sermest büyük geçmiş olsun..
Benimde sizlere bi sorum olacak. Görümcemin 3 aylık bebeği var 4 ün içinde sütü az geldiği için 1 aydan sonra mamaya başladı. Mama alan çocuk şimdi mama almıyormuş sadece annesini emiyormuş. Dedim sütün yetiyordur belki dedi sanmıyorum bitiyor çünkü. Değişik mamalar denedi ama yine almamış. Böyle durum yaşayan oldumu ne önerirsiniz acaba
ne zor bu bebişleri büyütmekumarım enfeksiyon yoktur sütü çoğalmıştırda yetiyordur..
Arkadaslar mrb. Aynı sorun benım oglımda da var bundan 1 ay once basladı istahsızlıgı bırdrn bıre cokk guzel beslenıyordu meme emmıyordu ama sagıp verıyodum tabıı artı mama.İlk 2 ay hep 1 kılonun ustunde alıyordu ama 3.ay sadece 600 gr almıstı.Tahlıl yaptırdık ıdrar yolu enfeksıyonu oldugu gorduk antıbıyotık kullandık 1-2 gun ıyıydı sonra yıne aynı ben de uykuda beslemeye basladım artık uyanıkken hıc ıstemıyor napıcagımı sasırdım.Acaba uykuda besledıgım ıcın acıkmıyomu cunku pek ac bırkamıyrum bır kere gece 6 saat bırakyım ama yıne yemedı. 1 HAFTA 4.AYI DOLDURUYOR EK GIDAYA GECICEZ İNŞALLAHHH DUZELR. Acıkcası doktorada goturmek ıstemıyorum cunku genel durumu ıyı atesı,kusması yok yok yere bır suru tahlıl istıcekler yıpranıcak oglum.Ayrıca sızler yapmmısınız ve Allaha sukur bısey cıkmamıs.Napıcam nasıl davrancam sasırdım hıc bır is yapamıyorum,bır yere cıkamıyorm bı akıl verırsenızz co sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?