasında mısın bilemem kimler için böyle dua ettiğini düşündüğünü de bilemem ama burada olgular üzerinden konuşsak daha doğru olur sana göre akp çok mu masum?

tersini düşünelim nasıl bir bağlılıksa akp dursun da her şeye razıyım mı demek istiyorsun?

Genciza;
Ümit edilen o ama malesef yine avuclarini yalayacaklar:)
Bazi ortam germek icin yalan haber yapan ve bir operasyon daha olacak diye asbaragas haber yapan kisileri bile ciddiye alanlar var:))
Ortam germek icin yalan haber o yalan haber:)) Allah im zaytung haberlerinide ciddiye aliyorlarmidir acaba diye merak etmeye basladim:))

Merak etmeyin varsa bir yolsuzluk yapan geregi yapilacak, mahkeme karari bekleniyor!

Bu arada genciza; öyle bir ters tepecek ki bu yapilanlar, akillar duracak:) Az önce biriyle konustum inanamadim.
Hüseyin Gülerce ( cemaat mensubu zaman gazetesi yöneticisi) de haberi almis olmaliki simdi aciklama yapiyor " oyum kesinlikle AKP ye" diye:))
Az bekleyin az bekleyin...

O kadar taraflı ve o kadar sabit bir noktadan bakıyorsunuz ki olaylara,burda ne söylense hatalıdır,taraflıdır zannediyorsunuz.

Ortada Türkiye tarihinin en büyük yolsuzluğu var,bizim çocuklarımızın geleceği birilerine peşkeş çekilmiş,insanlar kutular dolusu rüşvet almış,hala daha siz sizin gibi düşünmeyenleri suçlama derdindesiniz.

İnsanlar burda AKP gitsinde ne olursa olsun derdinde değiller,ceplerini dolduran,yetimin öksüzün hakkını yiyen,ayaz bebek gibi açlıktan,soğuktan ölen bebeklerin hesabı sorulsun derdindeler,ama siz bunu anlayamadığınız için her sözcüğü Başbakana nefret olarak algılıyorsunuz.

Genciza;
Bazi ortam germek icin yalan haber yapan ve bir operasyon daha olacak diye asbaragas haber yapan kisileri bile ciddiye alanlar var:))
Ortam germek icin yalan haber o yalan haber:)) Allah im zaytung haberlerinide ciddiye aliyorlarmidir acaba diye merak etmeye basladim:))

Merak etmeyin varsa bir yolsuzluk yapan geregi yapilacak, mahkeme karari bekleniyor!

Bu arada genciza; öyle bir ters tepecek ki bu yapilanlar, akillar duracak:) Az önce biriyle konustum inanamadim.
Hüseyin Gülerce ( cemaat mensubu zaman gazetesi yöneticisi) de haberi almis olmaliki simdi aciklama yapiyor " oyum kesinlikle AKP ye" diye:))

Allahaşkına şu sana herkesden önce haber veren kişi kim ve neci. meraktan ölüyorum şimdi.:27:

Genciza;

:) onlar iktidar oluyor ya da muhalefet oluyor ama biz asla millet olamıyoruz.
Onların bizim için çalışmaları lazımken halk onlar için çalışır duruma gelmiş :D
İktidarda kimlerin olduğu çok da önemli değil aslında bizim halk olarak ne yaptığımız önemli.
Haksızlıklara,yolsuzluklara,hukuksuzluklara, hırsızlıklara sessiz kaldığımız için onlarda istedikleri gibi hüküm sürerler elbet bu tavizi onlara biz veriyoruz. Bir ülkenin vatandaşları olarak hep bir ağızdan haykırmalıyız.

Back