• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Aylık Yatılı Misafir (Kafayı Yemek Üzereyim)

bu konu bi şaka olmalı. sen niye gidiyosun onlar gitsin. eşini çıkar madem aradan al karşına konuş çıkın gidin diye. böyle saçma şey mi olur yahu.

Teyzenize falan gitmeyin eşinizi ve arkadaşlarını kovun bence :)
İnsanların rahatlığı gerçekten enteresan, hadi onlar yabancı kültürleri farklı bu durumlar onlar için normal diyelim, eşinize ne demeli ?
Hiç mi acımıyor size hem hamilesiniz hem milletin kahrını çekiyorsunuz... çok net tavır koyun önce eşine değer vermeyi öğrenmeli...

Allah yardımcınız olsun

Bana acıyor ama ağzını açıp tek kelime edemiyor kalpleri kırılacak diye.. salaklık bende 1 gün surat yaptım ikinci gün normale dödüm.. kendi evimde rahatım kalmadı bu salaklığım yüzünden.

Madem öyle git ozaman? Onları göndermeden de geri gelme. İyi dayanmışsın valla.

yok hayatta gelmem bulsun bir ev göndersin bıktım artık bende tüm iyi niyetim suistimal oldu. birde bazı günler eşim şehir dışına gidiyor. elin adamıyla evde cinnet getirip vurucam en sonunda

Allah aşkına 3 aydir nasıl dayanıyorsunuz elin adamlarına. Eşinize ben bu insanları evimde istemiyorum gitsin demek çok mu zor. Sanırım kalan kişiler kv kp olsaydı çoktan cıngar çıkıp gitmişlerdi. İns tez zamanda giderler ne diyelim

Katlanılacak çile değil!
Birde trip halleri yok mu ,eşiniz nasıl müsade ediyor orayı hiç anlamadım.

Iyi de ya bu sinir stresle bebeginize bir sey olursa? Bence birakin bu baskalarini düsünme durumunu, koyun kapinin önüne. Bebeginizin sagliginda birsey olsa (Allah korusun) nasil susturacaksiniz vicdaninizi?
Toplayin bavulunu koyun kapinin önüne, cilingir cagirip kilidi de degistirtin ki giremesin daha. Ben stres oldum burda valla :KK70: Bizi de haber edin de üstümüzden yük kalksin :))) Oturdugum yerde dert sahibi oldum resmen...

:) ben eşime 1 hafta verdim zaten 3 gün burada 3 gün memlekette oluyoruz dönüşte 1 günü kalmış oluyor.. o 1 günde buldular buldular sonraki gün giderim teyzeme rahat ederim . o sürede ölse bulur zaten ev.

yok hayatta gelmem bulsun bir ev göndersin bıktım artık bende tüm iyi niyetim suistimal oldu. birde bazı günler eşim şehir dışına gidiyor. elin adamıyla evde cinnet getirip vurucam en sonunda
Biz esimle moderniz diyordukta senin esin baya genismis daha once tanimadigin adamla evde ne isin var.

Hala ev bulsun diyorsun sanane sokakta yatsin istiyorsa kilidi degistir at esyalari kapiya kapiyada tasindik yokuz yaz.

Allah aşkına 3 aydir nasıl dayanıyorsunuz elin adamlarına. Eşinize ben bu insanları evimde istemiyorum gitsin demek çok mu zor. Sanırım kalan kişiler kv kp olsaydı çoktan cıngar çıkıp gitmişlerdi. İns tez zamanda giderler ne diyelim

canım kaç defa deim kavga ettik anlatamam.. birde kadın dinlemiş utanmadan surat yaptı uzun süre.. Bende demedim salak gibi ne alemde ev buldunuz mu falan diye hiç tabi yayıldıkça yayıldı..

