• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Aylık Yatılı Misafir (Kafayı Yemek Üzereyim)

yaa ben aşırı kanama yaşarken bile bildikleri halde umursamadılar. Ben olsam hayatta kalamazdım başkasının yanında. Ben kendi annemle bile kalamam bu kadar hemde kadın yemek yapar temizlik yapar falan :)

ya bende artık son birkaçgün diyip kendimi tutmaya çalışıyorum ama düşündükçe kadın gelecek ev tutulacak eşya falan derken 15 güne uzar diye korkuyorum ve düşündükçe daha çok stres yapıyorum.

Sen hala 10 - 15 sonra çıkacaklar sanıyorsun ya ben öne yanıyorum. Hep ha şimdi ha haftaya diye oylamalar 3 ay kalmışlar.

Bu oyalama taktigidir. birine para kaptirirsin geri istersin vermeyeceğim demez asla 3 gün sonra 10 gün sonra diye oyalar. Sen her seferinde kötü olıyım 10 gün daha sıkayım dişimi dersin ama işte o ödeme günü hiç gelmez.

Sana çok net söyleyeyim bunların kafalarında gidecekleri tarih belli. O zamana kadar sizden gecinecekler sizi de bu şekilde oyaliyorlar işte.

Ben burdan çıldırıcimm
Eşinde dahil hepsini kapıya koy
Bebeğinede sanada huzur lazım

eğer hayır diyemiyorsa siz evden gitseniz bile durum böyle devam edecek.
yine hayır diyemeyecek.onlar da meydanı boş bulup daha çok yayılacak.
gitmeyin,gönderin:KK66:

evden gitmemi istemez kesinlikle zora gelince 1 saatte bile çözüm bulur artık zora sokmam lazım

Sen hala 10 - 15 sonra çıkacaklar sanıyorsun ya ben öne yanıyorum. Hep ha şimdi ha haftaya diye oylamalar 3 ay kalmışlar.

Bu oyalama taktigidir. birine para kaptirirsin geri istersin vermeyeceğim demez asla 3 gün sonra 10 gün sonra diye oyalar. Sen her seferinde kötü olıyım 10 gün daha sıkayım dişimi dersin ama işte o ödeme günü hiç gelmez.

Sana çok net söyleyeyim bunların kafalarında gidecekleri tarih belli. O zamana kadar sizden gecinecekler sizi de bu şekilde oyaliyorlar işte.

yok canım benim güvenim ona değil ben gidersem eşim 1 saate ev bulur gönderir onları.. zora gelmezse kılını kıpırdatmaz.. şimdi gidemiyorum teyzeme malum memlekete gideceğiz annem babam kavgalı oldupumuzu anlamasın :)

evden gitmemi istemez kesinlikle zora gelince 1 saatte bile çözüm bulur artık zora sokmam lazım
kocanızı en iyi siz tanırsınız.
o zaman şu an da yapacağınız tek şey 'sana bu akşama kadar süre.ya onları gönderirsin ya da akşam ben yokum arkadaşına sarılır uyursun' deyin.
başka yolu yok

Preeklamsi bi kez yasayan sonrakilerdede yasama ihtimali yuksek

malesef öyle.. doktorum ilk hamile kaldığımda bana kesin preeklampsi olacağım gibi söylemişti zaten %50 imiş ihtimal ve ikili testten sonra arttı bu ihtşmalim.. inşallah ayrıntılıda düzelir..

canım ben kendimi koyacağım artık kapıya :)
Sen niye gideceksin düzenini bozma
Eşinle konuş
Bu durumda seni anlaması gereken kişi o
Değil arkadaşı anası babası işin dahi seni kırmamalı şuanda
Ciddi bir rest çek
Evlat bu ya
Seni düşünmüyorsa bebeği düşünmek zorunda
Ha yine anlamazsa ben olsam bi çilingir çağırır kildi değiştirir eşyalarınıda kapının önüne koyarım

Herkesten ve her seyden onemli olan sizsiniz. Yuzlerine soyleyin yeter artik evimizden gidin diyin. Ben olsam derim valla. Yuzsuz utanmazlar

yardımcı tutsam ne olacak geçen hafta tüm evi temizledim evdeyim diye canım sıkılıyordu.. sonraki gün banyoya girecektim birde baktım her tarafta simsiyah maddeler anlamadım ne oldu.. tuvalet desen tamamen batmış 1 günde olacak şeymi bu.. her tarafta her tuvalette bir sürü temizlik maddesi dolu.. ben hastanede yada avm de tuvalete girince bile tertemiz görmeden bırakmam.. yanımda tuvalet kağıdı falan bulundururum dışarda..
insan temizler yani dolu temizlik maddesi varken. bende temizlemedim son 1 haftadır sadece kendi tuvaletimi temizledim .. bugün girdiğini görünce kafayı yedim.

Herhalde öbürü pis diye sizinkini geçti. O siyah şeyler ne acaba tiksindim şimdi

Yuh!
Ne işi var onca zaman bu insanların sizin evde.
Sonuna kadar haklısınız sonuna kadar!
Atın dışarı çok mu lazım.
Bedavacılara bak ya!

Benim eşim bukadar rahat olamaz heralde,elalemin adamıyla aynı evde yaşamak bu resmen.. benden önce eşim deli olur.

