slm kızlar bizde burdayız ve değişen bişey yok sadece şimdi daha kötü çünkü diş çıkarıyoruz :)cumartesi doktor kontrolümüz vardı sadece 170 gr almışız doktor ek gıdayı sordu hiç birşey vermiyorum dedim çünkü yemiyo artık buna bir çare istedim gerçekten kötü olduğumu pskolojimin bozulduğunu söyledim doktor ne dedi ben iyi bilirim yemeğen cocuğu benim küçük oğlanda yemiypdu sinirden koltuk kırdım dedi şaşırdım o bile koltuk kırdıysa ben ne yapıcam die şu gastrolok görsün ona göre gerekeni yaparız dedi
sermestcim ben anadolu yakasında oturuyorum çapadan randevu almaya çalıştım olmadı bu yakadaki bütün eğitim araştırmaları denedim sadece kartaldakinden ala bildim gittiğim hastanede oydu zaten bi dahada gitmeyi düşünmüyorum
yemek konusuna gelince benim sıpada zararlı ne varsa yemek istiyo çiklatadan tutunda cipsse kadar o gün hastane çıkışı kendi doktorumuzada gittik aşı için doktor bana biraz farklı göründü yine tarralım dadi ben kolay kolay yeni doğan olmadığı sürece 5 günde tartmam dedi aslında ve sonuç bizim kız 2 aydır 170 gr alıyo 1 ayda 5 günde 130 gr almış şaşırdı bende şaşırcak bişey yok dedim sağlık ocağındada 15 günde bir gittiğimden bizim ki 30 günün sadece 10 günü kilo alıyo 30 günde 10 yiyosa 20 gün çıldırtıyo beni hatta sermest senide sordum yemeğen bebek kilo alırmı diye o biraz imkansız dedi var dedim tanıdığım yiyodur o zaman sana yemiyo diyodur diyince senin işinin daha zor olduğunu anladım anlattığın kadarıyla yemediği halde kilo alması insanları yannış anlamasına yol açıyodur ki senin durumun bizden daha kötü
akşam bir meyve daha varmış onu görmedim,ama yine de kilo aldırmak amaçlı verdiyse yeetrsiz bir liste.hoş desen ki bunları da yemez,o zaten ayrı bir konu...ama kilo için özellikle ceviz,fındık,tereyağı ,kaşık maması gibi besinler veriliyor.muhallebi ya da kaşık maması önermemiş ilginç,hem tok da tutuyor.
ben de beğenmedim bu listeyi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?