Katlanılacak çile değil!
Birde trip halleri yok mu ,eşiniz nasıl müsade ediyor orayı hiç anlamadım.

benim eşim herkese ayrı güler.. bana gelir beni iyi etmeye çalışır öbürüne gider kırmadan etmeden halletmeye çalışır. ama ben mi stres olucam onlar kırılmasın diye. bi zahöet kırılsınlar artık.. ha birde bugün yarın arkamdan iş çevirmeye kalkmazlarsa bende ben değilim

benim eşim herkese ayrı güler.. bana gelir beni iyi etmeye çalışır öbürüne gider kırmadan etmeden halletmeye çalışır. ama ben mi stres olucam onlar kırılmasın diye. bi zahöet kırılsınlar artık.. ha birde bugün yarın arkamdan iş çevirmeye kalkmazlarsa bende ben değilim

İnanın buradan adınıza üzüldüm!
Ben bu misafirlerinde keza eşinizinde genişliğini anlamıyorum.

Dayanmayacaksınız ki, niye dayanasınız?
Anadan mı kardeşsiniz, babadan mı kardeşsiniz, kim onlar allasen?
Arkadaş dediğin insan, insanın arkasını toplayan insandır, bu insanlar arkadaş değil, asalak.
Şimdi onlar şu an gitse, banyo ayrı yok oda ayrı çarşafı bilmem nesi... Kime kalacak onların temizliği? Kim cebinden para ödeyip temizletecek, o çarşafları atmayacak mısınız çöpe şu halde? Zaten yiyor, barınıyorlar beleşten, giderken de 3 aylık temizlik hasarı ile gidecekler, vaktinizden çalacaklar.

Bu insanlara kibarlık yapılmaz, rahat rahat 3 ay elin evinde hiçbir şeye elini sürmeden yaşayan adamların adı misafir olmaz, enayi yerine koymuşlar geçiniyorlar işte... Buralarda şarapçı iki dayı var, bir dükkanda takılıyorlar, sizin eve gönderelim mi onları da? Farkı yok bu durumun, ki bu adamların çalışma gücü-ceplerinde parası var üstelik. İnsan utanır utanır. Affedersin sçtğı bku, üzerini pislediği yatağı, öz kardeşine temizletmeye utanır, ki arkadaş...
Konunuzu okurken sinirlendim yani şu saatte, kovun gözünüzü seveyim canınıza da malınıza da iyi niyetinize de yazık.
Konuşun sert, kovalayın, eşinize de çekin uyarıyı, baktınız olmuyor bir kilit değiştirmeye bakar, eşyalarını poşetleyip atın kapı önüne, kapı kilidini de değiştirin gidin annenize. Giremesinler eve.

benim en kısa sürede yapmam gereken bu galiba.. ama 10 gün içinde gitmiş olurlar heralde bundan sonra eşimin akrabaları dahil eve kimseyi sokmam zaten..

İnanın buradan adınıza üzüldüm!
Ben bu misafirlerinde keza eşinizinde genişliğini anlamıyorum.

bende anlamıyorum inan.. ben 16 yaşındayken üniversiteye başladım 1 hafta yurt açıklanmamıştı teyzemde kalmıştım ama teyzem güzeller güzeli iyi kalpli bir insan olduğu halde rahatsızlık vericem diye ölmüştüm.. en rahatsız zamanlarımdı.. hemde 16 yaşındayken.. bunlard ise biri 32 diğeri 45 yaşında çocuktan beterler

Zaten az daha durursan onlar evi sahiplenecek siz yeni eve çıkmak zorunda kalacaksınız.

canım onu bile düşündüm artık düşün 1+1 güzel bir ev bakayım dedim kimse gelip gitmez ne güzel kafam rahat.. eşimde kalsın burda isterse

Zaten aynı hastalığa yakalanırsam artık yüzüne bile bakmam.. en çok beni koruması gerekirken insanları benden koruyor saf.
Sana onlardan daha çok değer vermesi gerekirken yaptıgına bak. Saçmalık yaptıgı böyle yaşantı olmaz başkası olsa arkasaslarıyla beraber kocanı da atmıştı evden

bende anlamıyorum inan.. ben 16 yaşındayken üniversiteye başladım 1 hafta yurt açıklanmamıştı teyzemde kalmıştım ama teyzem güzeller güzeli iyi kalpli bir insan olduğu halde rahatsızlık vericem diye ölmüştüm.. en rahatsız zamanlarımdı.. hemde 16 yaşındayken.. bunlard ise biri 32 diğeri 45 yaşında çocuktan beterler
Alınan alınsın gücenen gücensin
Gönderin gitsin ya!

Back