Esin bekar evinde konuk ediyor sanki. Çok garip. Esin cok ama cok suclu. İstemediklerini bildikleri halde nasil kalmakta bu kadar direniyorlar. Eşiniz neden nasıl göndermiyor anlamak mümkün değil.
Peki sen niye 3 gün bekliyorsun. Hemen kalk şimdi teyzen git veya çağır akrabalarını gelsinler onar kovsunlar. Bu kadar olmaz. Ev bulmak zor değilki. Bunlar sizinle bebeğin okula gidene kadar kalır artık. Kira, elektrik su istemeliydiniz çoktan. Temizlikçi çağırması onun parasını talet etmeliydiniz çoktan.

canım bırak kira elektrik yediklerini alsa yeter.. yaa akşam eşimle birlikte geliyorlar bir kerede market parasını sen öde dimi yok.. ben kaç kere dedim eşime artık yemek yapmam dışarda yerşz biz oda ne isterse yapsın diye ama ben dışarda 1 kere yenir iki kere yenir.. sevmemde zaten..

ay birde geçen hafta dışarı falan çıktık nakit kalmamış banka kartında sıkıntı olmuş pazar günü 10 tl var sadece akşam yemeği için arkadas biliyor birde olmadığını .. eşim bakmış facebooktan etiket yapmış bilmem ne restoranda bilmem ne kebabı yiyor diye.. allahım ölür müsün öldürür müsün..ya çok şükür evde vardı ama ya birşey olmasaydı..

günlük kiralık daire kirala 2,3 günlük bunları ev kiraladım diye taşı çıkarken de beğenirseniz ben 2 günlüğü peşin ödedim gerisini ödersiniz de :):) evin kilidini de değiştir böylece kurtulmuş olursun .

Kusura bakmayın ama eşinizinki saflık değil sizi önemsememek. Bir kez düşük yapacağım, bir daha hamile kalacağım ve riskli bir hamilelik olacak, evimdeki pis ve bencil insanları istemediğimi defalarca belirtmeme ağlayıp sızlamama rağmen kocam arkadaşlarını göndermeyecek! Oldu yaa... Bildiğiniz kötülük bu.

Ben yerinizde olsam ilk gunden kalmazdim banane hayir kurumu mu sizin ev.ne yani siz olmasaniz sokakta mi kalacaklar.3 ay ne demek ya hemde aileden falanda degil elin yabancisi

Kızlar merhaba; Uzun oldu Kusura bakmayın ama yazmasam ölürüm artık..:KK20:

Benim eşim yabancı ve eski arkadaşı geldi ama sadece 10 gün kalıp ev tutacaktı bende tamam dedim.. adamın eşi rus farklı ülkelerde idiler ve geldiler. Güya 10 gün kalıp ev tutacaklardı..

Beraber tam 2 ay kaldılar.. Ne bir masrafa karışırlar ne bir ev işine.. En son eşime patladım sürekli alışveriş yapıyorlar eşim ödüyor o dönemde durumumuz da pek iyi değildi şirket zarar etmeye başlamıştı masrafları azaltmıştık herneyse.. her gün 100-150 tl market masrafı+ikeadan alınan odalarına özel eşyalar eşimi öldürme noktasına gelmiştim..Odamızda kavga ederken kadın dinlemiş bizi utanmadan ve neredeyse 1 hafta surat yaptı.. birde surat çektim düşünün en sonunda hem yemekler hem masrafları ayırdık.. 1 gün onlar yemek yaptı 1 gün ben..

Bu arada hamile kalmışım bol kanamalı bir hamilelik geçirdim. Daha önce stres vs derken preeklampsşi geçirdim ve bebeğimi kaybetmiştim.. şimdiki hamilelik başlangıcı ekstra stres.. -Yazdıkça bile eşimi öldüresim geliyor-

En son ev bakmaya başladılar kadın ülkesine dönecekti. Bir ev buldular adam yabancıya ev vermiyor falan araya girdim adam beni sevince tamam dedi. Ev mükemmel ama 2 depozito istedi diye vazgeçtiler. Kadın işi nedeniyle ülkesine gitti adamda 10 gün içinde ev bulacaktı ama 1 ay sonra yani bugün geldi hala yok.. şimdide kadın gelince bakacaklarmış.

Kadın gidince adam hiçbirseye karışmadı artık o gün bugündür sürekli yemek temizlik. en sonunda banyoları ayırdım kusuyordum surekli. dün ve bugün baktım adam benim tuvalete giriyor. Gelde öldürme allahım. pisliği mi kendisi mi ne yapsam bilemiyorum. Elalemin adamı ne işi var benim evimde. 5 kuruşluk yararı olmaz hemde çok pis.. :silah:

Kızlar bugün yine sinir oldum eşimle kavga ettim 3 gün sonra memlekete gidiyoruz 3 gün kalıp dönüyoruz. sonrasında ise evde kalmayacağımı teyzeme gideceğimi söyledim. Sanki milletin hizmetçisi benim..:oha:
annem gelecekti gelemedi kadın onlar var diye. şimdi arkadaşımı davet ettim artık onalrı evden atma noktasındayım.

Edit: Birkaç gün önce ikili teste girdim ve preeklampsi olma olasılığım yüksek bu seferde.. Eğer olursam cidden eşimi boşarım.. bir evlat acısı daha yaşayamam.
bedava ev bulmuşlar giderler mi sizi gönderip kendileri yerleşek sanırım eve adam .. çok yüz vermişsiniz astarıda istiyorlar ..

Back